1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Stenungsund


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Stenungsund. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Stenungsund som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Stenungsundshem
Största hyresvärden i Stenungsund är det kommunala bostadsbolaget Stenungsundshem. Egna beståndet omfattar närmare 2 000 hyreslägenheter i kommunen. Förutom i Stenungsund förvaltar man även lägenheter i de närliggande orterna Ödsmål och Svenshögen.

Westic Fastigheter
Westic Fastigheter förvaltar 31 hyreslägenheter i Stenungsund. Lägenheterna ligger i Oasen-huset, som det kallas av invånarna. Du hittar här bostäder från 2-5 RoK, nästintill alla med egen balkong. På Westics hemsida kan du lämna ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


HSB
Äger och förvaltar hyreslägenheter i fyra fastigheter i Stenungsund. Beståndet omfattar 64 lägenheter i storlek från ett till fem rum och kök. I anslutning till varje fastighet finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/stenungsund


Husinvest
En privat hyresvärd som äger och förvaltar bostäder för uthyrning i Stenungsund. Det totalt beståndet i staden omfattar 60 lägenheter i storlek från ettor upp till fyror. Husinvests lägenheter ligger i utkanten av Stenungsund på Modistvägen.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Stenungsund utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Stenungsund att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Stenungsund. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Stenungsund?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Stenungsund. Hos oss kan du se listor med alla Stenungsunds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.