Lediga lägenheter StenungsundshemDen kommunala hyresvärden Stenungsundshem är med sina 1 981 lägenheter det största bostadsbolaget i kommunen. Sedan 1953 har man erbjudit prisvärda boenden till kommunen invånare. Idag beräknas cirka 4 000 personer bo i hyresvärdens bostäder.

Bostäderna i beståndet har upp till sex rum och kök, vilket uppskattas av de större familjerna som annars kan ha svårt att hitta ett tillräckligt stort boende. Utöver vanliga hyreslägenheter förvaltas flera radhusområden i kommunen, belägna både centralt i Stenungsund och strax utanför. Hyresvärdens senaste tillskott stod klart 2015 och inrymmer 32 lägenheter i storlek om 1,5-3 rum och kök.

Stenungsundshem tillämpar ett kösystem vid förmedling av lediga lägenheter. Det innebär att du som vill ansöka om en bostad, nu eller i framtiden, behöver anmäla dig till deras bostadskö. För varje dag i kön erhåller du ett så kallat köpoäng. Hyresvärden publicerar vakanta lägenheter på sin hemsida där du kan göra intresseanmälan på en bostad. Den sökande som stått i kön längst, det vill säga har flest köpoäng, erhåller vanligtvis lägenhetskontraktet.

Nu kan du hitta 5 lediga lägenheter att ansöka om på Stenungsundshems hemsida.

Kontakta Stenungsundshem
Adress: Östra Köpmansgatan 6, Stenungsund
Telefon: 0303-686 00
E-post: info@stenungsundshem.se
Hemsida: www.stenungsundshem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Stenungsundshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.stenungsundshem.se

Visa alla lediga lägenheter i Stenungsund