1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Svedala

Alla lediga lägenheter i Svedala

Är du ute efter en lägenhet i Svedala? Kanske planerar du att flytta till orten eller ut från föräldrahemmet? I Svedala finns ett stort utbud av hyresrätter att välja mellan. I Svedala planeras för många nya hyresrätter de kommande åren. Både privata och det kommunala bostadsbolaget bygger eller planerar att bygga nya lägenheter för uthyrning. Utöver det befintliga hyresbeståndet kommer det därför komma ut många nyproducerade och moderna hyreslägenheter på marknaden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Svedalahem
Kommunala hyresvärden Svedalahem är den fastighetsägare som har flest hyresrätter i Svedala. Totalt har man 1 200 lägenheter för uthyrning. Utöver Svedala har man hyresrätter även i Bara och Klågerup.
    Svedalahem söker just nu nya hyresgäster till lediga lägenheter i Svedala. Utbudet uppdateras och förändras varje vecka.Privata hyresvärdar i Svedala


Derome Förvaltning

På Byggmästaregatan bygger Derome Förvaltning 24 hyreslägenheter vilket också innebär att man kommer att behöva 24 nya hyresgäster i Svedala. Gör en intresseanmälan för att få hyra någon av de nybyggda lägenheterna på Deromes hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Segerstrand

Segerstrand är ett helt nytt kvarter och bostadsområde i Svedala där kommunala hyresvärden Svedalahem och de privata byggbolagen JM och Veidekke uppför ett stort antal hyresrätter och bostadsrätter. Du kan läsa mer om projektet på Segerstrands hemsida.

Hemsida: www.segestrand.se