Sturegatan

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sturegatan, Sundbyberg
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

6277 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

35 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Detta är en ungdomsbostad och du måste därför om du inte har gjort det tidigare lämna personbevis till Förvaltaren innan du kan söka bostaden. Tänk på att du måste vara folkbokförd i Sundbybergs Stad och vara under 26 år för att kunna söka ungdomsbostad.
Observera att det är ritningen för lgh 1402 som är den korrekta. Denna bostad är nyproducerad och finns tillgänglig för uthyrning from 2022-07-01. Tänk på att du som redan är avtalsinnehavare hos Förvaltaren har tre månaders uppsägningstid. Förvaltaren tillhandahåller faktablad och ritning till dig som sökande. Det sker ingen visning av bostaden. Bilder finns inte tillgängliga för denna bostad.
Observera att det inte finns balkong.
Helkaklat badrum med dusch. Vitt kakel och mörkgrå klinkergolv. Badrummet är utrustad med elektrisk handdukstork och det är förberett för egen installation av tvättmaskin.
Alla väggar är målade i en ljusgrå kulör och golven är genomgående parkett i ek. Modernt kök med vita släta köksluckor, gråmönstrad bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Vitvaror såsom spis med ugn, kyl och frys samt köksfläkt finns installerat och det är förberett för egen installation av diskmaskin.

TV och internet genom Sundbybergs Stadsnät.
Jordade eluttag, takuttag av ny modell DCL.
Nätverksuttag i vardagsrum och fiberbox i mediacentralen i hall.
Information

  • Hiss
  • Ungdomsboende


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg

Rapportera fel