1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tibro

Bevaka lediga lägenheter i Tibro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tibro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tibro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tibros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tibrobyggen
Tibrobyggen ägs av kommunen och är därmed ett kommunalt bostadsbolag som har till uppgift att erbjuda bostäder till invånarna. Det egna beståndet uppgår till cirka 800 lägenheter i varierande storlekar, lägen och utföranden. Ett fåtal av bostäderna är belägna i Fagersanna.Privata hyresvärdar i Tibro


Duvslaget
Privat fastighetsägare som i Tibro har lägenheter i alla storlekar. Beståndet består av ettor till femmor och är belägna i lugna områden med trädgård och närhet till centrum. En allmän intresseanmälan kan göras på Duvslagets hemsida.

Adress: Mariestadsvägen 23, Tibro
Telefon: 0504- 152 90
E-post: peo.andersson@duvslaget.se
Hemsida: www.duvslaget.se


EHCC Fastigheter
EHCC Fastigheter är ett bostadsbolag med fokus på Tibro. Totalt har man 430 lägenheter för uthyrning, merparten av dessa i Tibro. På följande adresser förvaltar man hyresrätter: Borgargatan, Gästgivarevägen, Kyrkogatan, Mariestadsvägen, Skövdevägen, Torggatan, Värsåsvägen och Ågatan.

Telefon: 0504-616 60
E-post: erik@ehcc.se
Hemsida: www.ehcc.se


Jättadalen Fastigheter
Jättadalen förvaltar i Tibro 34 trivsamma lägenheter. De är i storlek från 1 till 4 rum och kök och belägna i tvåvåningshus på Gästgivarevägen, Karlslundsgatan och Skövdevägen. En intresseanmälan kan fyllas i online för den som önskar bli hyresgäst hos Jättadalen.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Locustella Bostäder
Privata hyresvärden Locustella Bostäder äger 110 lägenheter för uthyrning. I Tibro har man lägenheter på Dalviksgatan. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail till bolaget.

Adress: Storgatan 36, Tibro
Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Västanå Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med fokus på Tibro, här har man 8 bostadsfastigheter med totalt 47 hyreslägenheter. Västanå Fastigheter har lägenheter på Fredsgatan, Kvarnvägen, Kyrkogatan, Ringvägen och Södergatan i Tibro.

Telefon: 0504-590 10
E-post: info@vastanafastigheter.se
Hemsida: www.vastanafastigheter.se


Wennergrens
Wennergrens äger hyresbostäder på Fredsgatan och Säbygatan i Tibro. Lägenheterna på Fredsgatan, en centralt belägen adress i Tibro, håller hög bostadsstandard. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet hos Wennergrens.

Telefon: 0503-359 90
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se