1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trosa

Bevaka lediga lägenheter i Trosa

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trosa samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trosa. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trosas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Trobo
Största hyresvärden i Trosa är den kommunalägda hyresvärden Trosabygdens Bostäder (Trobo). Bostadsbolag förvaltar 580 lägenheter i Trosa.
    I Trosa har man lägenheter på följande adresser: Borgargatan, Högbergsgatan, Lundagatan, Tomtaklint, Tumlaren, Ägogången och Östra Långgatan.
    På Trosabygdens Bostäders hemsida kan du kontrollera utbudet av lediga lägenheter på orten och anmäla intresse för lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Trosa


Conventor
Vid Trosaporten förvaltar hyresvärden Conventor 43 lägenheter. Från området är det gångavstånd till det mesta i Trosa. Lägenheterna ligger med utsikt över en mindre park. Hyresgäster kan, om så önskas, få disk/tvättmaskin och torktumlare installerat i lägenheterna.

Adress: Industrigatan 2, Trosa
Telefon: 070-251 53 30
E-post: robert@conventor.se
Hemsida: www.conventor.se


Billy Gustafsson Fastighet
Hyresvärd med cirka 150 lägenheter i Trosa, merparten längsmed Västra Långgatan och Nyängsvägen. I beståndet finns även ett mindre utbud av radhus med villautseende. Om du inte blivit erbjuden hyreskontrakt inom 6 månader behöver du uppdatera din bostadsansökan.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


HSB Sörmlandsbostäder
Bostadsorganisation med cirka 400 lägenheter i Trosa och närliggande orten Vagnhärad. För att bli aktuell som hyresgäst krävs i regel att du registrerar dig som medlem hos HSB.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland