Information om Trelleborgshem

1950 grundades Trelleborgshem med målsättningen att komma tillrätta med underskottet av hyreslägenheter i Trelleborg och samtidigt förbättra boendestandarden på lägenheterna i orten.

Det är kommunen som äger Trelleborgsbostäder och det mesta av bolagets vinst går tillbaka till att bygga nya hyreslägenheter eller upprusta de befintliga hyresgästernas lägenheter.

Merparten av Trelleborgshems bestånd utgörs av vanliga hyreslägenheter, men i en del fastigheter förvaltar man ungdomslägenheter och seniorbostäder.

Ungdomsbostäderna ligger i stadskärnan och kan enbart ansökas av dig mellan 18-25 år. Lägenheterna är 1 till 2 rum och kök stora.

Seniorbostäderna är lättillgängliga och välanpassade lägenheter i trygga bostadsområden och kan ansökas av dig över 55 år med utflugna barn.

På hyresvärdens hemsida Trelleborgshem.se kan du se och ansöka om 14 lediga lägenheter.

Kontakta Trelleborgshem
Adress: Kapellgatan 18, Trelleborg
Telefon: 0410-190 50
E-post: bobutik@trelleborgshem.se
Hemsida: www.trelleborgshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Trelleborgshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.trelleborgshem.se.Visa fler lediga lägenheter i Trelleborg