1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Svedala

Bevaka lediga lägenheter i Svedala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Svedala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Svedala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Svedalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Svedalahem
Kommunala hyresvärden Svedalahem är den fastighetsägare som har flest hyresrätter i Svedala. Totalt har man 1 200 lägenheter i beståndet. Utöver Svedala har man hyresrätter även i Bara och Klågerup.Privata hyresvärdar i Svedala


Derome Förvaltning
Derome Förvaltnings bestånd uppgår i Svedala till 24 hyresrätter. Lägenheterna är välplanerade tvåor och treor byggda 2014. I december 2019 står en fastighet klar med 24 nya lägenheter, majoriteten är tvåor. Fastigheterna ligger på gångavstånd från tågförbindelse och centrum.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


HSB Svedala

Rikstäckande hyresvärden HSB innehar hyresrätter även i Svedala. I centrum förvaltar HSB 24 lägenheter i storlek 2 till 4 rum och kök. Bosparande HSB-medlemmar har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo/om-boende/vara-hyresratter/lediga-hyreslagenheter-i-hsb-malmo/svedala/