1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sundsvall

Bevaka lediga lägenheter i Sundsvall

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sundsvall samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sundsvall. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sundsvalls hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mitthem
Kommunala hyresvärden Mitthem förvaltar ett brett utbud av såväl hyresrätter som studentlägenheter. Beståndet omfattar totalt 5700 lägenheter i Sundsvall. På Mitthems hemsida hittar du 10 lediga lägenheter.

Balder
Balder är en av Sveriges största privata hyresvärdar. I Sundsvall har Balder satsat stort på att renovera fastighetsbeståndet till god standard. Balder använder sig av marknadsplatsen HomeQ.se vid förmedling av vakanta lägenheter.

Sundsvalls Bostäder
Privat hyresvärd i Sundsvall som förvaltar hyreslägenheter samt studentrum. Lägenheterna ligger med bra lägen i centrum och stadsdelarna Södermalm samt Östermalm. Steg 1 i att söka bostad hos SUBO (Sundsvalls Bostäder) är att fylla i intresseanmälan på deras hemsida för att bli hyresgäst.Fler privata hyresvärdar i Sundsvall


Diös Fastigheter
Privat fastighetsägare med bostäder i centrala Sundsvall. Lägenheterna ligger mitt i stadskärnan och håller en hög standard. Inför det att ny hyresgäst flyttar in brukar Diös ofta renovera lägenheten till nyskick.

Telefon: 010-470 96 64
E-post: catrin.engberg@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Amasten
Fastighetsförvaltaren Amasten hyr ut ca 150 lägenheter i Sundsvall och ca 75 lägenheter i Timrå. Amasten kan även erbjuda företagsboende i centrala Sundsvall i form av enrumslägenheter som kan hyras vecko- eller månadsvis under namnet Continental Apartments Sundsvall.

Adress: Strandgatan 2, Sundsvall
Telefon: 010-17 89 700
E-post: sundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Drakstaden
Hyresvärden Drakstaden har lägenheter i centrala Sundsvall i stadsdelarna Södermalm och Östermalm samt i de närliggande orterna Birsta, Kvissleby och Skottsund. Drakstaden förvaltar 27 bostadsfastigheter med 180 hyreslägenheter. All uthyrning av bostäder sker digitalt över nätet.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-619700​​​​​​​
E-post: info@drakstaden.se
Hemsida: www.drakstaden.se


Statera Fastigheter
Förvaltar 150 hyreslägenheter i centrala Sundsvall/Stenstaden. Samtliga lägenheter har anslutningsmöjligheter till bredband och Kabel-TV. Lediga lägenheter publiceras vid varje månadsslut. Krav på dig som blivande hyresgäst är att du har fast inkomst.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-15 49 59
E-post: info@staterafastigheter.se
Hemsida: www.staterafastigheter.se


KlaraBo
KlaraBo har 440 lägenheter för uthyrning i utkanten av Sundsvall. Lägenheterna ligger i stadsdelen Sundsbruk, nära Birsta handelsområde. Här förvaltar hyresvärden ett stort antal 3-våningshus.

Telefon: 060-650 65 90
E-post: sundsvall@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Svedin
Svedins förvaltar lägenheter i attraktiva fastigheter i centrala Sundsvall. I beståndet finns även par- och radhus med egen gräsmatta utanför dörren. Många av Svedins lägenheter är väl lämpade för barnfamiljer som vill bo centralt men ändå ha egen tomt utanför dörren med villakänsla.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-61 80 00
E-post: info@svedins.se
Hemsida: www.svedins.se


Hedern
Hyresvärden Hedern förvaltar 450 hyresrätter i centrala Sundsvall samt ett flertal kontorslokaler. Lediga lägenheter publiceras regelbundet på Hederns webbuthyrning. Vid vår senaste kontroll hade Hedern 1 ledig lägenhet i Sundsvall.

Adress: Verkstadsgatan 6, Sundsvall
Telefon: 060-13 53 00
E-post: info@hedern.se
Hemsida: www.hedern.se


Tvättbjörnen Förvaltning
Väletablerat fastighetsbolag med lägenheter i centrala Sundsvall men även de närliggande orterna Indal, Kvissleby, Matfors och Nacksta. Om du är intresserad av att hyra bostad går det bra att fylla i en intresseanmälan.

Adress: Björneborgsgatan 41, Sundsvall
Telefon: 060-61 43 00
E-post: info@tvattbjornen.se
Hemsida: www.tvattbjornen.se


Edströms Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Edstöm erbjuder moderna och välunderhållna lägenheter i centrala Sundsvall. Edström tillämpar ingen bostadskö utan väljer själva ut vilka av de sökande som skall kallas på visning. Fyll i och skicka in en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 060-17 20 00
Hemsida: www.efab.biz


Adeator Fastigheter
Erbjuder hyresrätter i centrala Sundsvall samt i stadsdelen Östermalm. I beståndet finns flera stora hus med vackra fasader där insidan gjorts om till flera mindre lägenheter. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Du kan fylla i en intresseanmälan precisera dina önskemål.

Adress: Dalgatan 15, Sundsvall
Telefon: 060-12 22 90
Hemsida: www.adeatorfastigheter.se