Lediga lägenheter MitthemDet kommunägda bostadsbolaget förvaltar närmare 5 700 hyreslägenheter i kommunen vilket gör de till största hyresvärden. Med sitt stora utbud finns det boenden för alla, oavsett om du är student, sammanboende, småbarnsfamilj eller äldre erbjuder Mitthem bostäder för alla livsskeenden.

Ungefär 900 studentlägenheter erbjuds för stadens alla studerande. Från bostäderna är det nära till Campus och en kort cykelfärd till universitetet. I kommunen råder bostadsgaranti för studenter vilket Mitthem arbetar för att leva upp till. Garantin gäller för de som bor utanför Sundsvalls och Timrås kommun och tillämpas när antagningsbeskeden skickas ut. Tio månaders hyra gäller på dessa lägenheter. På studentlägenheter gäller ingen kö utan den som uppfyller kraven och först anmäler sitt intresse tilldelas lägenheten.

För hyresgäster som fyllt 50 och inte har hemmaboende barn finns hos Mitthem Plusboenden. Lägenheterna ligger i fastigheter med hiss och du har egen balkong eller uteplats. Trygghetsboenden vänder sig till hyresgäster som är 70+. Det är nybyggda vanliga hyresrätter där fokus ligger på gemenskap och aktiviteter för att de boende inte ska känna sig ensamma. Boendena är anpassade efter äldres behov av tillgänglighet.

Blivande hyresgäster behöver registrera sig på Mitthems hemsida för att sedan kunna anmäla intresse på lediga bostäder. Minst en gång var sjätte månad behöver man logga in på sina sidor för att inte förlora sina köpoäng.

Nu finner du 9 lediga lägenheter hos Mitthem som du är välkommen att söka.

Kontakta Mitthem
Adress: Södra Järnvägsgatan 31, Sundsvall
Telefon: 060-13 95 00
E-post: info@mitthem.se
Hemsida: www.mitthem.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Mitthem. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.mitthem.se

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall