1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Alla lediga lägenheter i Sundbyberg

I Sundbyberg finns många hyresvärdar som regelbundet har lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du 6 privata hyresvärdar i Sundbyberg och det kommunala bostadsbolaget. Om du söker bostad i Sundbyberg bör du ta kontakt med samtliga hyresvärdar i kommunen och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet hos dem.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Förvaltaren
Hos Förvaltaren hittar du som söker bostad i Sundbyberg regelbundet lediga hyreslägenheter. Registrera dig som medlem för att automatiskt få e-mail när nya lägenheter som passar dina önskemål blir lediga. Har du en befintlig hyreslägenhet har du möjlighet ansöka om lägenhetsbyte med hyresgäst från Förvaltaren.Privata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter är en av de största privata fastighetsägarna i Sundbyberg med 547 hyresrätter. Stora delar av lägenhetsbeståndet är totalrenoverat under de sista åren med bostäder som håller mycket god standard.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: sundbyberg@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I Sundbyberg har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 50 hyreslägenheter i kvarteret Ugglan. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 21 tvåor, 13 treor och 16 fyror. Minsta lägenheten mäter 62 m2 medan den största har en bostadsyta om 110 m2.

Adress: Drottningholmsvägen 320,
Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
På Vegagatan i Sundbyberg har privata fastighetsägaren Einar Mattsson 33 hyreslägenheter och på Esplanaden ytterligare 26 lägenheter för uthyrning. Fastigheten på Esplanaden genomgick stambyte 2017 och samtliga lägenheter fick då nytt kök och badrum.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Familjeägd hyresvärd med 21 lägenheter alldeles intill Sundbybergs pendeltågsstation. I kundundersökningar har hyresgäster hos Solporten gett goda omdömen för hyresvärdens servicenivå.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svenska Hus
Nära Sundbybergs centrum förvaltar Svenska Hus två större hyresfastigheter med ett flertal lägenheter. Från området har du som boende nära till kommunala kommunikationer med buss såväl som tunnelbana. Svenska Hus har en helt egen bostadskö.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: info@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Hyresvärd med nybyggda lägenheter invid Sundbybergs Torg. Moderna hyresrätter om 1 - 4 rum och kök, fullt utrustade med tvätt- och diskmaskin samt helkaklade badrum. Fastigheten ligger nära pendeltågsstationen med goda kommunikationer in till Stockholm City.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Vega Fastigheter
Privata fastighetsägaren Vega Fastigheter förvaltar ett stort lägenhetsbestånd i Sundbyberg. Lägenheterna har under de senaste åren genomgått totalrenovering med stambyte, nytt badrum och kök.

Adress: Vegagatan 4, Sundbyberg
Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se