1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tidaholm

Sök lediga lägenheter i Tidaholm

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Tidaholm. Du kan fritt söka bland de 5 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Tidaholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Tidaholms Bostad
Största hyresvärden på orten är Tidaholms Bostad vilket är ett kommunalt bostadsbolag. Hyresvärdens bostäder är belägna i tio bostadsområden i staden. Du har möjlighet att välja om du vill bo i centrum eller i utkanten av staden.Privata hyresvärdar i Tidaholm


SBB
Privat hyresvärd i Tidaholm med ett fastighetsbestånd på flera adresser. SBBs lägenheter ligger ofta nära stadens centrum och har goda kommunikationer i närområdet. Vakanser listas på deras hemsida men intresseanmälningar lämnas på HomeQ.se.

Adress: Södra ringvägen 9C, Tidaholm
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tidaholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Cederqvist Fastigheter
Privat hyresvärd med ett lägenhetsbestånd om 31 hyresrätter i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade på två adresser. På Östra Drottninggatan finns hiss i fastigheten och alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin. På Färgaregatan återfinns marklägenheter på 2-3 RoK.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Trefast
Trefast är en privat fastighetsägare med större bestånd av fastigheter i Tidaholm. Man kan erbjuda både lägenheter i flerfamiljshus och radhusboende i markplan med egen trädgård och uteplats. Kontakta hyresvärden för information om vakanser.

E-post: info@trefast.se
Hemsida: www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
Ruwack Fastighetsförvaltning äger 32 lägenheter på Skolgatan i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade i fyra stycken tvåvåningsfastigheter. Samtliga lägenheter är lättillgängliga och modernt utrustade. I hyran ingår vatten, värme och parkeringsplats.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se