1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tidaholm

Alla lediga lägenheter i Tidaholm

Via oss hittar du alla lediga lägenheter i Tidaholm. I vår högra meny kan du se alla lägenheter som ligger ute för uthyrning i Tidaholm. Du kan även via oss skicka in bostadsansökningar direkt till hyresvärdarna i Tidaholm. Via oss når du 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Tidaholm.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Tidaholms Bostad
Kommunala hyresvärden Tidaholms Bostad är den största hyresvärden på orten och en bra utgångspunkt för dig som vill hyra bostad. Tidaholms Bostad kan erbjuda hyresrätter i alla bostadsområden i Tidaholm och tar regelbundet in nya hyresgäster.

Besöksadress Norra Kungsvägen 11, Tidaholm
E-post tbab@tidaholm.se
Telefon 0502-60 65 10
Privata hyresvärdar i Tidaholm


Cederqvist Fastigheter
Cederqvist Fastigheter är en privatägd hyresvärd med 31 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Hyresrätterna ligger på Färgaregatan och Östra Drottningvägen. På Färgaregatan har man marklägenheter som lämpar sig väl för mindre barnfamiljer. På centralt belägna Östra Drottningvägen äger Cederqvist "Höghuset i Tidaholm" med 19 hyreslägenheter.

E-post info@cederqvistfastigheter.se
Telefon 0500-48 50 08
Hemsida www.cederqvistfastigheter.se


Bygg-Fast i Tidaholm
I bostadsområdet Stensiken förvaltar Bygg-Fast 240 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Området passar sig utmärkt för barnfamiljer. Just nu söker Bygg-Fast nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter.

Besöksadress Södra Ringvägen 9c, Tidaholm
E-post info@byggfastitidaholm.se
Telefon 0502-141 79
Hemsida www.byggfastitidaholm.se


Trefast
Fastighetsägaren Trefast har hyresrätter på följande adresser i Tidaholm: Egnahemsvägen, Redargatan, Siggestorpsvägen, Södra Kungsvägen, Västra Drottningsgatan och Åstorpsvägen. För att ansöka om att hyra bostad skickar du en intresseanmälan.

E-post info@trefast.se
Telefon 031-00 00 00
Hemsida www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
På Skolgatan i Tidaholm äger Ruwack Fastighetsförvaltning 32 lägenheter. Lägenheterna är i storlek från 2 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter är modernt utrustade och i fastigheten nås alla lägenheter med hiss. Skicka ett e-mail om du vill hyra lägenhet.

E-post info@ruwack.se
Telefon 0511-635 05
Hemsida www.ruwack.se


Balder
I Tidaholm äger Balder 12 bostadsfastigheter med sammanlagt 6 500 kvm lägenhetsyta för uthyrning. Lägenheterna ligger bland annat på Norra Kungsvägen och Västra Drottningvägen. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad där du berättar mer om dina önskemål på din bostad.

E-post info@balder.se
Telefon 0774-49 49 49
Hemsida www.balder.se