1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Täby

Alla lediga lägenheter i Täby

I Täby finns bara privata hyresvärdar då staden saknar ett eget fastighetsbolag. Vill du hyra bostad i Täby måste du sålunda ta kontakt med de privata hyresvärdar som har lägenheter i Täby. Via oss når du de 3 stora privata hyresvärdar som har hyresrätter för uthyrning i Täby. Skicka en ansökan/ställ dig i kö hos samtliga för att inte missa någon ledig lägenhet.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Välplanerade 2a med balkong
Eskadervägen
2 rum | 61 m2 | 12000 kr/mån
Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Täby


Akelius
Privata fastighetsägaren Akelius är Täbys största hyresvärd och en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. Man har 1 379 lägenheter för uthyrning i Täby.

Akelius har de senaste åren grundligt renoverat många av sina hyresrätter så att lägenhetens standard motsvarar bostadsrättsstandard. Dessa nyrenoverade lägenheter har en något högre hyra.

Akelius har i Täby lägenheter på följande adresser: Eskadervägen, Fregattvägen, Hagmovägen, Lyktgränd, Trefaldighetsvägen, Värmevägen och Åkerbyvägen.

Telefon: 08-566 130 00
E-post: info@akelius.se
Hemsida: www.akelius.se


Kopparhus
På Ljungmyrsvägen 1-23 i Täby har privata hyresvärden Kopparhus hyreshus för uthyrning. Här bo du med radhuskänsla och på baksidan av fastigheten finns en liten gräsplätt. Totalt omfattar fastigheten 4 373 kvm bostadsyta.

Adress: Hamnvägen 8, 183 57 Täby
Telefon: 08-630 10 66
Hemsida: www.kopparhus.se


HEBA Fastigheter
Vid Hägernäs strand i Täby har fastighetsbolaget HEBA 52 lägenheter för uthyrning med hög standard. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 30 tvåor, 14 treor och 8 ettor. Från flera av lägenheterna har du sjöutsikt. Fastigheten ligger med promenadavstånd till Roslagsbanan och busstationen.

Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se