Information om LE Fastigheter

Privatägda fastighetsbolaget Lennart Ericsson förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter runt om i Stockholmsregionen. Företaget grundades redan för 70 år sedan och äger 1 000 lägenheter på Lidingö, Nacka, Solna och i Stockholm.

I Stockholm ligger Lennart Ericssons Fastigheter i stadsdelarna Axelsberg, Bredäng, Sköndal, Sätra, Södermalm, Vårberg, Västertorp och på Östermalm.

Lennart Ericsson Fastigheter har långt framskridna planer på att expandera sitt hyresbestånd och kommer framöver att uppföra 50 nya hyresrätter i Eriksdalsområdet.

Alla hyresgäster hos Lennart Ericsson förväntas följa trivselreglerna i fastigheterna som innebär att man visar hänsyn till grannar och tänker på ljudnivån i den egna lägenheten.

LE Fastigheter förmedlar sina blivande lediga lägenheter via Bostad Stockholm som nås på bostad.stockholm.se

Kontakta LE Fastigheter
Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennartericsson.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos LE Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lennartericsson.se.Visa fler lediga lägenheter i Stockholm