Lediga lägenheter WillhemI Trollhättan är flera privata hyresvärdar verksamma på fastighetsmarknaden. Willhem är en rikstäckande fastighetsägare som i Trollhättan har ett stort bestånd av lägenheter.

I staden erbjuder Willhem lägenheter i Centrum, Tingvalla, Karlstorp, Stavre, Hjortmossen och Torsred. Just nu genomför hyresvärden renoveringar av många lägenheter som blir lediga för att erbjuda boenden i nyskick. Detta passar dig som vill behålla fördelarna med en hyresbostad men samtidigt ha en lägenhet med hög standard.

För att söka en av Wilhems attraktiva lägenheter behöver du registrera dig på deras hemsida. Du kan där både se och lämna intresseanmälningar på vakanta objekt. Hyresvärden tillämpar inget kösystem som många andra utan gör en helhetsbedömning och urval för att hitta den man anser vara mest lämpad för bostaden.

Kontakta Willhem
Adress: Spannmålsgatan 3A, Trollhättan
Telefon: 0520-52 82 00
Hemsida: www.willhem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Willhem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.willhem.se

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan