1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Täby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Täby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Täby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Balder
I Täby i området Hägerneholm färdigställdes nya hyreslägenheter i slutet av 2018 som nu Balder förvaltar. Från området kan du gå till Täby centrum och tunnelbana. De 170 lägenheterna i området har 1-4 rum och kök. Via Balders hemsida kan du se vakanser.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Kopparhus
Kopparhus har i Täby ett bestånd på Ljungmyrsvägen. Med gröna ytor inpå husknuten och tvåvåningshus är det nästan som bo i radhus. Du har nära till natur, bad, kommunikationer och matbutik. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Hamnvägen 8, Täby
Telefon: 08-630 10 66
E-post: info@kopparhus.se
Hemsida: www.kopparhus.se


HEBA Fastigheter
Privat hyresvärd som i Täby förvaltar två fastigheter. Vid Hägernäs strand återfinns 52 hyresrätter med hög standard. Från flera lägenheter har man utsikt över vattnet. I Enhagen har HEBA ett äldreboende med 54 lägenheter.

Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Denna kooperativa bostadsförening förvaltar 69 hyreslägenheter i Täbys stadsdel Viggbyholm. Lägenheterna har 2-5 rum och kök med balkong eller uteplats mot områdets innergård. Lägenheter blir lediga med jämna mellanrum men kötiden för en bostad är lång hos hyresvärden.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: skb.org/vara-bostader/tabyHur hittar jag privata hyresvärdar i Täby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Täby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Täby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Täby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Täby. Hos oss kan du se listor med alla Täbys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.