1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Svedala

Alla lediga lägenheter i Svedala

Är du ute efter en lägenhet i Svedala? Kanske planerar du att flytta till orten eller ut från föräldrahemmet? I Svedala finns ett stort utbud av hyresrätter att välja mellan. I Svedala planeras för många nya hyresrätter de kommande åren. Både privata och det kommunala bostadsbolaget bygger eller planerar att bygga nya lägenheter för uthyrning. Utöver det befintliga hyresbeståndet kommer det därför komma ut många nyproducerade och moderna hyreslägenheter på marknaden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Svedalahem
Kommunala hyresvärden Svedalahem är den fastighetsägare som har flest hyresrätter i Svedala. Totalt har man 1 200 lägenheter för uthyrning. Utöver Svedala har man hyresrätter även i Bara och Klågerup.
    Svedalahem söker just nu nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter i Svedala. Utbudet uppdateras och förändras varje vecka.Privata hyresvärdar i Svedala


Derome Förvaltning

På Byggmästaregatan i Svedala förvaltar hyresvärden Derome 24 lägenheter i storlek 2-3 rum och kök. Derome Förvaltning kommer under hösten 2019 färdigställa nyproduktion av ytterligare 24 hyresrätter som du redan nu kan lämna intresse för att hyra.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


HSB Svedala

Rikstäckande hyresvärden HSB innehar hyresrätter även i Svedala. I centrum förvaltar HSB 24 lägenheter i storlek 2 till 4 rum och kök. Bosparande HSB-medlemmar har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 30 00
Hemsida: www.hsb.se/malmo/om-boende/vara-hyresratter/lediga-hyreslagenheter-i-hsb-malmo/svedala/