1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundsvall

Sök lediga lägenheter i Sundsvall

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sundsvall. Du kan fritt söka bland de 167 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Sundsvall.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Härlig familj söker boende på grund av studier
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Mitthem
Mitthem ägs av kommunen och har utan tvekan störst utbud av lägenheter i Sundsvall. Närmare 5 700 hyresrätter är fördelade mellan Sundsvall centrum och i utkanten av staden, Liden, Kovland och Alnö. I beståndet finns även boenden för studenter och äldre.

Balder
Balder erbjuder hyresrätter över stora delar av landet. I Sundsvall har man ett gediget bestånd av hyreslägenheter. Beståndet återfinns i centrala staden och tre närliggande områden. Vakanser förmedlas via marknadsplatsen HomeQ.

Sundsvalls Bostäder
Sundsvalls Bostäder är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Sundsvall. Beståndet återfinns i centrala staden, Östermalm, Södermalm, Stenstaden och i Skönsmon. Intresseanmälan gör du på hyresvärdens webbplats där du fyller i ett formulär.Fler privata hyresvärdar i Sundsvall


Diös Fastigheter
I Sundsvall har Diös fyra fastigheter innehållandes bostäder. Två av fastigheterna ligger i absoluta stadskärnan. Hyresvärden använder inget kösystem utan för att få en bostad förväntas du aktivt söka vakanser på Diös hemsida.

Adress: Universitetsallén 32, Sundsvall
Telefon: 010-470 96 64
E-post: thomas.eriksson@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Amasten
Amasten förvaltar hyresfastigheter i tre av Sundsvalls områden. Man har lägenheter som ligger i Centrum, Bergsåker och Matfors. Lediga lägenheter kan sökas direkt på hyresvärdens hemsida. Man söker blivande hyresgäster med tidigare positiva boendereferenser.

Adress: Strandgatan 2, Sundsvall
Telefon: 010-17 89 700
E-post: sundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Drakstaden
Den privata hyresvärden Drakstaden erbjuder bostäder i Matfors, Kvissleby, Skottsund, Essvik och Vapelnäs i Sundsvall. Totala beståndet består av 13 fastigheter med 180 lägenheter. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-619700​​​​​​​
E-post: info@drakstaden.se
Hemsida: www.drakstaden.se


Statera Fastigheter
Ett ungt fastighetsbolag som har ett bestånd på cirka 150 hyreslägenheter i Sundsvall. Lägenheterna ligger i äldre vackra fastigheter, några från slutet av 1800-talet. Blivande hyresgäster ska ha fast inkomst och inte ha betalningsanmärkningar.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-15 49 59
E-post: info@staterafastigheter.se
Hemsida: www.staterafastigheter.se


KlaraBo
Privat hyresvärd med lägenheter utanför Sundsvall. Totalt 440 hyresrätter finns i beståndet i kommunen. Här kan du välja på lägenheter mellan 1-5 rum och kök. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan anmäla ditt intresse.

Telefon: 060-650 65 90
E-post: sundsvall@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Svedin
Förvaltar ett bestånd av attraktiva fastigheter i Sundsvall, majoriteten är centralt belägna men man har även enstaka fastigheter utanför staden. Vakanser publiceras på hemsidan där du kan göra intresseanmälan av bostäder som är aktuella för dig.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-61 80 00
E-post: info@svedins.se
Hemsida: www.svedins.se


Hedern
Förvaltar fastigheter i Sundsvall med lokaler och bostäder. Antalet lägenheter uppgår till ungefär 480 stycken. I beståndet återfinns både vanliga lägenheter och radhus. Fastigheterna är belägna i City, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Sidsjö och Granloholm.

Adress: Verkstadsgatan 6, Sundsvall
Telefon: 060-13 53 00
E-post: info@hedern.se
Hemsida: www.hedern.se


Tvättbjörnen Förvaltning
Hyresvärd vars lägenheter är belägna i centrala Sundsvall och orterna Indal, Matfors och Essvik i kommunen. Via Tvättbjörnen Förvaltnings hemsida kan du göra en allmän intresseanmälan likaväl som du kan se lediga objekt.

Adress: Björneborgsgatan 41, Sundsvall
Telefon: 060-61 43 00
E-post: info@tvattbjornen.se
Hemsida: www.tvattbjornen.se


Edströms Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd som förvaltar hyreslägenheter i centrala Sundsvall. Fastigheterna är väl underhållna och moderna. Genom att fylla i en allmän intresseanmälan på Edströms hemsida kan du låta hyresvärden veta att du söker boende i staden.

Adress: Baldersvägen 25, Sundsvall
Telefon: 060-17 20 00
Hemsida: www.efab.biz


Adeator Fastigheter
Förvaltar trivsamma lägenheter i populära delar av Sundsvall. Beståndet återfinns i centrala staden, på Östermalm, Västermalm samt Stenstaden. Lägenheterna ligger i charmiga fastigheter med historiska detaljer bevarade. Intresseanmälan fylls i elektronisk på egna hemsidan.

Adress: Dalgatan 15, Sundsvall
Telefon: 060-12 22 90
E-post: info@adeator.se
Hemsida: www.adeatorfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I centrala Sundsvall förvaltar HSB 33 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns på Esplanaden och Rådhusgatan, de har 1-4 rum och kök. Utöver bostäder i centrala Sundsvall förvaltar HSB även lägenheter i orterna Sundsbruk, Njurunda och Matfors.

Adress: Torggatan 14, Sundsvall
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb


Lilium Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med bestånd av lokaler och bostäder i Sundsvall. På centrala adresserna Rådhusgatan, Kyrkogatan och Storgatan är hyresvärdens lägenheter belägna. Bostäderna är belägna nära service och butiker i staden.

Adress: Esplanaden 23, Sundsvall
Telefon: 060-12 61 00
E-post: AnnCharlotte.Uhlin@liliumab.se
Hemsida: www.liliumab.se