Bostad hos Einar Mattsson

Einar Mattson är ett privat familjeföretag med 5 250 hyreslägenhet i Stockholm. Lediga lägenheter förmedlas via två kanaler — i egen regi samt via Stockholms Stads Bostadsförmedling. Alla som fyllt 18 år och uppfyller uthyrningskraven har möjlighet att söka bostad.

Einar Mattsson bygger för närvarande flera bostadsfastigheter med hyresrätter i Hammarbyhöjden, Hagastaden samt Rissne. Under de kommande åren kommer man att ta in många nya hyresgäster i takt med att bostadshusen färdigställs.

För att ansöka om boende registrerar du dig som sökande hos Einar Matsson. Lediga lägenheter publiceras regelbundet på Botorget. Lediga bostäder visas på hemsidan under 7 dagar. Om du inte hört av från Einar Matsson inom 2 veckor från det att du ansökt om en bostad har den tyvärr gått till annan sökande.

Tips: Är du ensamstående kvinna har du möjlighet att få förtur. Einar Matsson förvaltar Elfvinggården, ett fastighetskomplex i Bromma med 300 lägenheter i storlek 1 - 2 rum och kök. Lägenheterna uthyres uteslutande till ensamstående kvinnor med låga inkomster.

Kontakta Einar Mattsson
Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
Hemsida: www.einarmattsson.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm