1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Strömstad

Bevaka lediga lägenheter i Strömstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Strömstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Strömstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Strömstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Strömstadsbyggen
Strömstadsbyggen är den kommunala hyresvärden i Strömstad. Antalet lägenheter i beståndet uppgår till 1 500. Utöver centrala Strömstad förvaltar man hyreslägenheter i Nordkoster, Näsinge, Rossö, Skee, Sydkoster och Tjärnö.Privata hyresvärdar i Strömstad


Orvelin Fastigheter
Orvelin är den största privata hyresvärden i Strömstad med ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i centrum. I stadskärnan har man 29 bostadsfastigheter med upp till ett dussin lägenheter i varje fastighet. Många av lägenheterna har havsutsikt. Vill du hyra bostad är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på deras hemsida.

Adress: Domaregränd 1, Strömstad
Telefon: 0526-188 01
E-post: maud@orvelin.se
Hemsida: www.orvelinfastigheter.se


KAB Fastigheter
KAB Fastigheter är ett privatägt bostadsbolag i tredje generation som värnar om långsiktiga relationer till sina hyresgäster. På Korpegatan i Strömstad har KAB Fastigheter 28 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten uppfördes 1956.

Telefon: 031-40 03 40
E-post: info@kabfastigheter.se
Hemsida: www.kabfastigheter.se


GLG Fastigheter
GLG Fastigheter är en av de minsta hyresvärdarna i Strömstad med bara ett par bostäder för uthyrning. I lantmiljö på Blomsholms Säteri och Bovall Gård har man 5 bostäder för uthyrning. Detta typ av boende lämpar sig väl för dig som vill bo i gårds- och lantmiljö men ändå ha närhet till staden.

Telefon: 031-276440
E-post: info@glg-fastigheter.se
Hemsida: www.glg-fastigheter.se