1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stockholm

Bevaka lediga lägenheter i Stockholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Stockholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Stockholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 48 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Söker lägenhet i Stockholm eller väst om Stockholm
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 11000 kr

Tjej på 24 år som jobbar på affärsadministration inom bank och finans söker boende
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

It värdar
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 5000 kr

Familjen med stabil ekonomi, söker förstahand eller andrahand
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2

Student på KTH söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Stockholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 16 av 64 | Visa alla

Byggvesta
Byggvesta har en egen bostadskö för förmedling av sina lägenheter i Stockholm (registrera dig på marknad.byggvesta.se). Samtliga Byggvestas hyreslägenheter i Stockholm är byggda 2010 och framåt.

HEBA
Hos hyresvärden HEBA kan du på Hebafast.se/ledigt-just-nu anmäla intresse för nyproducerade hyresrätter i Stockholm samt ungdomsbostäder. Övriga bostäder förmedlar HEBA via Stockholms Stads Bostadsförmedling.

Einar Mattsson
Privata hyresvärden Einar Mattson förvaltar över 5000 lägenheter i Stockholmsområdet. Cirka hälften av lägenhetsvakanserna publiceras på hyresvärdens hemsida för uthyrning (einarmattsson.se/hyr-av-oss/) resterande lägenheter förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.

Ikano Bostad
Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Hälften av lägenhetsvakanserna publiceras för uthyrning på hyresratt.ikanobostad.se/ledigt-just-nu och resterande lägenheter lämnas till Stockholm Stads Bostadsförmedling.

Arbetarebostadsfonden
Hos Arbetarebostadsfonden har du förtur till hyresrätter i Stockholm om du kan styrka att du är arbetare. Stiftelsens regler tillåter endast uthyrning av lägenheter åt arbetarklassen. Lägenheterna förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.

SHIS Bostäder
SHIS Bostäder förvaltar 3 000 lägenheter i Stockholm. Du som har svårt att få lägenhet via den ordinarie bostadsmarknaden - för att du är ung, arbetslös eller ensamstående - har förtur till lediga lägenheter hos SHIS. Lägenheterna förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.Fler privata hyresvärdar i Stockholm


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin är en av Storstockholms största privata hyresvärdar. Merparten av hyresvärdens lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen. Enstaka lägenheter uthyres dock av Wåhlin själva. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på vardagar mellan kl 13-13.30 på wahlinfastigheter.se/lediga-objekt/lagenhet/

Adress: Anderstorpsvägen 4, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Bo Bra
Familjeägd hyresvärd med över 100 lägenheter i Söderort fördelat på stadsdelarna Bagarmossen, Johanneshov och Årsta. Söker du lägenhet hänvisar hyresvärden dig att skicka in en ansökan per e-mail till info@bobraab.com

Adress: Läckövägen 3, 121 50 Johanneshov
Telefon: 0707-64 02 90
Hemsida: www.bobraab.com


Franklin Fastigheter
Hyresvärd med fokus på norra Sverige. I stadsdelen Hägersten i Stockholm har man dock ett mindre hyresbestånd. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på Franklins hemsida där du också kan göra en allmän intresseansökan för att hyra bostad i Stockholm.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Harry Berglund Förvaltning
På Lilla Essingen förvaltar Harry Berglund 160 lägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. På Berglunds hemsida finns ett ansökningsformulär för att anmäla intresse för att hyra. På grund av högt söktryck tar hyresvärden dock för närvarande inte emot nya ansökningar.

Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se


Magnussons Fastigheter
På Södermalm förvaltar hyresvärden Magnussons en fastighet med lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Flera av lägenheterna har balkong med utsikt mot den lugna innergården. Magnussons tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad i Stockholm på sin hemsida, där eventuell lediga lägenheter även publiceras.

Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


MOFAB
Hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i centrala Stockholm samt på Lidingö. Kommande lediga lägenheter publiceras på mofab.se/sv/ledigt-just-nu.htm
Om det inte ligger ute någon lägenhet kan du istället lämna in en intresseanmälan för att hyra bostad i Stockholm eller på Lidingö.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
Telefon: 08-441 19 90
Hemsida: www.mofab.se


Nordemo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Nordemo har bostadsfastigheter i Hägersten, Johanneshov och Vällingby. På Nordemo.com/intresseanmalan/ kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad i Stockholm. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på Nordemo.com/ledigaobjekt/

Adress: Götgatan 96, Stockholm
Telefon: 08-644 04 95
E-post: kontakt@nordemo.com
Hemsida: www.nordemo.com


Drottninghuset
Exklusivt boende i centrala Stockholm med 38 lägenheter. Dessa lägenheter kan endast ansökas av dig som fyllt 58 år. På Drottninghusets hemsida finns ett ansökningsformulär. Skriv ut och skicka in formuläret så blir du placerad i Drottninghusets bostadskö.

Adress: Johannesgatan 16, Stockholm
E-post: marie.bergman@drottninghuset.com
Hemsida: www.drottninghuset.com


Holmström Gruppen
Hyresvärd med moderna bostadsfastigheter i attraktiva lägenheter i centrala Stockholm. Satsar även på nyproduktion av hyresrätter. På Holmström Gruppens hemsida finns ett kontaktformulär där du kan anmäla ditt intresse för att ställa dig i kö hos hyresvärden: Holmstromgruppen.se/intresseanmalan/

Adress: Sturegatan 6, Stockholm
Telefon: 08-660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


Lundgren Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i andra generation med lägenheter i Högdalen och på Södermalm. Hyresvärden tar emot lägenhetsansökningar via e-post. Ditt e-mail bör innehålla information om önskad lägenhetsstorlek, antal personer som skall bo i lägenheten, information om din anställning samt kontaktuppgifter till dig.

Adress: Sjökullens väg 24, Saltsjöbaden
E-post: william@lundgrenfastigheter.se
Hemsida: www.lundgrenfastigheter.se