Information om JM

JM förmedlar sina lägenheter via Stockholms Stads Bostadsförmedling. Du behöver registrera dig vid Bostadsförmedling på Bostad.stockholm.se om du vill ansöka om bostad hos JM.

JM är en byggherre av bostadsrätter i Stockholm men har från år 2013 vidgat verksamheten genom att grunda JM Hyresbostäder som är en viktigt satsning på hyresrätter.

Målsättningen är att bygga hyresrätter för alla typer av familjer och alla skeden av livet. JM Hyresbostäder har sålunda i det egna beståndet både vanliga hyresrätter såväl som studentlägenhet och seniorboenden.

Samtliga hyresrätter från JM håller högsta kvalitet och är byggda under de senaste åren med genomgående utmärkt standard i kök och badrum. I en lägenhet från JM kommer du som hyresgäst att trivas.

Lägenhetsvakanser förmedlas via Stockholms Stads Bostadsförmedling.

Kontakta JM
Adress: Gustav III:s boulevard 64, Solna
Telefon: 08-782 87 00
E-post: info@jm.se
Hemsida: www.jm.se/bostader/hyresratter/

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos JM men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.jm.se/bostader/hyresratter/.Visa fler lediga lägenheter i Stockholm