1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tyresö

Alla lediga lägenheter i Tyresö

I Tyresö har du som söker bostad stora valmöjligheter. Här finns 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig att hyra lägenhet. De större hyresvärdarna i Tyresö tar regelbundet in nya hyresgäster när lägenheter bli tillgängliga. Ansök om bostad hos samtliga hyresvärdar om du vill ha en god chans att bli erbjuden bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Tyresö Bostäder
Tyresö Bostäder är den kommunala hyresvärden på Tyresö och tillika ortens och kommunens största hyresvärd. Bolaget har 3 000 lägenheter för uthyrning i kommunen. Just nu söker man hyresgäster till 3 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Tyresö


HSB
Invid Tyresö Strand på Pastellgränd 3-19 har HSB 18 hyresrätter för uthyrning. Lägenheterna är från 2 rum och kök till 5 rum. Bostadsfastigheten har en lugn innergård som samtliga hyresgäster kan nyttja. Alla som vill söka lägenhet att hyra hos HSB måste först bli medlem i HSB.

Telefon: 08-594 510 80
Hemsida: www.hsb.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I kvarteret Gulmåran i Tyresö har Stockholms Kooperativa Bostadsförening 59 lägenheter. Lägenheterna är fördelade mellan 2 ettor, 4 tvåor, 16 treor, 16 fyror och 15 femmor. Minsta ettan är 40 kvm och största femman 105 kvm.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org