1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trosa

Sök lediga lägenheter i Trosa

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trosa samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Trosa.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Inköpare söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Trobo
I Trosa är Trosabygdens Bostäder (Trobo) största hyresvärden med cirka 580 lägenheter i egna beståndet. Boenden erbjuds i lugna områden där fokus läggs på hyresgäster och miljön. Lägenhetsbeståndet är fördelat mellan Trosa, Vagnhärad och Västerljung.Privata hyresvärdar i Trosa


Conventor
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar lokaler, bostadsrätter och hyresrätter i Trosa. Hyresrätterna är belägna så att du kan promenera till det mesta i staden. Lägenheterna är upp till 4 rum och kök och håller en hög standard där tillval kan göras av hyresgästen.

Adress: Industrigatan 2, Trosa
Telefon: 070-251 53 30
E-post: robert@conventor.se
Hemsida: www.conventor.se


Billy Gustafsson Fastighet
Förvaltar 153 hyreslägenheter i Trosa. Bostäderna hittas längs Västra Långgatan, Skärlagsgatan, Viktoriagatan, Nyängsvägen och Västra Ågatan. På hyresvärdens hemsida kan du via ett formulär ange dina bostadsönskemål , ansökan är aktuell i sex månader.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


HSB Sörmlandsbostäder
HSB förvaltar hyresrätter på 10 minuters gångavstånd från Trosa Centrum. Förutom att de boende har nära till centrum har de även korta avstånd till naturområden. För den som föredrar finns även lägenheter i markplan att hyra. HSB har även hyreslägenheter i orten Vagnhärad.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland