1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stockholm

Bevaka lediga lägenheter i Stockholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Stockholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Stockholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 40 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Studerande söker omöblerad lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Skötsamt par söker en 2a
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Software Engineer looking for apartment from June 2020
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 10000 kr

Jag är barnskötare och söker efter en hyreslägenhet i Stockholm City , jag har vuxen dotter som kommer bo tillsamans med mig
Sökes: Förstahand | 90 m2 | Maxhyra 2000 kr

Ekonom söker lägenhet i innerstan
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Stockholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 25 av 71 | Visa alla

Byggvesta
Byggvesta har en egen bostadskö för förmedling av sina lägenheter i Stockholm (registrera dig på marknad.byggvesta.se). Samtliga Byggvestas hyreslägenheter i Stockholm är byggda 2010 och framåt.

HEBA
Hos hyresvärden HEBA kan du på Hebafast.se/ledigt-just-nu anmäla intresse för nyproducerade hyresrätter i Stockholm samt ungdomsbostäder. Övriga bostäder förmedlar HEBA via Stockholms Stads Bostadsförmedling.

Einar Mattsson
Privata hyresvärden Einar Mattson förvaltar över 5000 lägenheter i Stockholmsområdet. Cirka hälften av lägenhetsvakanserna publiceras på hyresvärdens hemsida för uthyrning (einarmattsson.se/hyr-av-oss/) resterande lägenheter förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.

Ikano Bostad
Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Hälften av lägenhetsvakanserna publiceras för uthyrning på hyresratt.ikanobostad.se/ledigt-just-nu och resterande lägenheter lämnas till Stockholm Stads Bostadsförmedling.

Arbetarebostadsfonden
Hos Arbetarebostadsfonden har du förtur till hyresrätter i Stockholm om du kan styrka att du är arbetare. Stiftelsens regler tillåter endast uthyrning av lägenheter åt arbetarklassen. Lägenheterna förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.

SHIS Bostäder
SHIS Bostäder vänder sig till dig som står utanför den vanliga bostadsmarknaden på grund av ekonomiska eller sociala anledningar. Förvaltar runt 40 fastigheter i staden med en total av 4 100 lägenheter. Bostäderna fås som korttidskontrakt via stadens socialtjänst eller Bostadsförmedlingen.Fler privata hyresvärdar i Stockholm


Wåhlin Fastigheter
En av stadens större privata hyresvärdar, förvaltar fastigheter runt om i staden. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm men ett fåtal publiceras och ansöks direkt via Wåhlins hemsida. Inget kösystem gäller utan lottning sker av de som visat intresse på en bostad.

Adress: Anderstorpsvägen 4, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Bo Bra
Familjeföretag i fastighetsbranschen som i södra Stockholm förvaltar fastigheter i Årsta, Hammarbyhöjden och Bagarmossen. Beståndet består av lägenheter i storlek från 1-4 rum och kök. Om du söker boende är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Adress: Läckövägen 3, Johanneshov
Telefon: 0707-64 02 90
E-post: info@bobraab.com
Hemsida: www.bobraab.com


Franklin Fastigheter
Förvaltar tre fastigheter i Stockholm, belägna i stadsdelen Hägersten. Lägenheterna ligger nära kommunikationsmedel, butiker och natur. Du är välkommen att göra en allmän intresseanmälan på Franklins hemsida eller på en specifik vakant bostad.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Harry Berglund Förvaltning
Privat hyresvärd med flera fastigheter i Västerås men även 160 hyresrätter i Stockholm. Bostäderna är belägna på Lilla Essingen och är tillgängliga i storlek från 1-3 rum och kök. Registrering och ansökan för bostäder görs via hyresvärdens hemsida, för tillfället är dock kön full.

Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se


Magnussons Fastigheter
På Södermalm förvaltar hyresvärden Magnussons en fastighet med lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Flera av lägenheterna har balkong med utsikt mot den lugna innergården. Magnussons tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad i Stockholm på sin hemsida, där eventuell lediga lägenheter även publiceras.

Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


MOFAB
Hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i centrala Stockholm samt på Lidingö. Kommande lediga lägenheter publiceras på mofab.se/sv/ledigt-just-nu.htm
Om det inte ligger ute någon lägenhet kan du istället lämna in en intresseanmälan för att hyra bostad i Stockholm eller på Lidingö.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
Telefon: 08-441 19 90
E-post: elisabeth.hallin@mofab.se
Hemsida: www.mofab.se


Nordemo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Nordemo har bostadsfastigheter i Hägersten, Johanneshov och Vällingby. På Nordemo.com/intresseanmalan/ kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad i Stockholm. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på Nordemo.com/ledigaobjekt/

Adress: Götgatan 96, Stockholm
Telefon: 08-644 04 95
E-post: kontakt@nordemo.com
Hemsida: www.nordemo.com


Drottninghuset
Exklusivt boende i centrala Stockholm med 38 lägenheter. Dessa lägenheter kan endast ansökas av dig som fyllt 60 år. På Drottninghusets hemsida finns ett ansökningsformulär. Skriv ut och skicka in formuläret så blir du placerad i Drottninghusets bostadskö.

