1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tidaholm

Alla lediga lägenheter i Tidaholm

Via oss hittar du alla lediga lägenheter i Tidaholm. I vår högra meny kan du se alla lägenheter som ligger ute för uthyrning i Tidaholm. Du kan även via oss skicka in bostadsansökningar direkt till hyresvärdarna i Tidaholm. Via oss når du 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Tidaholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Skötsam snickare söker bostad i Tidaholm med omnejd
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyrabostad.se
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Tidaholms Bostad
Kommunala hyresvärden Tidaholms Bostad är den största hyresvärden på orten och en bra utgångspunkt för dig som vill hyra bostad. Tidaholms Bostad kan erbjuda hyresrätter i alla bostadsområden i Tidaholm och tar regelbundet in nya hyresgäster.Privata hyresvärdar i Tidaholm


Cederqvist Fastigheter
Cederqvist Fastigheter är en privatägd hyresvärd med 31 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Hyresrätterna ligger på Färgaregatan och Östra Drottningvägen. På Färgaregatan har man marklägenheter som lämpar sig väl för mindre barnfamiljer. På centralt belägna Östra Drottningvägen äger Cederqvist "Höghuset i Tidaholm" med 19 hyreslägenheter.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Bygg-Fast i Tidaholm
I bostadsområdet Stensiken förvaltar Bygg-Fast 240 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Området passar sig utmärkt för barnfamiljer. Just nu söker Bygg-Fast nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter.

Adress: Södra Ringvägen 9c, Tidaholm
Telefon: 0502-141 79
Hemsida: www.byggfastitidaholm.se


Trefast
Fastighetsägaren Trefast har hyresrätter på följande adresser i Tidaholm: Egnahemsvägen, Redargatan, Siggestorpsvägen, Södra Kungsvägen, Västra Drottningsgatan och Åstorpsvägen. För att ansöka om att hyra bostad skickar du en intresseanmälan.

E-post: info@trefast.se
Hemsida: www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
På Skolgatan i Tidaholm äger Ruwack Fastighetsförvaltning 32 lägenheter. Lägenheterna är i storlek från 2 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter är modernt utrustade och i fastigheten nås alla lägenheter med hiss. Skicka ett e-mail om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se


Balder
I Tidaholm äger Balder 12 bostadsfastigheter med sammanlagt 6 500 kvm lägenhetsyta för uthyrning. Lägenheterna ligger bland annat på Norra Kungsvägen och Västra Drottningvägen. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad där du berättar mer om dina önskemål på din bostad.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se