1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sundbyberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sundbyberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sundbyberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Förvaltaren
Den kommunala hyresvärden i Sundbyberg heter Förvaltaren och har nära 7 000 lägenheter i sitt bestånd. Utöver det förvaltas även lokaler och garage- samt parkeringsplatser. Hyreslägenheterna är fördelade mellan 8 områden i kommunen och söks direkt på hyresvärdens hemsida.

Wåhlin Fastigheter
I den snabbväxande kommunen Sundbyberg uppgår Wåhlin Fastigheters bestånd till närmare 400 hyresrätter. I Sundbyberg har du nära till kommunikationer men även natur och kultur. Majoriteten av lediga lägenheter förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: sundbyberg@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Stockholms Kooperativa Bostadsförening har i Sundbyberg ett lägenhetsbestånd som uppgår till 198 stycken. Lägenheterna återfinns i Sundbyberg centrum och Ursvik, några kilometer utanför centrala delarna. Vakanser läggs ut på föreningens hemsida.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Einar Mattsson
Einar Mattson förvaltar 60 hyresrätter i Sundbyberg, på Vegagatan och Esplanaden. År 2017 genomfördes stambyte på Esplanaden, samtidigt fick lägenheterna nya kök, badrum säkerhetsdörrar och renovering av fönster.

Adress: Rosenlundsgatan 58, Stockholm
Telefon: 08-586 263 00
E-post: info@einarmattsson.se
Hemsida: www.einarmattsson.se


Solporten
Hyr ut 21 hyreslägenheter på Gjuteribacken i Sundbyberg. Fastigheten som byggdes 1947 inrymmer även två lokaler och enstaka parkeringsplatser. Från fastigheten har hyresgäster gångavstånd till pendelstationen och ortens övriga utbud.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svenska Hus
Svenska Hus är ett familjeägt bostadsbolag som i Sundbyberg äger två fastigheter. De är belägna nära ortens centrum med kort avstånd till kommunikationer, affärer och annan service. Man önskar att blivande hyresgäster har positiva boendereferenser.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Tornet erbjuder 58 nyproducerade hyresrätter i Sundbyberg med närhet till flera kommunikationsmöjligheter. Lägenheterna är fördelade mellan två fastigheter och omfattar ettor upp till femmor på 104 kvm. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Vega Fastigheter
Hyresvärden Vega Fastigheter erbjuder bostäder i Solna, Sundbyberg och Vällingby. I Sundbyberg förvaltas sju fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på gångavstånd från Sundbyberg centrum och dess utbud.

Adress: Vegagatan 4, Sundbyberg
Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


ManilBygg
Privat fastighetsvärd vars bestånd i Sundbyberg består av ettor nära Centrum. Fastigheten totalrenoverades nyligen och samtliga lägenheter golvvärme och moderna kök och badrum. För dig med bil finns parkeringsplats att hyra i anslutning till fastigheten.

Telefon: 070 - 541 81 81
E-post: info@manil.se
Hemsida: www.manil.se


HSB Stockholm
I centrala Sundbyberg förvaltar HSB Stockholm två fastigheter. De 35 hyresrätterna som är fördelade på två fastigheter består av 1-4 RoK. Under 2018/2019 pågår en stor renovering i samtliga lägenheter. Parkering finns att hyra.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm/Hur hittar jag privata hyresvärdar i Sundbyberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sundbyberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sundbyberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sundbyberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sundbyberg. Hos oss kan du se listor med alla Sundbybergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.