1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tyresö

Alla lediga lägenheter i Tyresö

Hyra Bostad visar utbudet av lediga lägenheter i Tyresö. Som medlem ser du det kompletta utbudet av förstahand och andrahandskontrakt. I Tyresö finns 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som regelbundet söker nya hyresgäster till vakanta bostäder.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Mamma med två barn söker 3-4 i Tyresö
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Tyresö Bostäder
Hos Tyresö Bostäder finns ett brett utbud av lägenheter som passar alla sökande: Från små ettor för ungdomar och studenter, till stora hyresrätter för barnfamiljer samt anpassade lägenheter för seniorer. Är du mellan 18 - 24 år har du förtur till hyresvärdens ungdomslägenheter.Privata hyresvärdar i Tyresö


Byggvesta
På promenadavstånd om en kilometer från Tyresö Centrum förvaltar Byggvesta 76 hyresrätter. Fastigheten består av tvåor och treor och passar utmärkt för det lilla hushållet. I alla lägenheter finns tvätt- och torkmaskin i badrummen.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: info@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
En av få hyresvärdar som kan erbjuda radhus i Tyresö. I beståndet finns 15 radhus om 5 rum och kök som uthyres som hyresrätter. I Tyresö förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening även 44 vanliga lägenheter om 1 till 4 RoK. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Wonna de Jong Fastigheter
Invid Tyresö Strand på Pastellgränd 3-19 har Wonna I de Jong Fastigheter 18 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från 2 rum och kök till 5 rum. Bostadsfastigheten har en lugn innergård som samtliga hyresgäster kan nyttja.

Telefon: 08-710 46 00
E-post: admin@wonnafast.se
Hemsida: wonnafast.se/vara-fastigheter/tyreso/