1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trosa

Alla lediga lägenheter i Trosa

I Trosa behöver du som söker bostad vända dig till den kommunala hyresvärden Trosabygdens Bostäder. Det finns inga andra privata hyresvärdar på orten som kan mäta sig med det stora lägenhetsutbudet hos Trosabygdens Bostäder.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Trobo
Största hyresvärden i Trosa är den kommunalägda hyresvärden Trosabygdens Bostäder (Trobo). Detta bostadsbolag förvaltar 580 lägenheter för uthyrning i Trosa.
    I Trosa har man lägenheter på följande adresser: Borgargatan, Högbergsgatan, Lundagatan, Tomtaklint, Tumlaren, Ägogången och Östra Långgatan.
    På Trosabygdens Bostäders hemsida kan du kontrollera utbudet av lediga lägenheter på orten och lägga din intresseanmälan för de bostäder du vill hyra.Privata hyresvärdar i Trosa


Conventor
Vid Trosaporten förvaltar hyresvärden Conventor 43 lägenheter. Från området är det gångavstånd till det mesta i Trosa. Lägenheterna ligger med utsikt över en mindre park. Hyresgäster kan, om så önskas, få disk/tvättmaskin och torktumlare installerat i lägenheterna.

Adress: Industrigatan 2, Trosa
Telefon: 070-251 53 30
E-post: robert@conventor.se
Hemsida: www.conventor.se


Billy Gustafsson Fastighet
Hyresvärd med cirka 150 lägenheter i Trosa, merparten längsmed Västra Långgatan och Nyängsvägen. I beståndet finns även ett mindre utbud av radhus med villautseende. Om du inte blivit erbjuden hyreskontrakt inom 6 månader behöver du uppdatera din bostadsansökan.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


HSB Sörmlandsbostäder
Bostadsorganisation med cirka 400 lägenheter i Trosa och närliggande orten Vagnhärad. För att bli aktuell som hyresgäst krävs i regel att du registrerar dig som medlem hos HSB.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland