1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stockholm

Alla lediga lägenheter i Stockholm

Med Hyrabostad.se bevakar du lägenhetsutbudet från 62 hyresvärdar i Stockholm. Just nu kan du ansöka om 1489 lediga lägenheter. Registrera dig som bostadssökande så får du automatisk e-mail direkt när en ledig lägenhet kommer ut i Stockholm.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Utvalda lägenheter

Litet hus
Tyresö strand
1 rum | 50 m2 | 12000 kr/mån

Önskar hyra


Visar 5 av 62 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ensamstående söker lägenhet akut
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

3 skötsamma killar letar ny 4-5 rum lägenhet, maxhyra runt 30 000:-.
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2

Skötsam, trevlig, rökfri, djurfri hyresgäst (som alltid rengör filtret i torktumlaren) söker boende i söderförort
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 10000 kr

Nyskild och behöver bostad. 1-3 rok
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Aid-aziz.necmettin@hotmail.com
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar


Visar 22 av 62 | Visa alla

Svenska Bostäder
Hyresvärden Svenska Bostäder har 17 lediga lägenheter i Stockholm. Sökande mellan 18 - 25 år har förtur till mindre lägenheter (20-40 kvm) för att ge dem chansen att komma in på bostadsmarknaden.

Stockholmshem
Stockholmshem är med 26 000 lägenheter huvudstadens största hyresvärd. Är du student har du även möjlighet att ansöka om de tusentals nya studentbostäder som just nu byggs runt om i Stockholm.

Primula
Privata hyresvärden Primula förvaltar 3 100 bostäder i Stockholms kommun. Primulas uthyrningspolicy är att alla lediga ettor uthyres till personer under 26 år för att ge dem möjligheten till ett första boende.

LE Fastigheter
Hyresvärden LE Fastigheter planerar för nyproduktion av lägenheter på Södermalm och Norrmalm. I takt med att nya hyresrätter färdigställs kommer hyresvärden att behöva ta in många nya hyresgäster.

HEFAB
HEFAB förvaltar hyreslägenheter i attraktiva stadsdelar som Hammarby Sjöstad, Kungsholmen och Östermalm. Bostadssökande har möjlighet att ansöka om nyproducerade hyresrätter från HEFAB.

HEBA
Hos fastighetsägaren HEBA kan du välja att prenumerera på lediga lägenheter. Så fort en vakant lägenhet kommer in blir du informerad per e-mail av hyresvärden. HEBA har även en bostadskö för nyproduktion.

Skandia Fastigheter
Hos fastighetsbolaget Skandia har 12 000 personer sin bostad. Merparten av Skandias lägenheter ligger i Stockholmsområdet. Bostäderna upprustas kontinuerligt inför det att nya hyresgäster flyttar in.

Byggvesta
Fram till 2020 avser Byggvesta färdigställa 1 000 lägenheter i Stockholm. Befintliga hyresrätter återfinns i Hammarby Sjöstad och Sollentuna. Nyproduktionen medför stort behov av nya hyresgäster kommande år.

Folksam Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i centrala stadsdelar såsom Gamla Stan, Norrmalm och Östermalm. I beståndet finns 3 400 hyresrätter. Folksam satsar stort på nyproduktion av moderna hyresrätter i Stockholm.

Arbetarebostadsfonden
Hos Arbetarebostadsfonden har du förtur till 1 400 hyresrätter i Stockholm om du kan styrka att du är arbetare eller därmed jämställd. Stiftelsens regler tillåter endast uthyrning av lägenheter åt arbetarklassen.

AFA Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i populära stadsdelar som Kungsholmen, Södermalm, Vasastaden och Östermalm. Lägenheterna är eftertraktade och AFA ställer därför krav på goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Rikshem
Rikshem erbjuder lägenheter med förstahandskontrakt i Huddinge, Solna och Södermalm. I beståndet finns även seniorlägenheter som kan ansökas av dig som fyllt 55 år och som saknar hemmavarande barn.

Ikano Bostad
Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Lägenhetsbeståndet är ungt och bostäderna är av god standard med rimlig hyra.

Familjebostäder
Kommunens hyresvärd i Stockholm, Familjebostäder, förvaltar 20 000 lägenheter och bygger årligen 500 nya hyresrätter. Familjebostäder letar nu efter nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter.

Einar Mattsson
All uthyrning av lägenheter hos Einar Mattson är digitaliserad och sker via webbuthyrning. Hos Einar Mattson har du möjlighet att hitta lägenheter som inte återfinns i den allmänna bostadskön i Stockholm.

Micasa Fastigheter
Hyresvärd specialiserade på studentbostäder, servicelägenheter samt seniorbostäder. Har du fyllt 65 har du möjlighet att ansöka om seniorlägenhet. För studentbostäder krävs högskolestudier.

Wallenstam
Hos hyresvärden Wallenstam kan du ansöka om boende i attraktiva stadsdelar som Hammarby Sjöstad, Kungsholmen och Södermalm. Lägenheterna har genomgående bra standard och är ofta nybyggda.

Olov Lindgren
Hyresvärd som nästan aldrig ombildar till hyresrätter till bostadsrätt, däremot accepterar hyresvärden lägenhetsbyten. Olov Lindgren kan erbjuda ett stort utbud av lägenheter innan och utanför tullarna.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har som mål att bygga 1 000 nya hyresrätter om året i Sveriges storstäder. Även samtliga äldre hyreslägenheter skall renoveras och få nytt kök och badrum innan nya hyresgäster flyttar in.

Stadsholmen
Hyresvärden Stadsholmen förvaltar bostadsfastigheter med högt kulturvärde i Stockholm. Stora delar av lägenhetsbeståndet i Gamla stan uthyres av Stadsholmen. Lägenheterna är ofta väl underhållna.

Willhem
Rikstäckande hyresvärden Willhem förvaltar 2 800 hyreslägenheter i Stockholm. När en gammal hyresgäst flyttar ut brukar Willhem renovera lägenheten till att motsvara nyskick innan den nya hyresgästen flyttar in.

SHIS Bostäder
SHIS Bostäder förvaltar 3 000 lägenheter i Stockholm. Du som har svårt att få lägenhet via den ordinarie bostadsmarknaden - för att du är ung, arbetslös eller ensamstående - har förtur till lediga lägenheter hos SHIS.