1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tibro

Alla lediga lägenheter i Tibro

I Tibro finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss kan du se alla lediga lägenheter som finns hos de större hyresvärdarna i Tibro. Ett alternativ till att söka specifika lediga lägenheter är att du via oss även kan lämna en allmän bostadsansökan till hyresvärdarna i Tibro där du berättar vilken typ av bostad som du söker.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Tibrobyggen
Kommunala hyresvärden Tibrobyggen är den största hyresvärden i Tibro med över 600 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Om du vill hyra bostad gör du detta enklast genom att lämna en intresseanmälan för lägenhetsuthyrning på Tibrobyggens hemsida.Privata hyresvärdar i Tibro


Duvslaget
Fastighetsbolaget Duvslaget kan erbjuda ett stort utbud av lägenheter från 1 till 5 RoK i centrala Tibro med rimliga hyror och hög boendestandard. Du som vill hyra bostad kan fylla i en intresseanmälan där du kan beskriva vilken typ av lägenhet som du söker.

Adress: Mariestadsvägen 23, Tibro
Telefon: 0504- 152 90
E-post: peo.andersson@duvslaget.se
Hemsida: www.duvslaget.se


EHCC Fastigheter
EHCC Fastigheter är ett bostadsbolag med fokus på Tibro. Totalt har man 430 lägenheter för uthyrning, merparten av dessa i Tibro. På följande adresser kan man erbjuda hyresrätter: Borgargatan, Gästgivarevägen, Kyrkogatan, Mariestadsvägen, Skövdevägen, Torggatan, Värsåsvägen och Ågatan.

Telefon: 0504-616 60
Hemsida: www.ehcc.se


Jättadalen Fastigheter
Privat hyresvärd med 34 lägenheter fördelade mellan 1 till 4 rum och kök i tvåvåningshus. Hyresgäster på andra våningen har egen balkong medan hyresgäster på första våningen har egen uteplats. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Kartåsen Fastigheter
Kartåsen Fastigheter är en hyresvärd med lägenheter på flera orter i gamla Skaraborgs län. I Tibro har man en bostadsfastighet med många lägenheter. På Kartåsens hemsida kan du lämna ett bostadsönskemål där du fyller i vilken lägenhetstyp du vill hyra (från 1 till 5 RoK).

Telefon: 0510-665 25
E-post: erik@kartasen.com
Hemsida: www.kartasen.com


Locustella Bostäder
Privata hyresvärden Locustella Bostäder äger 110 lägenheter för uthyrning. I Tibro har man lägenheter på Dalviksgatan. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail till bolaget.

Adress: Storgatan 36, Tibro
Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Västanå Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med fokus på Tibro, här har man 8 bostadsfastigheter med totalt 47 hyreslägenheter. Just nu söker man en ny hyresgäst till en ledig lägenhet. Västanå Fastigheter har lägenheter på Fredsgatan, Kvarnvägen, Kyrkogatan, Ringvägen och Södergatan i Tibro.

Telefon: 0504-590 10
E-post: info@vastanafastigheter.se
Hemsida: www.vastanafastigheter.se


Wennergrens
Wennergrens kan erbjuda bostäder för uthyrning på Fredsgatan och Säbygatan i Tibro. Lägenheterna på Fredsgatan, en centralt belägen adress i Tibro, håller hög bostadsstandard. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet hos Wennergrens.

Telefon: 0503-359 90
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se