1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tyresö

Bevaka lediga lägenheter i Tyresö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tyresö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tyresö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tyresös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tyresö Bostäder
Tyresö Bostäder förvaltar ett brett utbud av lägenhet och boendeformer: Från små ettor för ungdomar och studenter, till stora hyresrätter för barnfamiljer samt anpassade lägenheter för seniorer. Är du mellan 18 - 24 år har du enligt Tyresö Bostäders uthyrningspolicy förtur till hyresvärdens ungdomslägenheter.Privata hyresvärdar i Tyresö


Byggvesta
På promenadavstånd om en kilometer från Tyresö Centrum förvaltar Byggvesta 76 hyresrätter. Fastigheten består av tvåor och treor och passar utmärkt för det lilla hushållet. I alla lägenheter finns tvätt- och torkmaskin i badrummen.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: info@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
En av få hyresvärdar som förvaltar radhus i Tyresö. I beståndet finns 15 radhus om 5 rum och kök som uthyres som hyresrätter. I Tyresö förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening även 44 vanliga lägenheter om 1 till 4 RoK. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Wonna de Jong Fastigheter
Invid Tyresö Strand på Pastellgränd 3-19 har Wonna I de Jong Fastigheter 18 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från 2 rum och kök till 5 rum. Bostadsfastigheten har en lugn innergård som samtliga hyresgäster kan nyttja.

Telefon: 08-710 46 00
E-post: admin@wonnafast.se
Hemsida: wonnafast.se/vara-fastigheter/tyreso/