1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundsvall

Bevaka lediga lägenheter i Sundsvall

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sundsvall samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sundsvall. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sundsvalls hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mitthem
Mitthem ägs av kommunen och har utan tvekan störst utbud av lägenheter i Sundsvall. Närmare 5 700 hyresrätter är fördelade mellan Sundsvall centrum och i utkanten av staden, Liden, Kovland och Alnö. I beståndet finns även boenden för studenter och äldre.

Balder
Balder är en av Sveriges största privata hyresvärdar. I Sundsvall har Balder satsat stort på att renovera fastighetsbeståndet till god standard. Balder använder sig av marknadsplatsen HomeQ.se vid förmedling av vakanta lägenheter.

Sundsvalls Bostäder
Sundsvalls Bostäder är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Sundsvall. Beståndet återfinns i centrala staden, Östermalm, Södermalm, Stenstaden och i Skönsmon. Intresseanmälan gör du på hyresvärdens webbplats där du fyller i ett formulär.Fler privata hyresvärdar i Sundsvall


Diös Fastigheter
Privat fastighetsägare med bostäder i centrala Sundsvall. Lägenheterna ligger mitt i stadskärnan och håller en hög standard. Inför det att ny hyresgäst flyttar in brukar Diös ofta renovera lägenheten till nyskick.

Adress: Universitetsallén 32, Sundsvall
Telefon: 010-470 96 64
E-post: thomas.eriksson@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Amasten
Fastighetsförvaltaren Amasten hyr ut ca 150 lägenheter i Sundsvall och ca 75 lägenheter i Timrå. Amasten kan även erbjuda företagsboende i centrala Sundsvall i form av enrumslägenheter som kan hyras vecko- eller månadsvis under namnet Continental Apartments Sundsvall.

Adress: Strandgatan 2, Sundsvall
Telefon: 010-17 89 700
E-post: sundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Drakstaden
Den privata hyresvärden Drakstaden erbjuder bostäder i Matfors, Kvissleby, Skottsund, Essvik och Vapelnäs i Sundsvall. Totala beståndet består av 13 fastigheter med 180 lägenheter. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-619700​​​​​​​
E-post: info@drakstaden.se
Hemsida: www.drakstaden.se


Statera Fastigheter
Förvaltar 150 hyreslägenheter i centrala Sundsvall/Stenstaden. Samtliga lägenheter har anslutningsmöjligheter till bredband och Kabel-TV. Lediga lägenheter publiceras vid varje månadsslut. Krav på dig som blivande hyresgäst är att du har fast inkomst.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-15 49 59
E-post: info@staterafastigheter.se
Hemsida: www.staterafastigheter.se


KlaraBo
Privat hyresvärd med lägenheter utanför Sundsvall. Totalt 440 hyresrätter finns i beståndet i kommunen. Här kan du välja på lägenheter mellan 1-5 rum och kök. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan anmäla ditt intresse.

Telefon: 060-650 65 90
E-post: sundsvall@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Svedin
Svedins förvaltar lägenheter i attraktiva fastigheter i centrala Sundsvall. I beståndet finns även par- och radhus med egen gräsmatta utanför dörren. Många av Svedins lägenheter är väl lämpade för barnfamiljer som vill bo centralt men ändå ha egen tomt utanför dörren med villakänsla.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-61 80 00
E-post: info@svedins.se
Hemsida: www.svedins.se


Hedern
Förvaltar fastigheter i Sundsvall med lokaler och bostäder. Antalet lägenheter uppgår till ungefär 480 stycken. I beståndet återfinns både vanliga lägenheter och radhus. Fastigheterna är belägna i City, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Sidsjö och Granloholm.

Adress: Verkstadsgatan 6, Sundsvall
Telefon: 060-13 53 00
E-post: info@hedern.se
Hemsida: www.hedern.se


Tvättbjörnen Förvaltning
Hyresvärd vars lägenheter är belägna i centrala Sundsvall och orterna Indal, Matfors och Essvik i kommunen. Via Tvättbjörnen Förvaltnings hemsida kan du göra en allmän intresseanmälan likaväl som du kan se lediga objekt.

Adress: Björneborgsgatan 41, Sundsvall
Telefon: 060-61 43 00
E-post: info@tvattbjornen.se
Hemsida: www.tvattbjornen.se


Edströms Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Edstöm erbjuder moderna och välunderhållna lägenheter i centrala Sundsvall. Edström tillämpar ingen bostadskö utan väljer själva ut vilka av de sökande som skall kallas på visning. Fyll i och skicka in en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Baldersvägen 25, Sundsvall
Telefon: 060-17 20 00
Hemsida: www.efab.biz


Adeator Fastigheter
Erbjuder hyresrätter i centrala Sundsvall samt i stadsdelen Östermalm. I beståndet finns flera stora hus med vackra fasader där insidan gjorts om till flera mindre lägenheter. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Du kan fylla i en intresseanmälan precisera dina önskemål.

Adress: Dalgatan 15, Sundsvall
Telefon: 060-12 22 90
E-post: info@adeator.se
Hemsida: www.adeatorfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I centrala Sundsvall förvaltar HSB 33 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns på Esplanaden och Rådhusgatan, de har 1-4 rum och kök. Utöver bostäder i centrala Sundsvall förvaltar HSB även lägenheter i orterna Sundsbruk, Njurunda och Matfors.

Adress: Torggatan 14, Sundsvall
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb


Lilium Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med bestånd av lokaler och bostäder i Sundsvall. På centrala adresserna Rådhusgatan, Kyrkogatan och Storgatan är hyresvärdens lägenheter belägna. Bostäderna är belägna nära service och butiker i staden.

Adress: Esplanaden 23, Sundsvall
Telefon: 060-12 61 00
E-post: AnnCharlotte.Uhlin@liliumab.se
Hemsida: www.liliumab.se