1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundsvall

Alla lediga lägenheter i Sundsvall

I Sundsvall når du via Hyrabostad.se 13 hyresvärdar och kan skicka ansökningar för de 114 lediga lägenheter som ligger ute för uthyrning. Flera av hyresvärdarna använder sig uteslutande av uthyrning via webben för att ta in nya hyresgäster. Via oss når du alla Sundsvalls större hyresvärdar.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Eeeeee
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2

Skötsamt rökfritt medelålders par söker lägenhet centralt
Sökes: Förstahand | 80 m2

Skötsam tjej söker en etta eller tvåa i sundsvall!
Sökes: Förstahand

Barnmorska
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 17000 kr

Skötsam rökfri tjej söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Mitthem
Kommunala hyresvärden Mitthem kan erbjuda dig som söker bostad ett stort utbud av såväl hyresrätter som studentlägenheter. Just nu finns 7 lediga lägenheter som du är välkommen att skicka in en bostadsansökan för. Totalt förvaltar Mitthem 5 700 lägenheter i Sundsvall.

Balder
Balder är en av Sveriges största privata hyresvärdar och har alltid ett stort utbud av lediga lägenheter i Sundsvall. Som bostadssökande hos Balder kan du just nu välja mellan bostäder klara för inflyttning. I Sundsvall har Balder satsat stort på att renovera fastighetsbeståndet till god standard.

Sundsvalls Bostäder
Privat hyresvärd i Sundsvall som kan erbjuda hyreslägenheter samt studentrum. Lägenheter ligger med bra lägen i centrum och stadsdelarna Södermalm samt Östermalm. Steg 1 i att söka bostad hos SUBO (Sundsvalls Bostäder) är att fylla i intresseanmälan för att bli hyresgäst.Fler privata hyresvärdar i Sundsvall


Diös Fastigheter
Privat fastighetsägare med bostäder i centrala Sundsvall. Lägenheterna ligger mitt i stadskärnan och håller en hög standard. Inför det att ny hyresgäst flyttar in brukar Diös ofta renovera lägenheten till nyskick.

Telefon: 010-470 96 64
E-post: catrin.engberg@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Amasten
Fastighetsförvaltaren Amasten hyr ut ca 150 lägenheter i Sundsvall och ca 75 lägenheter i Timrå. Amasten kan även erbjuda företagsboende i centrala Sundsvall i form av enrumslägenheter som kan hyras vecko- eller månadsvis under namnet Continental Apartments Sundsvall.

Telefon: 060-19 66 90
E-post: uthyrningsundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Drakstaden
Hyresvärden Drakstaden har lägenheter i centrala Sundsvall i stadsdelarna Södermalm och Östermalm samt i de närliggande orterna Birsta, Kvissleby och Skottsund. Drakstaden förvaltar 27 bostadsfastigheter med 180 hyreslägenheter. All uthyrning av bostäder sker digitalt över nätet.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-619700​​​​​​​
E-post: info@drakstaden.se
Hemsida: www.drakstaden.se


Statera Fastigheter
Förvaltar 150 hyreslägenheter i centrala Sundsvall/Stenstaden. Samtliga lägenheter har anslutningsmöjligheter till bredband och Kabel-TV. Lediga lägenheter publiceras vid varje månadsslut. Krav på dig som blivande hyresgäst är att du har fast inkomst.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-15 49 59
E-post: info@staterafastigheter.se
Hemsida: www.staterafastigheter.se


Gimmel Fastigheter
Gimmel Fastigheter har hela 1 800 lägenheter för uthyrning i sitt bestånd fördelade mellan Sundsvall, Bollnäs och Söderhamn. Lägenheterna i Sundsvall ligger i stadsdelen Sundsbruk, nära Birsta handelsområde. Här har Gimmel Fastigheter 3-våningshus med totalt 380 hyresrätter.

Adress: Hammarvägen 31B, Sundsbruk
Telefon: 060-53 75 50
E-post: sundsvall@gimmel.se
Hemsida: www.gimmel.se


Svedin
Svedins hyr ut flera lägenheter i attraktiva fastigheter i centrala Sundsvall men kan även erbjuda par- och radhus med egen gräsmatta utanför dörren. Många av Svedins lägenheter är väl lämpade för barnfamiljer som vill bo centralt men ändå ha egen tomt utanför dörren med villakänsla.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-61 80 00
E-post: info@svedins.se
Hemsida: www.svedins.se


Hedern
Hyresvärden Hedern förvaltar 450 hyresrätter i centrala Sundsvall samt ett flertal kontorslokaler. Lediga lägenheter publiceras regelbundet på Hederns webbuthyrning. Vid vår senaste kontroll hade Hedern 1 ledig lägenhet i Sundsvall.

Adress: Verkstadsgatan 6, Sundsvall
Telefon: 060-13 53 00
E-post: info@totalforvaltning.se
Hemsida: www.hedern.se


Tvättbjörnen Förvaltning
Väletablerat fastighetsbolag med lägenheter i centrala Sundsvall men även de närliggande orterna Indal, Kvissleby, Matfors och Nacksta. Om du är intresserad av att hyra bostad går det bra att fylla i en intresseanmälan.

Adress: Björneborgsgatan 41, Sundsvall
Telefon: 060-61 43 00
E-post: info@tvattbjornen.se
Hemsida: www.tvattbjornen.se


Edströms Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Edstöm erbjuder moderna och välunderhållna lägenheter i centrala Sundsvall. Edström tillämpar ingen bostadskö utan väljer själva ut vilka av de sökande som skall kallas på visning. Fyll i och skicka in en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 060-17 20 00
Hemsida: www.efab.biz


Adeator Fastigheter
Erbjuder hyresrätter i centrala Sundsvall samt i stadsdelen Östermalm. I beståndet finns flera stora hus med vackra fasader där insidan gjorts om till flera mindre lägenheter. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Du kan fylla i en intresseanmälan precisera dina önskemål.

E-post: johan.tegeback@adeator.se
Hemsida: www.adeator.se