1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Alla lediga lägenheter i Sundbyberg

I Sundbyberg finns många hyresvärdar som regelbundet har lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du 4 privata hyresvärdar i Sundbyberg och det kommunala bostadsbolaget. Om du söker bostad i Sundbyberg bör du ta kontakt med samtliga hyresvärdar i kommunen och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand
Hyresvärdar


Förvaltaren
Kommunala hyresvärden Förvaltaren är Sundbybergs största hyresvärd med lägenheter i samtliga stadsdelar inklusive Hallonbergen, Rissne, Storskogen och Ör. Totalt har Förvaltaren 8 000 lägenheter och just nu söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter i Sundbyberg kommun.

Besöksadress Lötsjövägen 1B, Hallonbergen centrum, Sundbyberg
E-post info@forvaltaren.se
Telefon 08 - 706 90 00
Privata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter är en av de största privata fastighetsägarna av hyresrätter i Sundbyberg. Man har lägenheter för uthyrning på Bergsgatan, Fredsgatan, Humblegatan, Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Prästgårdsgatan, Rosengatan, Starrbäcksgatan, Sturegatan, Tallgatan, Tulegatan, Ursviksvägen och Vegagatan i Sundbyberg.

E-post l.markusson@wahlinfastigheter.se
Telefon 08-514 935 00
Hemsida www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I Sundbyberg har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 50 hyreslägenheter i kvarteret Ugglan. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 21 tvåor, 13 treor och 16 fyror. Minsta lägenheten mäter 62 m2 och största 110 m2.

Besöksadress Drottningholmsvägen 320
E-post skb@skb.org
Telefon 08-704 60 00
Hemsida www.skb.org


Einar Mattsson
På Vegagatan i Sundbyberg har privata fastighetsägaren Einar Mattsson 33 hyreslägenheter och på Esplanaden ytterligare 26 lägenheter för uthyrning. Einar Mattsson lägger ut sin lediga lägenheter på sin hemsida.

Besöksadress Rosenlundsgatan 58, Stockholm
E-post info@einarmattsson.se
Telefon 08 586 263 00
Hemsida www.einarmattsson.se


Solporten
Familjeägd hyresvärd med bostadsbestånd för uthyrning i framförallt Solna och Sundbyberg men också på ett par andra adresser i Stockholm.

E-post info@solporten.se
Hemsida www.solporten.se