1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tyresö

Bevaka lediga lägenheter i Tyresö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tyresö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tyresö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Platschef söker 2-3a i Tyresö
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 9000 kr

Byggnadsarbetare söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tyresös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tyresö Bostäder
Tyresö Bostäder förvaltar ett brett utbud av lägenhet och boendeformer: Från små ettor för ungdomar och studenter, till stora hyresrätter för barnfamiljer samt anpassade lägenheter för seniorer. Är du mellan 18 - 24 år har du enligt Tyresö Bostäders uthyrningspolicy förtur till hyresvärdens ungdomslägenheter.Privata hyresvärdar i Tyresö


Byggvesta
I korsningen Njupkärrsvägen/Töresjövägen på Tyresö producerade Byggvesta 76 hyreslägenheter 2016. Bostäderna har upp till tre rum och kök och några är speciellt anpassade för vänner som vill dela bostad. Hög standard och genomtänkt planlösning erbjuds i alla lägenheter.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: kundservice@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Förvaltar 15 radhus och 44 lägenheter i Tyresö. Radhusen har 5 rum och kök och är därmed eftertraktade hos barnfamiljer. Lägenheterna i beståndet finns i storlek om 1-4 rum och kök. Invid varje fastighet finns grönytor vilket gör området trivsamt.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Akelius
Förvaltar hyresrätter i Tyresö. I beståndet finns bland annat nyrenoverade och stilrena lägenheter på Granängsvägen. De är utrustade med tvätt- och diskmaskin. På Akelius hemsida kan du se lediga lägenheter och du är välkommen att skicka in din ansökan.

Telefon: 010 722 31 00
E-post: service@akelius.se
Hemsida: www.akelius.com/sv


Wonna de Jong Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag som förvaltar 18 hyreslägenheter i Tyresö. Lägenheterna är belägna på Pastellgränd som ligger nära förskola och grundskola. Hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar, ha tidigare goda referenser och en fast inkomst.

Telefon: 08-710 46 00
E-post: admin@wonnafast.se
Hemsida: wonnafast.se/vara-fastigheter/tyreso/


Wallenstam
I Bollmora på Tyresö producerar Wallenstam nya fastigheter med hyresrätter. De beräknas vara klara under 2020. Totalt är det 275 lägenheter som byggs i storlek från 1-4 rum och kök, majoriteten har egen balkong. Samtliga har egen tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se