Bergdalen

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergdalen, Sundbyberg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

6890 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

64 m2

VåningsplanVåningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

Förvaltaren tillhandahåller faktablad och ritning till dig som sökande. Det sker ingen visning av bostaden. Bilder finns tillgängliga för denna bostad, det innebär att du som fått ett erbjudande får ett mejl med bilder på bostaden.
Bostaden stamrenoverades 2005. Badrummet har en avvikelse mot ritningen. Badkar finns inte, utan det finns en duschvägg. Det är inte heller möjligt att installera eget badkar p.g.a. duschväggen. Kaklat i vitt med ljusbrun dekorrand, beige klinkergolv. Handdukstork/värmeslinga finns installerat. Ej förberett eller plats för tvättmaskin.

Köket har beige/melerat golv och vita väggar. Vita släta köksluckor, svart/grå bänkskiva och ljusgrå kakel. Diskmaskin finns installerat genom tillval. Spis med glaskeramikhäll.
Sovrum och vardagsrum har vita väggar och parkettgolv. Dörrar saknas i kök och vardagsrum.
Inglasad balkong i riktning syd/sydost.
Persienner ingår normalt inte i våra bostäder. Eventuella persienner i bostaden är således monterade av tidigare hyresgäst och ingår därmed inte i Förvaltarens underhållsansvar. Skulle persiennerna behöva lagas eller kompletteras, ansvarar man som hyresgäst själv för detta.
Information

  • Balkong
  • Hiss


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg

Rapportera fel