Lediga lägenheter ÖsterlenhemTomelilla kommun äger det allmännyttiga bostadsbolaget Österlen hem. I fyra orter i kommuner har man sitt fastighetsbestånd. Flest lägenheter återfinns i Tomelilla men bestånd finns även i Brösarp, Smedstorp och Lunnarp.

Så många som två tredjedelar av fastighetsbeståndet består av marklägenehter vilket är en omtyckt boendeform för de flesta, både familjer, ensamstående och äldre uppskattar denna typ av boende. Boendetypen påminner om att bo i egen villa men fördelarna med hyresrätt med dess service kvarstår. Standarden i lägenheterna varierar, liksom bostädernas läge i förhållande till centrum.

För att kunna söka en av Österlenhems trevliga bostäder behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida. Du kommer då kunna se och skicka intresseanmälningar på lediga lägenheter som är tillgängliga.

Kontakta Österlenhem
Adress: Industribyn 22, Tomelilla
Telefon: 0417-184 20
E-post: info@osterlenhem.se
Hemsida: www.tomelilla.se/osterlenhem

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Österlenhem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.tomelilla.se/osterlenhem

Visa alla lediga lägenheter i Tomelilla