Information om Arbetarebostadsfonden

Bostadsstiftelsen Arbetarebostadsfonden grundades redan på 1850-talet och förvaltar idag 1 417 hyreslägenheter i Stockholms innerstad, söderort samt västerort. Arbetarebostadsfonden strävar efter att kunna erbjuda goda bostäder till i förstahand arbetare i Stockholm.

Enligt Arbetarebostadsfonden erbjuder man hyreslägenheter med god standard men ingen onödig lyx till en låg och attraktiv hyresnivå. Idén med Arbetarebostadsfonden är att kunna erbjuda hyreslägenheter i attraktiva områden till bra hyror för den breda allmänheten.

Lägenhetsbeståndet är lokaliserat till stadsdelarna Södermalm, Johannesfred, Söderberga, Stadshagen, Kristineberg och Långbro Park.

Av informationen på www.arbetarebostadsfonden.se/artikel/soka-bostad framkommer att Arbetarebostadsfonden för närvarande förmedlar alla sina lägenheter via Bostadsförmedlingen i Stockholm som nås på bostad.stockholm.se

Kontakta Arbetarebostadsfonden
Adress: Hantverkargatan 78, Stockholm
Telefon: 08-522 555 00
E-post: info@arbetarebostadsfonden.se
Hemsida: www.arbetarebostadsfonden.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Arbetarebostadsfonden men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.arbetarebostadsfonden.se.Visa fler lediga lägenheter i Stockholm