1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Svedala


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Svedala. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Svedala som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Svedalahem
Svedalahem är en kommunal hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Svedala, Bara och Klågerup. Det totala beståndet uppgår till 1 239 lägenheter. Utöver vanliga hyresrätter förvaltas ett antal 70+ boenden. Lägenheter kan sökas direkt på hyresvärdens hemsida.

Derome Förvaltning
Derome Förvaltnings bestånd uppgår i Svedala till 24 hyresrätter. Lägenheterna är välplanerade tvåor och treor byggda 2014. I december 2019 står en fastighet klar med 24 nya lägenheter, majoriteten är tvåor. Fastigheterna ligger på gångavstånd från tågförbindelse och centrum.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


HSB Svedala
I Sveadala har hyresvärden HSB två fastigheter med totalt 24 lägenheter till uthyrning. Bostäderna ligger i mindre fastigheter med max tre våningar. HSB kan erbjuda lägenheter med 2-4 rum och kök. Medlemmar och bosparande medlemmar har förtur till vakanser.

Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo/om-boende/vara-hyresratter/lediga-hyreslagenheter-i-hsb-malmo/svedala/Hur hittar jag privata hyresvärdar i Svedala utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Svedala att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Svedala. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Svedala?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Svedala. Hos oss kan du se listor med alla Svedalas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.