Lediga lägenheter SHIS BostäderStockholm Stad äger SHIS Bostäder vars uppgift är att tillhandahålla bostäder för de som inte är en del av den ordinarie bostadsmarknaden av sociala eller ekonomiska skäl. Man har även uppgiften att erbjuda tillfälliga bostäder till nyanlända personer i staden.

Kontrakten som förmedlas är korttidskontrakt och går via socialtjänsten eller Bostadsförmedlingen i Stockholm. Lägenheten ses som en genomgångsbostad tills man har möjlighet att söka och få en lägenhet via ordinarie bostadsmarknad.

Lägenheter för vuxna och ungdomar söks via Bostadsförmedlingen i Stockholm (www.bostad.stockholm.se). Andra boendeformer söks av socialtjänsten via hyresvärdens hemsida. För att kunna ansöka om en lägenhet hos SHIS Bostäder behöver du varit folkbokförd i Stockholm sedan november föregående år, det är därför inte möjligt att söka bostad hos hyresvärden som du planerar att flytta till staden. Kötiden för en bostad varierar beroende på vilken boendetyp som önskas.

Kontakta SHIS Bostäder
Adress: Magnus Ladulåsgatan 14, Stockholm
Telefon: 08-508 38 700
E-post: info@shis.se
Hemsida: www.shis.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos SHIS Bostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.shis.se

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm