1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stockholm

Alla lediga lägenheter i Stockholm

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Stockholm. Du kan fritt söka bland de 1593 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss når du alla större privata hyresvärdar i Stockholm.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Sommarboende i stockholm
Rubinvägen 8
3 rum | 60 m2 | 7000 kr/mån

Söderpärla - 2:a uthyres på Södermalm
Folkungagatan 118
2 rum | 37 m2 | 15000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 95 | Visa alla | Lägg in din egen annons

27-årig civilingenjör från Värmland
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 10000 kr

Ett par söcker bostad i Stockholm .
Sökes: Första- & andrahand

Kundtjänsmedarbetare söker 2,3a
Sökes: Första- & andrahand

2 rum 64 kvm Stockholm första hand önskas hyra
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Nybliven pensionär söker 2-3a
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Visar 22 av 62 | Visa alla

Einar Mattsson
Familjeägd hyresvärd som regelbundet söker nya hyresgäster till lägenheter i Stockholm. Har en egen bostadskö som man plockar blivande hyresgäster ur. Planerar att bygga 500 nya hyresrätter under de kommande åren.

Svenska Bostäder
Kommunala hyresvärden Svenska Bostäder letar efter nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter i Stockholm. Svenska Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Stockholms stad och äger 25 600 hyreslägenheter.

Stockholmshem
Största bostadsbolaget i Stockholm med 25 000 hyreslägenheter. Stockholmshem ägs av Stockholms stad och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Söker för närvarande nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Primula
Hyresvärd som förvaltar hyreslägenheter på centrala adresser i Stockholm såsom Sveavägen, Drottninggatan och Hornstulls Strand. Är du under 26 år har du förtur till Primulas lediga ettor.

Micasa Fastigheter
Micasa ägs av Stockholms stad och förvaltar såväl studentlägenheter som seniorbostäder. Studerar du kan du ansöka om Micasas studentlägenheter i Stockholm. Seniorbostäderna kan ansökas av dig som är 65 år eller äldre.

Olov Lindgren
Familjeägt bostadsbolag grundat redan 1938. Förvaltar hyreslägenheter med hög kvalitet i Stockholm. Ser sig som en långsiktig hyresvärd och ombildar nästan aldrig sina hyresrätter till bostadsrätter.

LE Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar 1 000 hyresrätter i Stockholm. Merparten av lägenheterna ligger på Södermalm men man kan även erbjuda bostäder i stadsdelarna Axelsberg, Bredäng, Skarpnäck och Västertorp.

HEFAB
Erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i stadsdelen Hägerstensåsen i Stockholm. Lägenheter ligger även i Bromma, Hammarby sjöstad och Kungsholmen. Söker just nu efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

HEBA
Privat fastighetsägare med 1 900 lägenheter i centrala Stockholm och de närliggande orterna Huddinge, Lidingö och Täby. Heba Fastigheter söker just nu efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Diligentia
Fastighetsbolaget Diligentia förvaltar i förstahand kontorslokaler runt om i Stockholm. Utöver kontorslokaler äger man i Stockholm även 1 000 hyreslägenheter. Bostäderna upprustas och moderniseras kontinuerligt.

Byggvesta
Byggvesta både bygger och förvaltar bostadsfastigheter i Stockholm. De befintliga lägenheter i Stockholm ligger i stadsdelarna Hammarby Sjöstad, Järfälla och Sollentuna. 1 000 hyresrätter kommer att byggas fram till 2020.

Folksam Fastigheter
Folksam Fastigheter erbjuder lägenheter för uthyrning i Stockholms innerstad och i de närliggande orterna Lidingö och Nacka. Totalt förvaltar Folksam 3200 hyresrätter.

Arbetarebostadsfonden
Stiftelsen Arbetarebostadsfonden grundades år 1853 med syfte att upplåta hyreslägenheter åt arbetarklassen. Än idag hyrs de 1 400 lägenheter ut till arbetare, eller därmed jämställda, som är boende i Stockholm.

AFA Fastigheter
En av Stockholms största fastighetsägare gällande butiks- och kontorslokaler men man förvaltar även 800 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Bostäderna ligger på Kungsholmen, Södermalm, Vasastaden och Östermalm.

Rikshem
Hos hyresvärden Rikshem finns både vanliga hyreslägenheter, som kan ansökas av alla, och seniorlägenheter som kan ansökas av dig som fyllt 55 år. I Stockholmsområdet har man lägenheter i Huddinge, Solna och Södermalm.

Ikano Bostad
Med en stark ägare i familjen Kamprad har Ikano Bostad under de senaste åren växt till att bli en av Stockholms största privata hyresvärden. Samtliga lägenheter som Ikano Bostad bygger är utrustade med kök från IKEA.

Familjebostäder
Allmännyttigt bostadsbolag med 19 000 lägenheter för uthyrning och en av Stockholms största hyresvärdar. Just nu söker Familjebostäder nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter.

Wallenstam
Förvaltar lägenheter för uthyrning i attraktiva stadsdelar som Gamla Stan, Hammarby Sjöstad Kungsholmen, Midsommarkransen och Södermalm. Planerar att bygga ytterligare över 1 000 hyreslägenheter i Stockholm.

Stena Fastigheter
Koncernen Stena är inte enbart ett av Sveriges största rederier utan även en stor fastighetsägare med lägenheter i Stockholms City och Södermalm. Bygger de kommande åren 1 000 nya lägenheter i Stockholm.

Stadsholmen
Stadsholmen förvaltar bostadsfastigheter i Stockholm med ett särskilt högt kulturvärde. Du som söker bostad hittar hos Stadsholmen lägenheter i framförallt Gamla Stan. Antalet lägenheter uppgår till 1 600 hyresrätter.

Willhem
Willhem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag. I Stockholm förvaltar man över 1 000 hyreslägenheter, samtliga uthyres med förstahandskontrakt. Är du intresserad av att bli hyresgäst fyller du i en intresseanmälan.

SHIS Bostäder
Du som har svårt att få hyra en lägenhet på den vanliga bostadsmarknaden kan vända dig till SHIS Bostäder. SHIS förvaltar 2 300 lägenheter och vänder sig till dig som är ung eller arbetslös och som står utan bostad.