Telefon: 08-33 12 10
E-post: marie.bergman@drottninghuset.com
Hemsida: www.drottninghuset.com


Holmström Gruppen
Hyresvärd med moderna bostadsfastigheter i attraktiva lägenheter i centrala Stockholm. Satsar även på nyproduktion av hyresrätter. På Holmström Gruppens hemsida finns ett kontaktformulär där du kan anmäla ditt intresse för att ställa dig i kö hos hyresvärden: Holmstromgruppen.se/intresseanmalan/

Adress: Sturegatan 6, Stockholm
Telefon: 08-660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


Botrygg
Botrygg bygger och förvaltar både hyresrätter och bostadsrätter i Stockholm. I nuvarande bestånd erbjuds ett stort utbud av lägenheter i flera delar, bland annat i Horsbergs Strand och Henriksdalshamnen. Fastighetsägaren har planer på att bygga flera nya fastigheter.

Adress: Arenavägen 41, Johanneshov
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


HSB Stockholm
HSB Stockholm förvaltar över 3 000 hyreslägenheter i Stockholms innerstad och ytterområden. Beståndet innefattar vanliga hyresrätter, seniorbostäder, ungdomslägenheter gruppboenden och kooperativa hyresrätter. Bosparare och medlemmar i HSB har förtur till vakanser.

Adress: Fleminggatan 41, Stockholm
Telefon: 010-442 10 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden


Sigillet Fastighet
På Östermalm och i Vasastan förvaltar Sigillet fastigheter med hyreslägenheter. Utöver dessa förvaltas även fastigheter i några av Stockholms ytterområden. Som hyresgäst hos Sigillet har du möjlighet att höja standarden i bostaden genom koncept framtagna av Sigillet.

Adress: Östermalmsgatan 58, Stockholm
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Stockholms Studentbostäder
Landets största hyresvärd gällande studentbostäder. Förvaltar 8 000 boenden för studenter i Stockholm city, söder och norr. Boenden erbjuds i följande former: studentrum, Studentetta och studentlägenhet. För att söka bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Körsbärsvägen 2, Stockholm
Telefon: 08-458 10 10
Hemsida: www.sssb.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) förvaltar och hyr ut lägenheter till sina medlemmar. Beståndet idag uppgår till 8 000 lägenheter i staden och närliggande kommuner. SKB har låg omsättning och långa köer till sina bostäder.

Adress: Drottningholmsvägen 320, Abrahamsberg
Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Tornet
I Enskededalen i södra Stockholm hyr Tornet ut 59 hyreslägenheter till privatpersoner. Förvaltar även bostäder i närliggande kommuner. Lediga lägenheter hanteras av Bostadsförmedlingen i Stockholm där du som bostadssökande behöver registrera dig.

Adress: Kungsbron 21, Stockholm
Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Hörnstenen
Privata hyresvärden Hörnstenen förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Kungsholmen, Östermalm och Johanneshov. Totala beståndet i de områdena uppgår till cirka 430 lägenheter.

Telefon: 08 - 667 03 75
E-post: info@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


Kopparhus
Familjeägt fastighetsbolag som hyr ut lägenheter till privatpersoner på Södermalm och lilla Essingeön i Stockholm. Fastigheterna erbjuder närhet till staden och naturplatser med lekområden för barn. Uthyrning sker via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-630 10 66
E-post: info@kopparhus.se
Hemsida: www.kopparhus.se


Rins Fastighets
Familjebolag som äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. Fastigheterna består huvudsakligen av hyreslägenheter. Rins har ingen egen bostadskö utan du som bostadssökande hänvisas till Stockholm Bostad som hanterar vakanser.

Adress: Skönviksvägen 242, Enskede
Telefon: 08-722 02 05
E-post: info@rinsfastigheter.se
Hemsida: www.rinsfastigheter.se


Sovstugan
I Örnsberg och Hägerstensåsen äger privata hyresvärden Sovstugan fastigheter med hyreslägenheter som är tillgängliga för privatpersoner. Lägenheterna är stambytta och även kök och badrum är renoverade.

Adress: Inteckningsvägen 89, Hägersten
E-post: info@sovstugan.se
Hemsida: www.sovstugan.se