1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strömstad

Alla lediga lägenheter i Strömstad

Hos oss kan du enkelt se alla lediga lägenheter som finns för uthyrning i Strömstad. Du kan skicka en ansökan om att hyra den eller de lägenheter som stämmer in på dina önskemål. Utöver att vi listar alla lediga lägenheter i Strömstad kan du via oss även komma i kontakt med alla hyresvärdar i Strömstad och lämna en allmän bostadsansökan för att hyra lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Strömstadsbyggen
Strömstadsbyggen är den kommunala hyresvärden i Strömstad. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 1 500. Utöver centrala Strömstad kan man erbjuda hyreslägenheter i Nordkoster, Näsinge, Rossö, Skee, Sydkoster och Tjärnö.Privata hyresvärdar i Strömstad


Orvelin Fastigheter
Orvelin är den största privata hyresvärden i Strömstad med ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i centrum. I stadskärnan har man 29 bostadsfastigheter med upp till ett dussin lägenheter i varje fastighet. Många av lägenheterna har havsutsikt. Vill du hyra bostad är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på deras hemsida.

Adress: Domaregränd 1, Strömstad
Telefon: 0526-188 01
E-post: maud@orvelin.se
Hemsida: www.orvelinfastigheter.se


KAB Fastigheter
KAB Fastigheter är ett privatägt bostadsbolag i tredje generation som värnar om långsiktiga relationer till sina hyresgäster. På Korpegatan i Strömstad har KAB Fastigheter 28 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten uppfördes 1956.

Telefon: 031-40 03 40
E-post: info@kabfastigheter.se
Hemsida: www.kabfastigheter.se


GLG Fastigheter
GLG Fastigheter är en av de minsta hyresvärdarna i Strömstad med bara ett par bostäder för uthyrning. I lantmiljö på Blomsholms Säteri och Bovall Gård har man 5 bostäder för uthyrning. Detta typ av boende lämpar sig väl för dig som vill bo i gårds- och lantmiljö men ändå ha närhet till staden.

Telefon: 031-276440
E-post: info@glg-fastigheter.se
Hemsida: www.glg-fastigheter.se