1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Svedala

Bevaka lediga lägenheter i Svedala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Svedala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Svedala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Svedalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Svedalahem
Svedalahem är en kommunal hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Svedala, Bara och Klågerup. Det totala beståndet uppgår till 1 239 lägenheter. Utöver vanliga hyresrätter förvaltas ett antal 70+ boenden. Lägenheter kan sökas direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Svedala


Derome Förvaltning
Derome Förvaltnings bestånd uppgår i Svedala till 24 hyresrätter. Lägenheterna är välplanerade tvåor och treor byggda 2014. I december 2019 står en fastighet klar med 24 nya lägenheter, majoriteten är tvåor. Fastigheterna ligger på gångavstånd från tågförbindelse och centrum.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


HSB Svedala
I Sveadala har hyresvärden HSB två fastigheter med totalt 24 lägenheter till uthyrning. Bostäderna ligger i mindre fastigheter med max tre våningar. HSB kan erbjuda lägenheter med 2-4 rum och kök. Medlemmar och bosparande medlemmar har förtur till vakanser.

Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo/om-boende/vara-hyresratter/lediga-hyreslagenheter-i-hsb-malmo/svedala/