1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tomelilla

Alla lediga lägenheter i Tomelilla

Letar du efter en lägenhet att hyra i Tomelilla? Kanske planerar du att flytta till orten eller så är du i färd med att flytta ut från föräldrahemmet till din egna bostad. Oavsett din livssituation finns många hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad i Tomelilla. I Tomelilla finns ett brett utbud av lediga lägenheter och det är du som bostadssökande som har valmöjligheterna. Via oss når du 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Tomelilla som du kan ansöka om bostad hos.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Österlenhem
Kommunala hyresvärden Österlenhem har 574 hyresrätter, av dessa lägenheter ligger 360 i Tomelilla och resten i de närliggande småorterna Brösarp, Lunnarp och Smedstorp.
    I Tomelilla söker man ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter. Finns det ingen ledig lägenhet i den storlek som du söker kan du istället lämna en generell bostadsansökan och ange vilken typ av lägenhet du letar efter.Privata hyresvärdar i Tomelilla


Larma Fastighet
Inom kort flyttar hyresgäster från fem lägenheter ut från Larma Fastigheters lägenhetsbestånd i Tomelilla. Redan idag söker man nya hyresgäster till dessa lägenheter på hemsidan. Larma Fastigheter har 300 lägenheter i Tomelilla och i de närliggande orterna Borrby och Hammenhög.

Telefon: 046-12 08 09
Hemsida: www.larmafastighet.com


Salana
Hyresvärden Salana är en av de största fastighetsägarna på Österlen och kan erbjuda hyresrätter på ett flertal adresser i Tomelilla. Fastighetsägaren söker regelbundet efter nya hyresgäster till Tomelilla.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
På Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan har hyresvärden Söderleden centralt belägna parhus som är trevliga bostäder för barnfamiljer. På Norregatan har man ytterligare 10 lägenheter.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se