1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tibro

Sök lediga lägenheter i Tibro

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Tibro. Du kan fritt söka bland de 18 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Tibro.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Tibrobyggen
Tibrobyggen ägs av kommunen och är därmed ett kommunalt bostadsbolag som har till uppgift att erbjuda bostäder till invånarna. Det egna beståndet uppgår till cirka 800 lägenheter i varierande storlekar, lägen och utföranden. Ett fåtal av bostäderna är belägna i Fagersanna.Privata hyresvärdar i Tibro


Duvslaget
Privat fastighetsägare som i Tibro har lägenheter i alla storlekar. Beståndet består av ettor till femmor och är belägna i lugna områden med trädgård och närhet till centrum. En allmän intresseanmälan kan göras på Duvslagets hemsida.

Adress: Mariestadsvägen 23, Tibro
Telefon: 0504- 152 90
E-post: peo.andersson@duvslaget.se
Hemsida: www.duvslaget.se


EHCC Fastigheter
Privat fastighetsägare som erbjuder ett gediget utbud av hyreslägenheter i Tibro. Genom ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande låta hyresvärden veta att du söker bostad och vilka önskemål du har kring ditt framtida boende.

Telefon: 0504-616 60
E-post: erik@ehcc.se
Hemsida: www.ehcc.se


Jättadalen Fastigheter
Jättadalen förvaltar i Tibro 34 trivsamma lägenheter. De är i storlek från 1 till 4 rum och kök och belägna i tvåvåningshus på Gästgivarevägen, Karlslundsgatan och Skövdevägen. En intresseanmälan kan fyllas i online för den som önskar bli hyresgäst hos Jättadalen.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Locustella Bostäder
Familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Skaraborg. I Tibro förvaltas hyreslägenheter på 10 adresser nära centrala delarna av orten. Du som söker bostad i Tibro är välkommen att fylla i en intresseanmälan direkt på Locustella Bostäders hemsida.

Adress: Storgatan 36, Tibro
Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Västanå Fastigheter
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen i Tibro. Man förvaltar 48 hyreslägenheter, fördelade mellan åtta fastigheter. Lägenheterna har 1-3 rum och kök och för den som önskar finns lägenheter i markplan att hyra.

Telefon: 0504-590 10
E-post: info@vastanafastigheter.se
Hemsida: www.vastanafastigheter.se


Wennergrens
Förvaltar radhusliknande bostäder som uthyres till privatpersoner. Beståndet omfattar 48 hyreslägenheter, med hög standard, som är belägna längs Säbygatan och Fredsgatan. Vakanser publiceras löpande på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 0503-359 90
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se