Östersjögatan

Trelleborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östersjögatan, Trelleborg
Hyrdes ut: 2022-05-04
HyraHyra:

6332 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

58 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Hemtrevlig tvårumslägenhet med terrass i söder på lugnt område.



Välkommen till detta trivsamma hem på Östersjögatan 2 i Trelleborg. Ni möts av en genomgående och ljus tvårumslägenhet på 58 kvm på markplan med ingång från gården. Enhetliga ljusa väggar, laminatgolv i vardagsrum och plastmatta i hall, sovrum och kök. Det finns möjlighet att få lagt parkettgolv istället om så önskas. Mysigt kök med ljusa luckor och nyare kombinerad kyl/frys, matplatsen har öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet går du ut till en härlig inhägnad uteplats i söder. Helkaklat badrum med grå klinkers och vit kakel, dusch dusch vägg och draperi, förberett för tvättpelare. Här trivs du som vill bo i ett lugnt område med närhet till både hav och centrum.



I månadshyran ingår värme och vatten, tv.

Sappa tillsammans med ViaEuropa leverera TV till din bostad via bredbandsnätet. Det finns Fiber bredband från ViaEuropa draget i fastigheten. Ingår ej i hyran. Gå in på fiber.heimstaden.com eller ring till 0771-955 555 för att välja operatör. Den gemensamma tvättstugan ligger i på gården.

Miljörummet finns på gården och vid entrén på Strandgatan 64.

Det finns möjlighet till garageplats under fastigheten. Kostar strax under 400kr/månaden som hyresgäst. Aimopark har hand om uthyrningen av parkeringsplatser. Ni når dom på tel: .
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg

Rapportera fel