1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Strömstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Strömstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Strömstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Strömstadsbyggen
Kommunala bostadsbolaget Strömstadsbyggen erbjuder hyreslägenheter i Strömstad. Det egna beståndet uppgår till cirka 1 500 lägenheter. Vakanta bostäder publiceras på Strömstadsbyggens hemsida där de även kan ansökas av registrerade sökanden.

Orvelin Fastigheter
I Strömstad har Orvelin Fastigheter ett stort fastighetsbestånd. Tack vare stadens läge har de flesta av lägenheterna när till både centrum och havet, från vissa har du även utsikt över vattnet. Generell intresseanmälan kan göras på Orvelins hemsida.

Adress: Polisgtan 3, Strömstad
Telefon: 0526-188 00
E-post: info@orvelinfastigheter.se
Hemsida: www.orvelinfastigheter.se


KAB Fastigheter
Det familjeägda bostadsbolaget KAP Fastigheter har i Strömstad 28 lägenheter. Hyresrätterna är belägna på Korpegatan och har 1-3 rum och kök. Vakanser hyrs ut via HomeQ.se där du behöver registrera dig för att kunnna göra intresseanmälan.

Telefon: 031-40 03 40
E-post: info@kabfastigheter.se
Hemsida: www.kabfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Strömstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Strömstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Strömstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Strömstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Strömstad. Hos oss kan du se listor med alla Strömstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.