Information om Trelleborgshem

Kommunens allmännyttiga bostadsbolag, Trelleborgshem, grundades 1950 och har sedan dess erbjudit bra boenden till kommunens invånare. Det egna beståndet av lägenheter uppgår till cirka 2 000 hyreslägenheter vilket innebär att man har en tredjedel av alla hyreslägenheter i sitt bestånd. Detta göra Trelleborgshem till den största hyresvärden i kommunen och en lämplig utgångspunkt för dig som bostadssökande.

Utöver bostäder i centrala Trelleborg förvaltas lägenheter i närbelägna Skegrie, Anderslöv, Smygehamn och Gislöv/Serresjö. Flest bostäder hittar i Trelleborg, i centrum, på öster, väster och norr. Lägenheterna i beståndet har mellan 1 och 5 rum och kök. Det finns ett antal marklägenheter i beståndet, lokaliserade i närliggande orter.

För personer som fyllt 55 år finns det ett antal seniorlägenheter med anpassad tillgänglighet inomhus. För den yngre generationen erbjuds ungdomsläger, dessa kan sökas av personer mellan 18 och 25 år men man är välkommen att bo kvar efter att man fyllt 26.

Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Syd (www.boplatssyd.se) och uthyres till sökande efter turordning.

Kontakta Trelleborgshem
Adress: Kapellgatan 18, Trelleborg
Telefon: 0410-190 50
E-post: info@trelleborgshem.se
Hemsida: www.trelleborgshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Trelleborgshem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.trelleborgshem.seVisa fler lediga lägenheter i Trelleborg