1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strömstad

Bevaka lediga lägenheter i Strömstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Strömstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Strömstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Strömstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Strömstadsbyggen
Kommunala bostadsbolaget Strömstadsbyggen erbjuder hyreslägenheter i Strömstad. Det egna beståndet uppgår till cirka 1 500 lägenheter. Vakanta bostäder publiceras på Strömstadsbyggens hemsida där de även kan ansökas av registrerade sökanden.Privata hyresvärdar i Strömstad


Orvelin Fastigheter
I Strömstad har Orvelin Fastigheter ett stort fastighetsbestånd. Tack vare stadens läge har de flesta av lägenheterna när till både centrum och havet, från vissa har du även utsikt över vattnet. Generell intresseanmälan kan göras på Orvelins hemsida.

Adress: Polisgtan 3, Strömstad
Telefon: 0526-188 00
E-post: info@orvelinfastigheter.se
Hemsida: www.orvelinfastigheter.se


KAB Fastigheter
Det familjeägda bostadsbolaget KAP Fastigheter har i Strömstad 28 lägenheter. Hyresrätterna är belägna på Korpegatan och har 1-3 rum och kök. Vakanser hyrs ut via HomeQ.se där du behöver registrera dig för att kunnna göra intresseanmälan.

Telefon: 031-40 03 40
E-post: info@kabfastigheter.se
Hemsida: www.kabfastigheter.se