1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tidaholm

Bevaka lediga lägenheter i Tidaholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tidaholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tidaholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tidaholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tidaholms Bostad
Största hyresvärden på orten är Tidaholms Bostad vilket är ett kommunalt bostadsbolag. Hyresvärdens bostäder är belägna i tio bostadsområden i staden. Du har möjlighet att välja om du vill bo i centrum eller i utkanten av staden.Privata hyresvärdar i Tidaholm


SBB
Privat hyresvärd i Tidaholm med ett fastighetsbestånd på flera adresser. SBBs lägenheter ligger ofta nära stadens centrum och har goda kommunikationer i närområdet. Vakanser listas på deras hemsida men intresseanmälningar lämnas på HomeQ.se.

Adress: Södra ringvägen 9C, Tidaholm
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tidaholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Cederqvist Fastigheter
Privat hyresvärd med ett lägenhetsbestånd om 31 hyresrätter i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade på två adresser. På Östra Drottninggatan finns hiss i fastigheten och alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin. På Färgaregatan återfinns marklägenheter på 2-3 RoK.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Trefast
Trefast är en privat fastighetsägare med större bestånd av fastigheter i Tidaholm. Man kan erbjuda både lägenheter i flerfamiljshus och radhusboende i markplan med egen trädgård och uteplats. Kontakta hyresvärden för information om vakanser.

E-post: info@trefast.se
Hemsida: www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
Ruwack Fastighetsförvaltning äger 32 lägenheter på Skolgatan i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade i fyra stycken tvåvåningsfastigheter. Samtliga lägenheter är lättillgängliga och modernt utrustade. I hyran ingår vatten, värme och parkeringsplats.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se