1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundbyberg

Sök lediga lägenheter i Sundbyberg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sundbyberg. Du kan fritt söka bland de 129 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Sundbyberg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Förvaltaren
Den kommunala hyresvärden i Sundbyberg heter Förvaltaren och har nära 7 000 lägenheter i sitt bestånd. Utöver det förvaltas även lokaler och garage- samt parkeringsplatser. Hyreslägenheterna är fördelade mellan 8 områden i kommunen och söks direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Sundbyberg


Wåhlin Fastigheter
I den snabbväxande kommunen Sundbyberg uppgår Wåhlin Fastigheters bestånd till närmare 400 hyresrätter. I Sundbyberg har du nära till kommunikationer men även natur och kultur. Majoriteten av lediga lägenheter förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: sundbyberg@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Stockholms Kooperativa Bostadsförening har i Sundbyberg ett lägenhetsbestånd som uppgår till 198 stycken. Lägenheterna återfinns i Sundbyberg centrum och Ursvik, några kilometer utanför centrala delarna. Vakanser läggs ut på föreningens hemsida.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
Einar Mattson förvaltar 60 hyresrätter i Sundbyberg, på Vegagatan och Esplanaden. År 2017 genomfördes stambyte på Esplanaden, samtidigt fick lägenheterna nya kök, badrum säkerhetsdörrar och renovering av fönster.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Hyr ut 21 hyreslägenheter på Gjuteribacken i Sundbyberg. Fastigheten som byggdes 1947 inrymmer även två lokaler och enstaka parkeringsplatser. Från fastigheten har hyresgäster gångavstånd till pendelstationen och ortens övriga utbud.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svenska Hus
Svenska Hus är ett familjeägt bostadsbolag som i Sundbyberg äger två fastigheter. De är belägna nära ortens centrum med kort avstånd till kommunikationer, affärer och annan service. Man önskar att blivande hyresgäster har positiva boendereferenser.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Tornet erbjuder 58 nyproducerade hyresrätter i Sundbyberg med närhet till flera kommunikationsmöjligheter. Lägenheterna är fördelade mellan två fastigheter och omfattar ettor upp till femmor på 104 kvm. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Vega Fastigheter
Hyresvärden Vega Fastigheter erbjuder bostäder i Solna, Sundbyberg och Vällingby. I Sundbyberg förvaltas sju fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på gångavstånd från Sundbyberg centrum och dess utbud.

Adress: Vegagatan 4, Sundbyberg
Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


ManilBygg
Privat fastighetsvärd vars bestånd i Sundbyberg består av ettor nära Centrum. Fastigheten totalrenoverades nyligen och samtliga lägenheter golvvärme och moderna kök och badrum. För dig med bil finns parkeringsplats att hyra i anslutning till fastigheten.

Telefon: 070 - 541 81 81
E-post: info@manil.se
Hemsida: www.manil.se


HSB Stockholm
I centrala Sundbyberg förvaltar HSB Stockholm två fastigheter. De 35 hyresrätterna som är fördelade på två fastigheter består av 1-4 RoK. Under 2018/2019 pågår en stor renovering i samtliga lägenheter. Parkering finns att hyra.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm/