Lediga lägenheter Tyresö BostäderTyresö Bostäder är den kommunala hyresvärden som innehar ett bestånd om över 3 000 hyreslägenheter. Idag bor ungefär var 6:e invånare i kommunen i någon av hyresvärdens lägenheter.

Beståndet är fördelat på flera områden i kommunen. Förutom lägenheter i centrala Tyresö kan du även bland annat hyra en bostad i Krusboda, Fornudden och Bollmora. För dig som önskar mindre tomt där du kan njuta av sommarmiddagar och barnen leka, kan du hyra en lägenhet i radhus som ger dig dessa möjligheter. Merparten av beståndet är dock beläget i flerfamiljshus. Storleksmässigt hittas både mindre och större lägenheter, upp till femrummare.

Utöver vanliga hyreslägenheter har man speciella lägenheter för ungdomar och seniorer. Ungdomslägenheterna är på 1 rum och kök och sökbara för personer i åldern 18-24 år. Sökande behöver dessutom varit folkbokförd i kommunen det senaste året för att vara aktuell som blivande hyresgäst. Seniorbostäderna är lägenheter anpassade efter äldres behov, exempelvis vad gäller badrum, trösklar och tillgång till hiss. Personer som fyllt 70 år kan söka dessa lägenheter men förtur ges till de över 75 år.

Blivande hyresgäster behöver registrera sig på hyresvärdens hemsida då man använder ett elektroniskt system för lägenhetssökning. Som registrerad samlar du poäng för var dag i bostadskön. När en ledig lägenhet söks erbjuds de 15 sökande med flest köpoäng visning av bostaden. Den sökande med flest köpoäng som är intresserad erbjuds vanligen bostaden.

Kontakta Tyresö Bostäder
Adress: Granitstigen 4, Tyresö
Telefon: 08-682 61 00
E-post: kundvard@tyresobostader.se
Hemsida: www.tyresobostader.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Tyresö Bostäder. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.tyresobostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö