Information om Svedalahem

I Svedala och i de närliggande orterna Bara och Klågerup förvaltar den kommunala hyresvärden Svedalahem 1200 lägenheter.

Svedalahem har en ambition att växa och satsar stort på nyproduktion av lägenheter. I bostadsområdet Segerstrand i Svedala bygger man ett 8-våningshus med hyresrätter.

För att kunna ansöka om lediga lägenheter hos Svedalahem behöver du först registrera dig som bostadssökande på deras hemsida. Efter att du gjort detta kan du skicka in bostadsansökningar för de lägenheter som du vill hyra.

Utöver att man erbjuder sina hyresgäster bostäder med hög och trivsam boendestandard finns det ytterligare några förmåner som du kan räkna med. Alla hyresgäster hos Svedalahem får ett förmånskort med rabatter hos lokala näringsidkare i Svedala.

Kontakta Svedalahem
Adress: Verkstadsgatan 1, Svedala
Telefon: 040-626 80 50
E-post: info@svedalahem.se
Hemsida: www.svedalahem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Svedalahem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.svedalahem.se.Visa fler lediga lägenheter i Svedala