1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Strömsund


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Strömsund. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Strömsund som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Strömsunds hyresbostäder
Det kommunala bostadsbolaget äger fastigheter med hyresrätter i Strömsund. Det totalt beståndet av lägenheter uppgår till 922 stycken. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida där även intresseanmälan kan göras.

Korsta Fastigheter
Den privata fastighetsägaren Korsta Fastigheter har ett bostadsbestånd i Strömsund. Lägenheterna är belägna i hyreshus och större flerfamiljshus. Totalt har hyresvärden 97 lägenheter i Strömsund. Ett antal hyresrätter är även belägna i Hammerdal.

Telefon: 070-518 98 98
E-post: ida@monen.se
Hemsida: www.korsta.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Strömsund utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Strömsund att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Strömsund. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Strömsund?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Strömsund. Hos oss kan du se listor med alla Strömsunds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.