1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trosa

Bevaka lediga lägenheter i Trosa

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trosa samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trosa. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

IT professionell söker boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trosas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Trobo
I Trosa är Trosabygdens Bostäder (Trobo) största hyresvärden med cirka 580 lägenheter i egna beståndet. Boenden erbjuds i lugna områden där fokus läggs på hyresgäster och miljön. Lägenhetsbeståndet är fördelat mellan Trosa, Vagnhärad och Västerljung.Privata hyresvärdar i Trosa


Conventor
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar lokaler, bostadsrätter och hyresrätter i Trosa. Hyresrätterna är belägna så att du kan promenera till det mesta i staden. Lägenheterna är upp till 4 rum och kök och håller en hög standard där tillval kan göras av hyresgästen.

Adress: Industrigatan 2, Trosa
Telefon: 070-251 53 30
E-post: robert@conventor.se
Hemsida: www.conventor.se


Billy Gustafsson Fastighet
Hyresvärd med cirka 150 lägenheter i Trosa, merparten längsmed Västra Långgatan och Nyängsvägen. I beståndet finns även ett mindre utbud av radhus med villautseende. Om du inte blivit erbjuden hyreskontrakt inom 6 månader behöver du uppdatera din bostadsansökan.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


HSB Sörmlandsbostäder
Bostadsorganisation med cirka 400 lägenheter i Trosa och närliggande orten Vagnhärad. För att bli aktuell som hyresgäst krävs i regel att du registrerar dig som medlem hos HSB.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland