Lediga lägenheter TörebodabostäderEn variation av bostadstyper erbjuds hos Törebodabostäder. De har utöver vanliga hyresrätter även lägenheter med villakänsla då det är två våningshus. Hälften av de lägenheterna ligger i markplan med egen trädgård att pyssla om och hälften ligger på andra våningen. I beståndet finns även lägenheter med högre standard, där torktumlare, tvätt- och diskmaskin ingår i bostaden. Törebodabostäders lägenheter är på 1-5 rum och kök.

I området Kanalparken bygger Törebodabostäder 67 nya lägenheter, Baltzar. De beräknas vara klara för inflytt i april 2020. Lägenheterna är från studio till 4 rum och kök. Fastigheten kallas för ett bostadshotell då det på första plan finns gemensamhetsutrymmen som lounge, aktivitetsrum och reception med en HusVärd. Via hyresvärdens hemsida kan du anmäla intresse till lägenheterna i Baltzar.

För att ansöka om bostad hos Törebodabostäder behöver du fylla i en intresseanmälningsblankett och skicka alternativt lämna till hyresvärden. Av uthyrningspolicyn går att läsa att den sökande behöver vara myndig, ha en god inkomst samt kunna påvisa att hemförsäkring tecknats innan tillträde till lägenheten sker.

För närvarande finns det vakanta lägenheter hos Törebodabostäder.

Kontakta Törebodabostäder
Adress: Norra Torggatan 5, Töreboda
Telefon: 0506 - 102 01
E-post: info@torebo.nu
Hemsida: www.torebo.nu

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Törebodabostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.torebo.nu

Visa alla lediga lägenheter i Töreboda