1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Trosa


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Trosa. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Trosa som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Trobo
I Trosa är Trosabygdens Bostäder (Trobo) största hyresvärden med cirka 580 lägenheter i egna beståndet. Boenden erbjuds i lugna områden där fokus läggs på hyresgäster och miljön. Lägenhetsbeståndet är fördelat mellan Trosa, Vagnhärad och Västerljung.

Conventor
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar lokaler, bostadsrätter och hyresrätter i Trosa. Hyresrätterna är belägna så att du kan promenera till det mesta i staden. Lägenheterna är upp till 4 rum och kök och håller en hög standard där tillval kan göras av hyresgästen.

Adress: Industrigatan 2, Trosa
Telefon: 070-251 53 30
E-post: robert@conventor.se
Hemsida: www.conventor.se


Billy Gustafsson Fastighet
Förvaltar 153 hyreslägenheter i Trosa. Bostäderna hittas längs Västra Långgatan, Skärlagsgatan, Viktoriagatan, Nyängsvägen och Västra Ågatan. På hyresvärdens hemsida kan du via ett formulär ange dina bostadsönskemål , ansökan är aktuell i sex månader.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


HSB Sörmlandsbostäder
HSB förvaltar hyresrätter på 10 minuters gångavstånd från Trosa Centrum. Förutom att de boende har nära till centrum har de även korta avstånd till naturområden. För den som föredrar finns även lägenheter i markplan att hyra. HSB har även hyreslägenheter i orten Vagnhärad.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanlandHur hittar jag privata hyresvärdar i Trosa utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Trosa att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Trosa. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Trosa?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Trosa. Hos oss kan du se listor med alla Trosas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.