1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tibro

Bevaka lediga lägenheter i Tibro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tibro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tibro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tibros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tibrobyggen
Kommunala hyresvärden Tibrobyggen är den största hyresvärden i Tibro med över 600 lägenheter i beståndet. Om du vill hyra bostad gör du detta enklast genom att lämna en intresseanmälan för lägenhetsuthyrning på Tibrobyggens hemsida.Privata hyresvärdar i Tibro


Duvslaget
Fastighetsbolaget Duvslaget förvaltar ett stort bestånd av lägenheter från 1 till 5 RoK i centrala Tibro med rimliga hyror och hög boendestandard. Du som vill hyra bostad kan fylla i en intresseanmälan där du kan beskriva vilken typ av lägenhet som du söker.

Adress: Mariestadsvägen 23, Tibro
Telefon: 0504- 152 90
E-post: peo.andersson@duvslaget.se
Hemsida: www.duvslaget.se


EHCC Fastigheter
EHCC Fastigheter är ett bostadsbolag med fokus på Tibro. Totalt har man 430 lägenheter för uthyrning, merparten av dessa i Tibro. På följande adresser förvaltar man hyresrätter: Borgargatan, Gästgivarevägen, Kyrkogatan, Mariestadsvägen, Skövdevägen, Torggatan, Värsåsvägen och Ågatan.

Telefon: 0504-616 60
Hemsida: www.ehcc.se


Jättadalen Fastigheter
Privat hyresvärd med 34 lägenheter fördelade mellan 1 till 4 rum och kök i tvåvåningshus. Hyresgäster på andra våningen har egen balkong medan hyresgäster på första våningen har egen uteplats. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Kartåsen Fastigheter
Kartåsen Fastigheter är en hyresvärd med lägenheter på flera orter i gamla Skaraborgs län. I Tibro har man en bostadsfastighet med många lägenheter. På Kartåsens hemsida kan du lämna ett bostadsönskemål där du fyller i vilken lägenhetstyp du vill hyra (från 1 till 5 RoK).

Telefon: 0510-665 25
E-post: erik@kartasen.com
Hemsida: www.kartasen.com


Locustella Bostäder
Privata hyresvärden Locustella Bostäder äger 110 lägenheter för uthyrning. I Tibro har man lägenheter på Dalviksgatan. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail till bolaget.

Adress: Storgatan 36, Tibro
Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Västanå Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med fokus på Tibro, här har man 8 bostadsfastigheter med totalt 47 hyreslägenheter. Just nu söker man en ny hyresgäst till en ledig lägenhet. Västanå Fastigheter har lägenheter på Fredsgatan, Kvarnvägen, Kyrkogatan, Ringvägen och Södergatan i Tibro.

Telefon: 0504-590 10
E-post: info@vastanafastigheter.se
Hemsida: www.vastanafastigheter.se


Wennergrens
Wennergrens äger hyresbostäder på Fredsgatan och Säbygatan i Tibro. Lägenheterna på Fredsgatan, en centralt belägen adress i Tibro, håller hög bostadsstandard. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet hos Wennergrens.

Telefon: 0503-359 90
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se