Bostad hos Trelleborgshem

1950 grundades Trelleborgshem med målsättningen att komma tillrätta med underskottet av hyreslägenheter i Trelleborg och samtidigt förbättra boendestandarden på lägenheterna i orten.

Det är kommunen som äger Trelleborgsbostäder och det mesta av bolagets vinst går tillbaka till att bygga nya hyreslägenheter eller upprusta de befintliga hyresgästernas lägenheter.

Idag finns ett överskott av lägenheter i Trelleborg och du som söker bostad att hyra kan välja mellan flera modernt utrustade hyresrätter hos Trelleborgshem.

Just nu söker Trelleborgshem nya hyresgäster till 7 lediga lägenheter. Är du över 18 år med stabil inkomst från arbete eller pension har du god chans att bli kallad till lägenhetsvisning.

Merparten av Trelleborgshems bestånd utgörs av vanliga hyreslägenheter, men i en del fastigheter kan man erbjuda ungdomslägenheter och seniorbostäder.

Ungdomsbostäderna ligger i stadskärnan och kan enbart ansökas av dig mellan 18-25 år. Lägenheterna är 1 till 2 rum och kök stora.

Seniorbostäderna är lättillgängliga och välanpassade lägenheter i trygga bostadsområden och kan ansökas av dig över 55 år med utflugna barn.

Kontakta Trelleborgshem
Adress: Algatan 74, Trelleborg
Telefon: 0410-190 50
E-post: bobutik@trelleborgshem.se
Hemsida: www.trelleborgshem.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Trelleborg