1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tomelilla

Bevaka lediga lägenheter i Tomelilla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tomelilla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tomelilla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tomelillas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Österlenhem
Österlenhem ägs av Tomelilla kommun och erbjuder hyreslägenheter i Tomelilla, Brösarp, Smedstorp och Lunnarp. I beståndet återfinns både marklägenehter och vanliga hyresrätter. På Österlenhems webbplats kan du se och ansöka om lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Tomelilla


Hemma på Österlen
Den privata hyresvärden Hemma på Österlen har i Tomelilla samt närliggande orter Borrby och Hammenhög runt 20 fastigheter. I beståndet finns både hyreshus och lägenheter med radhuskaraktär. För att söka bostad behöver du vara myndig, ha fast anställning och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 046-12 08 09
E-post: kontakt.hemmapaosterlen@gmail.com
Hemsida: www.hemmapaosterlen.com


Salana
Den privata hyresvärden Salana har ett i Tomelilla ett stort fastighetsbestånd. Här kan du välja mellan centrala bostäder eller mer lantliga. Du kan anmäla intresse för lägenheter på hyresvärdens hemsida, de kontaktar dig när matchande objekt blir ledigt.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
På Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan har hyresvärden Söderleden centralt belägna parhus som är trevliga bostäder för barnfamiljer. På Norregatan har man ytterligare 10 lägenheter.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se


Åkesson Fastighetsförvaltning
Liten hyresvärd med 12 bostäder i en centralt belägen fastighet vid Carl Millesgatan/Torget i Tomelilla. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra bostad genom att ringa eller skicka ett e-mail till hyresvärden.

Telefon: 0411-399 59
E-post: intresseanmalan@affab.se
Hemsida: www.affab.se