Östersjögatan

Trelleborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östersjögatan, Trelleborg
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

6332 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

58 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Hemtrevlig tvårumslägenhet med terrass i söder på lugnt område.Välkommen till detta trivsamma hem på Östersjögatan 2 i Trelleborg. Ni möts av en genomgående och ljus tvårumslägenhet på 58 kvm på markplan med ingång från gården. Enhetliga ljusa väggar, laminatgolv i vardagsrum och plastmatta i hall, sovrum och kök. Det finns möjlighet att få lagt parkettgolv istället om så önskas. Mysigt kök med ljusa luckor och nyare kombinerad kyl/frys, matplatsen har öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet går du ut till en härlig inhägnad uteplats i söder. Helkaklat badrum med grå klinkers och vit kakel, dusch dusch vägg och draperi, förberett för tvättpelare. Här trivs du som vill bo i ett lugnt område med närhet till både hav och centrum.I månadshyran ingår värme och vatten, tv.

Sappa tillsammans med ViaEuropa leverera TV till din bostad via bredbandsnätet. Det finns Fiber bredband från ViaEuropa draget i fastigheten. Ingår ej i hyran. Gå in på fiber.heimstaden.com eller ring till 0771-955 555 för att välja operatör. Den gemensamma tvättstugan ligger i på gården.

Miljörummet finns på gården och vid entrén på Strandgatan 64.

Det finns möjlighet till garageplats under fastigheten. Kostar strax under 400kr/månaden som hyresgäst. Aimopark har hand om uthyrningen av parkeringsplatser. Ni når dom på tel: .
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg

Rapportera fel