1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tomelilla

Bevaka lediga lägenheter i Tomelilla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tomelilla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tomelilla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tomelillas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Österlenhem
Kommunala hyresvärden Österlenhem har 574 hyresrätter, av dessa lägenheter ligger 360 i Tomelilla och resten i de närliggande småorterna Brösarp, Lunnarp och Smedstorp.
    I Tomelilla söker man ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter. Finns det ingen ledig lägenhet i den storlek som du söker kan du på www.tomelilla.se/osterlenhem lämna en generell bostadsansökan och ange vilken typ av lägenhet du letar efter.Privata hyresvärdar i Tomelilla


Hemma på Österlen
Privat hyresvärd med 20 fastigheter med totalt 300 lägenheter i Tomelilla och de närliggande orterna Borrby och Hammenhög. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hemsidan.

Telefon: 046-12 08 09
E-post: hyra.hemmapaosterlen@gmail.com
Hemsida: www.hemmapaosterlen.com


Salana
Hyresvärden Salana är en av de största fastighetsägarna på Österlen och förvaltar hyresrätter på ett flertal adresser i Tomelilla. Fastighetsägaren söker regelbundet efter nya hyresgäster till Tomelilla.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
På Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan har hyresvärden Söderleden centralt belägna parhus som är trevliga bostäder för barnfamiljer. På Norregatan har man ytterligare 10 lägenheter.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se


Åkesson Fastighetsförvaltning
Liten hyresvärd med 12 bostäder i en centralt belägen fastighet vid Carl Millesgatan/Torget i Tomelilla. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra bostad genom att ringa eller skicka ett e-mail till hyresvärden.

Telefon: 0411-399 59
E-post: intresseanmalan@affab.se
Hemsida: www.affab.se