1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Tomelilla


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Tomelilla. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Tomelilla som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Österlenhem
Österlenhem ägs av Tomelilla kommun och erbjuder hyreslägenheter i Tomelilla, Brösarp, Smedstorp och Lunnarp. I beståndet återfinns både marklägenehter och vanliga hyresrätter. På Österlenhems webbplats kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Hemma på Österlen
Den privata hyresvärden Hemma på Österlen har i Tomelilla samt närliggande orter Borrby och Hammenhög runt 20 fastigheter. I beståndet finns både hyreshus och lägenheter med radhuskaraktär. För att söka bostad behöver du vara myndig, ha fast anställning och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 046-12 08 09
E-post: kontakt.hemmapaosterlen@gmail.com
Hemsida: www.hemmapaosterlen.com


Salana
Den privata hyresvärden Salana har ett i Tomelilla ett stort fastighetsbestånd. Här kan du välja mellan centrala bostäder eller mer lantliga. Du kan anmäla intresse för lägenheter på hyresvärdens hemsida, de kontaktar dig när matchande objekt blir ledigt.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Söderlenbostäder
Erbjuder attraktiva boenden i lägenheter och parhus i Tomelilla. De 6 lägenheterna, 4 RoK, i parhus är belägna på Ullstorpsvägen och Kopparslagargatan och håller hög boendestandard. Man har även 10 lägenheter i storlek 1-3 RoK på Norregatan.

Telefon: 0417-210 00
E-post: info@soderlenbostader.se
Hemsida: www.soderlenbostader.se


Åkesson Fastighetsförvaltning
På Carl Millesgatan, precis vid Torget i Tomelilla, har denna privata hyresvärd 12 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner. Från bostaden har du stadens utbud av butiker, restauranger och service utanför porten. Intresseanmälan kan göras direkt på egna hemsidan.

Telefon: 0411-399 59
E-post: intresseanmalan@affab.se
Hemsida: www.affab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Tomelilla utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Tomelilla att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Tomelilla. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Tomelilla?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Tomelilla. Hos oss kan du se listor med alla Tomelillas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.