1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Bevaka lediga lägenheter i Sundbyberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sundbyberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sundbyberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lägenhet i första hand
Sökes: Förstahand | 100 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sundbybergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förvaltaren
Förvaltaren är den kommunala hyresvärden i Sundbyberg. Hyresvärden förmedlar självt sina lediga lägenheter och anlitar inte Bostadsförmedlingen i Stockholm. Som sökande kan du se lägenhetsvakanser på forvaltaren.se/ledigt/lagenhetPrivata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
I den snabbväxande kommunen Sundbyberg uppgår Wåhlin Fastigheters bestånd till närmare 400 hyresrätter. I Sundbyberg har du nära till kommunikationer men även natur och kultur. Majoriteten av lediga lägenheter förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: sundbyberg@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Stockholms Kooperativa Bostadsförening har i Sundbyberg ett lägenhetsbestånd som uppgår till 198 stycken. Lägenheterna återfinns i Sundbyberg centrum och Ursvik, några kilometer utanför centrala delarna. Vakanser läggs ut på föreningens hemsida.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
Einar Mattson förvaltar 60 hyresrätter i Sundbyberg, på Vegagatan och Esplanaden. År 2017 genomfördes stambyte på Esplanaden, samtidigt fick lägenheterna nya kök, badrum säkerhetsdörrar och renovering av fönster.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Hyr ut 21 hyreslägenheter på Gjuteribacken i Sundbyberg. Fastigheten som byggdes 1947 inrymmer även två lokaler och enstaka parkeringsplatser. Från fastigheten har hyresgäster gångavstånd till pendelstationen och ortens övriga utbud.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svenska Hus
Nära Sundbybergs centrum förvaltar Svenska Hus två större hyresfastigheter med ett flertal lägenheter. Från området har du som boende nära till kommunala kommunikationer med buss såväl som tunnelbana. Svenska Hus har en helt egen bostadskö.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Hyresvärd med nybyggda lägenheter invid Sundbybergs Torg. Moderna hyresrätter om 1 - 4 rum och kök, fullt utrustade med tvätt- och diskmaskin samt helkaklade badrum. Fastigheten ligger nära pendeltågsstationen med goda kommunikationer in till Stockholm City.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Vega Fastigheter
Hyresvärden Vega Fastigheter erbjuder bostäder i Solna, Sundbyberg och Vällingby. I Sundbyberg förvaltas sju fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på gångavstånd från Sundbyberg centrum och dess utbud.

Adress: Vegagatan 4, Sundbyberg
Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


ManilBygg
Privat fastighetsvärd vars bestånd i Sundbyberg består av ettor nära Centrum. Fastigheten totalrenoverades nyligen och samtliga lägenheter golvvärme och moderna kök och badrum. För dig med bil finns parkeringsplats att hyra i anslutning till fastigheten.

Telefon: 070 - 541 81 81
E-post: info@manil.se
Hemsida: www.manil.se


HSB Stockholm
I centrala Sundbyberg förvaltar HSB Stockholm två fastigheter. De 35 hyresrätterna som är fördelade på två fastigheter består av 1-4 RoK. Under 2018/2019 pågår en stor renovering i samtliga lägenheter. Parkering finns att hyra.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm/