Lediga lägenheter EidarEidar har idag ett stort bestånd i kommunen, och fram till 2030 planerar de att bygga 1 000 nya hyresrätter i takt med att staden växer.

Trygghetsboenden finns att hyra för dig som fyllt 65 år. Du har en egen lägenhet och det arrangeras aktiviteter för alla boende för att ingen ska behöva känna sig ensam. Boendeformen är ett vanligt hyreskontrakt och alltså inget du behöver ett biståndsbeslut för.

I kommunen förvaltar Eidar 400 studentbostäder och fler produceras allt eftersom. Som student kan du antingen dela boende med annan student eller hyra en lägenhet själv. Kommunen har en bostadsgaranti vilken de lever upp till. Garantin innebär att du som student, som är i behov av boende i staden ska erbjudas bostad omgående när du vid terminsstart skickat in ditt antagningsbesked till Eidar. Du behöver då lämna svar direkt och visning av lägenhet är inte möjligt. När du som student söker boende står du även i den vanliga bostadskön.

Du som söker vanligt boende kan hitta allt från villaområden i Björndagen och funkishus i Hjulkvarn till lägenheter i centrum. Lägenheter i alla storlekar erbjuds, dels i stadskärnan men även utanför.

För att kunna ansöka om vakanser behöver du registrera dig i Eidars bostadskö på deras hemsida. Du kan registrera dig när du fyllt 16 år och samlar sedan ett poäng per dag. Efter att du registrerat dig behöver du minst en gång om året logga in för att din ansökan ska vara aktiv och du fortsätta samla köpoäng. För dig som snabbt kan flytta in publiceras vissa bostäder som BoDirekt, vilket innebär att den blir ledig om en månad. Den med flest köpoäng som visat intresse erbjuds lägenheten. Det är ett högt tryck på bostäderna hos hyresvärden vilket gör att genomsnittstiden för att få en lägenhet är ungefär 4 år i dagsläget.

Det finns idag 23 lediga lägenheter på Eidars hemsida.

Kontakta Eidar
Adress: Lantmannavägen 92, Trollhättan
Telefon: 0520-877 00
E-post: info@eidar.se
Hemsida: www.eidar.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Eidar men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.eidar.se

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan