1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Bevaka lediga lägenheter i Sundbyberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sundbyberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sundbyberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sundbybergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förvaltaren
Förvaltaren är den kommunala hyresvärden i Sundbyberg. Hyresvärden förmedlar självt sina lediga lägenheter och anlitar inte Bostadsförmedlingen i Stockholm. Som sökande kan du se lägenhetsvakanser på forvaltaren.se/ledigt/lagenhetPrivata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter är en av de största privata fastighetsägarna i Sundbyberg med 547 hyresrätter. Stora delar av lägenhetsbeståndet är totalrenoverat under de sista åren med bostäder som håller mycket god standard.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: sundbyberg@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I Sundbyberg har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 50 hyreslägenheter i kvarteret Ugglan. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 21 tvåor, 13 treor och 16 fyror. Minsta lägenheten mäter 62 m2 medan den största har en bostadsyta om 110 m2.

Adress: Drottningholmsvägen 320,
Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
På Vegagatan i Sundbyberg har privata fastighetsägaren Einar Mattsson 33 hyreslägenheter och på Esplanaden ytterligare 26 lägenheter för uthyrning. Fastigheten på Esplanaden genomgick stambyte 2017 och samtliga lägenheter fick då nytt kök och badrum.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Familjeägd hyresvärd med 21 lägenheter alldeles intill Sundbybergs pendeltågsstation. I kundundersökningar har hyresgäster hos Solporten gett goda omdömen för hyresvärdens servicenivå.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svenska Hus
Nära Sundbybergs centrum förvaltar Svenska Hus två större hyresfastigheter med ett flertal lägenheter. Från området har du som boende nära till kommunala kommunikationer med buss såväl som tunnelbana. Svenska Hus har en helt egen bostadskö.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: info@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Hyresvärd med nybyggda lägenheter invid Sundbybergs Torg. Moderna hyresrätter om 1 - 4 rum och kök, fullt utrustade med tvätt- och diskmaskin samt helkaklade badrum. Fastigheten ligger nära pendeltågsstationen med goda kommunikationer in till Stockholm City.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Vega Fastigheter
Privata fastighetsägaren Vega Fastigheter förvaltar ett stort lägenhetsbestånd i Sundbyberg. Lägenheterna har under de senaste åren genomgått totalrenovering med stambyte, nytt badrum och kök.

Adress: Vegagatan 4, Sundbyberg
Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se