1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tidaholm

Bevaka lediga lägenheter i Tidaholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tidaholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tidaholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tidaholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tidaholms Bostad
Kommunala hyresvärden Tidaholms Bostad är den största hyresvärden på orten och en bra utgångspunkt för dig som vill hyra bostad. Tidaholms Bostad har hyresrätter i alla bostadsområden av Tidaholm och söker regelbundet efter nya hyresgäster.Privata hyresvärdar i Tidaholm


Cederqvist Fastigheter
Cederqvist Fastigheter är en privatägd hyresvärd med 31 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Hyresrätterna ligger på Färgaregatan och Östra Drottningvägen. På Färgaregatan har man marklägenheter som lämpar sig väl för mindre barnfamiljer. På centralt belägna Östra Drottningvägen äger Cederqvist "Höghuset i Tidaholm" med 19 hyreslägenheter.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Bygg-Fast i Tidaholm
I bostadsområdet Stensiken förvaltar Bygg-Fast 240 lägenheter för uthyrning i Tidaholm. Området passar sig utmärkt för barnfamiljer. Just nu söker Bygg-Fast nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter.

Adress: Södra Ringvägen 9c, Tidaholm
Telefon: 0502-141 79
Hemsida: www.byggfastitidaholm.se


Trefast
Fastighetsägaren Trefast har hyresrätter på följande adresser i Tidaholm: Egnahemsvägen, Redargatan, Siggestorpsvägen, Södra Kungsvägen, Västra Drottningsgatan och Åstorpsvägen. För att ansöka om att hyra bostad skickar du en intresseanmälan.

E-post: info@trefast.se
Hemsida: www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
På Skolgatan i Tidaholm äger Ruwack Fastighetsförvaltning 32 lägenheter. Lägenheterna är i storlek från 2 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter är modernt utrustade och i fastigheten nås alla lägenheter med hiss. Skicka ett e-mail om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se


Balder
I Tidaholm äger Balder 12 bostadsfastigheter med sammanlagt 6 500 kvm lägenhetsyta för uthyrning. Lägenheterna ligger bland annat på Norra Kungsvägen och Västra Drottningvägen. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad där du berättar mer om dina önskemål på din bostad.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se