1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Tyresö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Tyresö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Tyresö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Tyresö Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Tyresö Bostäder har sedan 1960-talet hyrt ut bostäder till kommunens invånare. Hyresvärdens mål är att erbjuda boenden till låga priser. Med över 3 000 lägenheter i beståndet kan man erbjuda en variation av lägen och storlek.

Byggvesta
I korsningen Njupkärrsvägen/Töresjövägen på Tyresö producerade Byggvesta 76 hyreslägenheter 2016. Bostäderna har upp till tre rum och kök och några är speciellt anpassade för vänner som vill dela bostad. Hög standard och genomtänkt planlösning erbjuds i alla lägenheter.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: kundservice@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Förvaltar 15 radhus och 44 lägenheter i Tyresö. Radhusen har 5 rum och kök och är därmed eftertraktade hos barnfamiljer. Lägenheterna i beståndet finns i storlek om 1-4 rum och kök. Invid varje fastighet finns grönytor vilket gör området trivsamt.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Wonna de Jong Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag som förvaltar 18 hyreslägenheter i Tyresö. Lägenheterna är belägna på Pastellgränd som ligger nära förskola och grundskola. Hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar, ha tidigare goda referenser och en fast inkomst.

Telefon: 08-710 46 00
E-post: admin@wonnafast.se
Hemsida: wonnafast.se/vara-fastigheter/tyreso/


Wallenstam
I Bollmora på Tyresö producerar Wallenstam nya fastigheter med hyresrätter. De beräknas vara klara under 2020. Totalt är det 275 lägenheter som byggs i storlek från 1-4 rum och kök, majoriteten har egen balkong. Samtliga har egen tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Tyresö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Tyresö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Tyresö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Tyresö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Tyresö. Hos oss kan du se listor med alla Tyresös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.