1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Tidaholm


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Tidaholm. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Tidaholm som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Tidaholms Bostad
Största hyresvärden på orten är Tidaholms Bostad vilket är ett kommunalt bostadsbolag. Hyresvärdens bostäder är belägna i tio bostadsområden i staden. Du har möjlighet att välja om du vill bo i centrum eller i utkanten av staden.

SBB
Privat hyresvärd i Tidaholm med ett fastighetsbestånd på flera adresser. SBBs lägenheter ligger ofta nära stadens centrum och har goda kommunikationer i närområdet. Vakanser listas på deras hemsida men intresseanmälningar lämnas på HomeQ.se.

Adress: Södra ringvägen 9C, Tidaholm
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tidaholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Cederqvist Fastigheter
Privat hyresvärd med ett lägenhetsbestånd om 31 hyresrätter i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade på två adresser. På Östra Drottninggatan finns hiss i fastigheten och alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin. På Färgaregatan återfinns marklägenheter på 2-3 RoK.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Trefast
Trefast är en privat fastighetsägare med större bestånd av fastigheter i Tidaholm. Man kan erbjuda både lägenheter i flerfamiljshus och radhusboende i markplan med egen trädgård och uteplats. Kontakta hyresvärden för information om vakanser.

E-post: info@trefast.se
Hemsida: www.trefast.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
Ruwack Fastighetsförvaltning äger 32 lägenheter på Skolgatan i Tidaholm. Lägenheterna är fördelade i fyra stycken tvåvåningsfastigheter. Samtliga lägenheter är lättillgängliga och modernt utrustade. I hyran ingår vatten, värme och parkeringsplats.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Tidaholm utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Tidaholm att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Tidaholm. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Tidaholm?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Tidaholm. Hos oss kan du se listor med alla Tidaholms hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.