1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Tibro


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Tibro. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Tibro som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Tibrobyggen
Tibrobyggen ägs av kommunen och är därmed ett kommunalt bostadsbolag som har till uppgift att erbjuda bostäder till invånarna. Det egna beståndet uppgår till cirka 800 lägenheter i varierande storlekar, lägen och utföranden. Ett fåtal av bostäderna är belägna i Fagersanna.

Duvslaget
Privat fastighetsägare som i Tibro har lägenheter i alla storlekar. Beståndet består av ettor till femmor och är belägna i lugna områden med trädgård och närhet till centrum. En allmän intresseanmälan kan göras på Duvslagets hemsida.

Adress: Mariestadsvägen 23, Tibro
Telefon: 0504- 152 90
E-post: peo.andersson@duvslaget.se
Hemsida: www.duvslaget.se


EHCC Fastigheter
Privat fastighetsägare som erbjuder ett gediget utbud av hyreslägenheter i Tibro. Genom ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande låta hyresvärden veta att du söker bostad och vilka önskemål du har kring ditt framtida boende.

Telefon: 0504-616 60
E-post: erik@ehcc.se
Hemsida: www.ehcc.se


Jättadalen Fastigheter
Jättadalen förvaltar i Tibro 34 trivsamma lägenheter. De är i storlek från 1 till 4 rum och kök och belägna i tvåvåningshus på Gästgivarevägen, Karlslundsgatan och Skövdevägen. En intresseanmälan kan fyllas i online för den som önskar bli hyresgäst hos Jättadalen.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Locustella Bostäder
Familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Skaraborg. I Tibro förvaltas hyreslägenheter på 10 adresser nära centrala delarna av orten. Du som söker bostad i Tibro är välkommen att fylla i en intresseanmälan direkt på Locustella Bostäders hemsida.

Adress: Storgatan 36, Tibro
Telefon: 0723-299 300
E-post: info@locustella.se
Hemsida: locustella.se


Västanå Fastigheter
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen i Tibro. Man förvaltar 48 hyreslägenheter, fördelade mellan åtta fastigheter. Lägenheterna har 1-3 rum och kök och för den som önskar finns lägenheter i markplan att hyra.

Telefon: 0504-590 10
E-post: info@vastanafastigheter.se
Hemsida: www.vastanafastigheter.se


Wennergrens
Förvaltar radhusliknande bostäder som uthyres till privatpersoner. Beståndet omfattar 48 hyreslägenheter, med hög standard, som är belägna längs Säbygatan och Fredsgatan. Vakanser publiceras löpande på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 0503-359 90
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Tibro utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Tibro att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Tibro. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Tibro?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Tibro. Hos oss kan du se listor med alla Tibros hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.