1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Alla lediga lägenheter i Sundbyberg

I Sundbyberg finns många hyresvärdar som regelbundet har lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du 4 privata hyresvärdar i Sundbyberg och det kommunala bostadsbolaget. Om du söker bostad i Sundbyberg bör du ta kontakt med samtliga hyresvärdar i kommunen och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet hos dem.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Förvaltaren
Hos Förvaltaren hittar du som söker bostad i Sundbyberg regelbundet lediga hyreslägenheter. Registrera dig som medlem för att automatiskt få e-mail när nya lägenheter som passar dina önskemål blir lediga. Har du en befintlig hyreslägenhet har du möjlighet ansöka om lägenhetsbyte med hyresgäst från Förvaltaren.Privata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter är en av de största privata fastighetsägarna av hyresrätter i Sundbyberg. Man har lägenheter för uthyrning på Bergsgatan, Fredsgatan, Humblegatan, Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Prästgårdsgatan, Rosengatan, Starrbäcksgatan, Sturegatan, Tallgatan, Tulegatan, Ursviksvägen och Vegagatan i Sundbyberg.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: l.markusson@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I Sundbyberg har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 50 hyreslägenheter i kvarteret Ugglan. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 21 tvåor, 13 treor och 16 fyror. Minsta lägenheten mäter 62 m2 och största 110 m2.

Adress: Drottningholmsvägen 320,
Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
På Vegagatan i Sundbyberg har privata fastighetsägaren Einar Mattsson 33 hyreslägenheter och på Esplanaden ytterligare 26 lägenheter för uthyrning. Einar Mattsson lägger ut sin lediga lägenheter på sin hemsida.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08 586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Familjeägd hyresvärd med bostadsbestånd för uthyrning i framförallt Solna och Sundbyberg men också på ett par andra adresser i Stockholm.

E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se