1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tomelilla

Sök lediga lägenheter i Tomelilla

Vi visar dig kontaktuppgifter till hyresvärdarna i Tomelilla samt bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt på orten. Via oss ser du kontaktinformation till uthyrare av första- och andrahandslägenheter i Tomelilla.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Österlenhem
Kommunala hyresvärden Österlenhem har 574 hyresrätter, av dessa lägenheter ligger 360 i Tomelilla och resten i de närliggande småorterna Brösarp, Lunnarp och Smedstorp.
    I Tomelilla söker man ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter. Finns det ingen ledig lägenhet i den storlek som du söker kan du istället lämna en generell bostadsansökan och ange vilken typ av lägenhet du letar efter.Privata hyresvärdar i Tomelilla


Hemma på Österlen
Privat hyresvärd med 20 fastigheter med totalt 300 lägenheter i Tomelilla och de närliggande orterna Borrby och Hammenhög. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hemsidan.

Telefon: 046-12 08 09
E-post: hyra.hemmapaosterlen@gmail.com
Hemsida: www.hemmapaosterlen.com


Salana
Hyresvärden Salana är en av de största fastighetsägarna på Österlen och kan erbjuda hyresrätter på ett flertal adresser i Tomelilla. Fastighetsägaren söker regelbundet efter nya hyresgäster till Tomelilla.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
På Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan har hyresvärden Söderleden centralt belägna parhus som är trevliga bostäder för barnfamiljer. På Norregatan har man ytterligare 10 lägenheter.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se


Åkesson Fastighetsförvaltning
Liten hyresvärd med 12 bostäder i en centralt belägen fastighet vid Carl Millesgatan/Torget i Tomelilla. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra bostad genom att ringa eller skicka ett e-mail till hyresvärden.

Telefon: 0411-399 59
E-post: intresseanmalan@affab.se
Hemsida: www.affab.se