1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tomelilla

Bevaka lediga lägenheter i Tomelilla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tomelilla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tomelilla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tomelillas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Österlenhem
Österlenhem ägs av Tomelilla kommun och erbjuder hyreslägenheter i Tomelilla, Brösarp, Smedstorp och Lunnarp. I beståndet återfinns både marklägenehter och vanliga hyresrätter. På Österlenhems webbplats kan du se och ansöka om lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Tomelilla


Hemma på Österlen
Den privata hyresvärden Hemma på Österlen har i Tomelilla samt närliggande orter Borrby och Hammenhög runt 20 fastigheter. I beståndet finns både hyreshus och lägenheter med radhuskaraktär. För att söka bostad behöver du vara myndig, ha fast anställning och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 046-12 08 09
E-post: kontakt.hemmapaosterlen@gmail.com
Hemsida: www.hemmapaosterlen.com


Salana
Den privata hyresvärden Salana har ett i Tomelilla ett stort fastighetsbestånd. Här kan du välja mellan centrala bostäder eller mer lantliga. Du kan anmäla intresse för lägenheter på hyresvärdens hemsida, de kontaktar dig när matchande objekt blir ledigt.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
Erbjuder attraktiva boenden i lägenheter och parhus i Tomelilla. De 6 lägenheterna, 4 RoK, i parhus är belägna på Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan och håller hög boendestandard. Man har även 10 lägenheter i storlek 1-3 RoK på Norregatan.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se


Åkesson Fastighetsförvaltning
På Carl Millesgatan, precis vid Torget i Tomelilla, har denna privata hyresvärd 12 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner. Från bostaden har du stadens utbud av butiker, restauranger och service utanför porten. Intresseanmälan kan göras direkt på egna hemsidan.

Telefon: 0411-399 59
E-post: intresseanmalan@affab.se
Hemsida: www.affab.se