1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stockholm

Alla lediga lägenheter i Stockholm

Just nu kan du välja mellan 1440 lediga lägenheter i Stockholm. Via oss når du 65 hyresvärdar med förstahandskontrakt samt hela andrahandsmarknaden. Vi bevakar och uppdaterar i realtid utbudet av lediga lägenheter i Stockholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 54 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Platschef och account manager söker 3.a i Stockholm.
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 10000 kr

Familj söker 3:a i Stockholm
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 11000 kr

Juriststudent söker hem i Stockholm
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Fast anställd rökfri med bra inkomst
Sökes: Förstahand | Maxhyra 13000 kr

Pensionerad Ericsson ingenjör söker lägenhet / Retired Erisccon engineer looking for apartment
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Visar 25 av 65 | Visa alla

Svenska Bostäder
Svenska Bostäder kan erbjuda lägenheter över hela Stockholms stad. Oavsett om du är mitt i livet, student eller senior kan du hos Svenska Bostäder hitta en lägenhet som uppfyller alla dina behov.

Stockholmshem
Stockholmshem är Stockholms största hyresvärd. Du som söker bostad kan just nu välja mellan lägenheter som ligger för uthyrning. Stockholmshem har såväl hyresrätter som studentbostäder i det egna beståndet.

Primula
För att möjliggöra för unga vuxna att hitta sin första bostad hyrs alla lediga ettor hos Primula uteslutande ut till ungdomar under 26 år. Primula är en privat fastighetsägare med 3.100 hyresrätter i Stockholm.

LE Fastigheter
Privat hyresvärd med planerad nyproduktion av hyresrätter på Södermalm och norra Östermalm. Befintliga hyresgäster har möjlighet att genomföra interna lägenhetsbyten. I beståndet finns 1.000 bostäder.

HEFAB
Förvaltar lägenheter i de attraktiva stadsdelarna Hammarby Sjöstad, Kungsholmen och Östermalm. HEFAB planerar därutöver för nyproduktion av cirka 300 hyreslägenheter i Stockholm.

HEBA
Hos hyresvärden HEBA kan du anmäla intresse för nyproduktion av hyresrätter i Stockholm. Som bostadssökande kan du prenumerera på lediga lägenheter och få e-mail direkt när en vakant bostad kommer in.

Skandia Fastigheter
Fastighetsägare med 12 000 hyresgäster i Stockholm. Lägenheterna renoveras och upprustas fortlöpande. Om du vill genomföra ett lägenhetsbyte måste Skandia Fastigheter godkänna bytet.

Byggvesta
Byggvesta kan som enda hyresvärd i Stockholm genomgående erbjuda hyresrätter med bostadsrättsstandard. Samtliga Byggvestas hyreslägenheter i Stockholm är byggda från 2010 och framåt.

Folksam Fastigheter
Folksam Fastigheter förvaltar lägenheter i Stockholms innerstad och är en långsiktig hyresvärd. Folksam har som uttalad ambition att satsa stort på nyproduktion av hyresrätter i Stockholm.

Arbetarebostadsfonden
Hos Arbetarebostadsfonden har du förtur till 1 400 hyresrätter i Stockholm om du kan styrka att du är arbetare eller därmed jämställd. Stiftelsens regler tillåter endast uthyrning av lägenheter åt arbetarklassen.

AFA Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i populära stadsdelar som Kungsholmen, Södermalm, Vasastaden och Östermalm. Lägenheterna är eftertraktade och AFA ställer därför krav på goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Rikshem
Rikshem erbjuder lägenheter med förstahandskontrakt i Huddinge, Solna och Södermalm. I beståndet finns även seniorlägenheter som kan ansökas av dig som fyllt 55 år och som saknar hemmavarande barn.

Ikano Bostad
Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Lägenhetsbeståndet är ungt och bostäderna är av god standard med rimlig hyra.

Familjebostäder
Hos hyresvärden Familjebostäder bor idag 40 000 Stockholmare. Varje år bygger Familjebostäder minst 500 nya hyresrätter i Stockholm. Du som söker bostad kan just nu välja mellan 5 lediga lägenheter.

Newsec
Stockholms största fastighetsförvaltare. Newsec ansvarar för förvaltning och uthyrning av lägenheter från ett flertal privata hyresvärdar i Stockholm. Totalt har Newsec 100 000 hyresgäster.

Savills
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av lägenheter åt ett par privata hyresvärdar i Stockholm. Söker regelbundet nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Einar Mattsson
Einar Mattson är en långsiktig och växande fastighetsägare i Stockholm som förvaltar 5 250 hyresrätter. Som bostadssökande kan du se och ansöka om lediga lägenheter hos Einar Mattson direkt på hemsidan.

JM
JM Hyresbostäder grundades 2013 och är en större satsning från JM att bygga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter i Stockholm. JM söker just nu flera hyresgäster till nyproducerade hyreslägenheter.

Micasa Fastigheter
Hyresvärd specialiserade på studentbostäder, servicelägenheter samt seniorbostäder. Har du fyllt 65 har du möjlighet att ansöka om seniorlägenhet. För studentbostäder krävs högskolestudier.

Wallenstam
Hos hyresvärden Wallenstam kan du ansöka om boende i attraktiva stadsdelar som Hammarby Sjöstad, Kungsholmen och Södermalm. Lägenheterna har genomgående bra standard och är ofta nybyggda.

Olov Lindgren
Hyresvärd som nästan aldrig ombildar till hyresrätter till bostadsrätt, däremot accepterar hyresvärden lägenhetsbyten. Olov Lindgren kan erbjuda ett stort utbud av lägenheter innan och utanför tullarna.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har som mål att bygga 1 000 nya hyresrätter om året i Sveriges storstäder. Även samtliga äldre hyreslägenheter skall renoveras och få nytt kök och badrum innan nya hyresgäster flyttar in.

Stadsholmen
Stadsholmen förvaltar några av Stockholms allra mest attraktiva och efterfrågade hyreslägenheter. De flesta av hyresrätterna ligger på absolut bästa tänkbara adress i Stockholms innerstad i områden som Södermalm och i Gamla stan.

Willhem
Rikstäckande hyresvärden Willhem förvaltar 2 800 hyreslägenheter i Stockholm. När en gammal hyresgäst flyttar ut brukar Willhem renovera lägenheten till att motsvara nyskick innan den nya hyresgästen flyttar in.

SHIS Bostäder
SHIS Bostäder förvaltar 3 000 lägenheter i Stockholm. Du som har svårt att få lägenhet via den ordinarie bostadsmarknaden - för att du är ung, arbetslös eller ensamstående - har förtur till lediga lägenheter hos SHIS.