1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Täby

Alla lediga lägenheter i Täby

I Täby finns bara privata hyresvärdar då staden saknar ett eget fastighetsbolag. Vill du hyra bostad i Täby måste du sålunda ta kontakt med de privata hyresvärdar som har lägenheter i Täby. Via oss når du de 4 stora privata hyresvärdar som har hyresrätter för uthyrning i Täby. Skicka en ansökan/ställ dig i kö hos samtliga för att inte missa någon ledig lägenhet.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar
Privata hyresvärdar i Täby


Kopparhus
På Ljungmyrsvägen 1-23 i Täby har privata hyresvärden Kopparhus hyreshus för uthyrning. Här bo du med radhuskänsla och på baksidan av fastigheten finns en liten gräsplätt. Totalt omfattar fastigheten 4 373 kvm bostadsyta.

Adress: Hamnvägen 8, 183 57 Täby
Telefon: 08-630 10 66
Hemsida: www.kopparhus.se


HEBA Fastigheter
Vid Hägernäs strand i Täby har fastighetsbolaget HEBA 52 lägenheter för uthyrning med hög standard. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 30 tvåor, 14 treor och 8 ettor. Från flera av lägenheterna har du sjöutsikt. Fastigheten ligger med promenadavstånd till Roslagsbanan och busstationen.

Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


JM Hyresbostäder
I stadsdelen Hägernäs i västra Täby färdigställer JM Hyresbostäder 136 moderna hyresrätter under andra kvartalet 2018. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum. Hyresrätterna håller hög standard med ekparkett och helkaklade badrum.

Telefon: 08-782 15 20
E-post: karin.gustafsson@jm.se
Hemsida: jm.se/bostader/hyresratter


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I stadsdelen Viggbyholm i Östra Täby har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 69 hyresrätter. Hyresgästerna har tillgång till en vackert skyddad innergård. Från bostadsområdet avgår regelbundet bussar in mot Täby Centrum och Danderyds sjukhus.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: skb.org/vara-bostader/taby