1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Svedala

Bevaka lediga lägenheter i Svedala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Svedala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Svedala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Svedalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Svedalahem
Kommunala hyresvärden Svedalahem är den fastighetsägare som har flest hyresrätter i Svedala. Totalt har man 1 200 lägenheter i beståndet. Utöver Svedala har man hyresrätter även i Bara och Klågerup.Privata hyresvärdar i Svedala


Derome Förvaltning

På Byggmästaregatan i Svedala förvaltar hyresvärden Derome 24 lägenheter i storlek 2-3 rum och kök. Derome Förvaltning kommer under hösten 2019 färdigställa nyproduktion av ytterligare 24 hyresrätter som du redan nu kan lämna intresse för att hyra.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


HSB Svedala

Rikstäckande hyresvärden HSB innehar hyresrätter även i Svedala. I centrum förvaltar HSB 24 lägenheter i storlek 2 till 4 rum och kök. Bosparande HSB-medlemmar har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 30 00
Hemsida: www.hsb.se/malmo/om-boende/vara-hyresratter/lediga-hyreslagenheter-i-hsb-malmo/svedala/