1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uddevalla

Alla lediga lägenheter i Uddevalla

Via oss når du 10 privata hyresvärdar i Uddevalla och 29 lediga lägenheter för uthyrning. Vi har registrerat alla kommunala och privata hyresvärdar i Uddevalla och gjort det lätt för dig som söker bostad. Du kan skicka in ansökningar för den eller de lägenheter som du vill hyra.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Lastbilschaufför söker lägenhet näramare jobb
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Sjuksköterska söker hyreslägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Arbetande student söker 1-2rok
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 5000 kr

Ensamstående man söker 1rok alt. 2rok
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Läkare söker 2a i Uddevalla
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Uddevallahem
Kommunala hyresvärden Uddevallahem är Uddevallas största hyresvärd med 4 300 lägenheter för uthyrning och nära 9 000 hyresgäster. Via oss kan du se alla lediga lägenheter hos Uddevallahem och skicka in en bostadsansökan för de lägenheter som du vill hyra.

Västerstaden
Bostadsbolaget Västerstaden har sitt fokus på lägenhetsförvaltning i Västra Götaland och har ett stort utbud av hyreslägenheter i Uddevalla. Just nu söker man flera nya hyresgäster till snart lediga och inflyttningsklara lägenheter.

Hammarnordic
Hammarnordic är en privatägd hyresvärd som kan erbjuda såväl lägenheter som kommersiella lokaler (kontor och butiker) för uthyrning. I vår bostadslista kan du se Hammarnordics alla lediga lägenheter i Uddevalla.Fler privata hyresvärdar i Uddevalla


Severinssons Fastighetsförvaltning
Severinssons Fastighetsförvaltning är en av de större hyresvärdarna i Uddevalla med över 500 lägenheter för uthyrning. Varje månad tar man in 5-10 hyresgäster till sina lägenheter. På deras hemsida kan du fylla i en detaljerad intresseanmälan där du kan beskriva vilken typ av lägenhet du söker.

Besöksadress Bangatan 12, Uddevalla
E-post uddevalla@severinssons.se
Telefon 0522-946 90
Hemsida www.severinssons.se


Skanskullens Förvaltning
Privata hyresvärden Skanskullens Förvaltning äger och förvaltar lägenheter och butikslokaler i Uddevalla. Skanskullen har 9 bostadsfastigheter med upp till ett dussin lägenheter per fastighet. Om du vill söka bostad kan du lämna en intresseanmälan.

Besöksadress Skolgatan 18, Uddevalla
E-post info@skanskullen.se
Telefon 0522-999 00
Hemsida www.skanskullen.se


Stenab Fastigheter
Stenab förvaltar ett par bostadsfastigheter i Uddevalla. Du som vill hyra lägenhet kan lämna en intresseanmälan för bostad på Stenabs hemsida. När du lämnar en bostadsansökan blir du ställd i Stenabs bostadskö och kan få erbjudande om att hyra lägenhet när sådana kommer in.

Besöksadress Junogatan 7, Uddevalla
E-post annika.lindsta@stenab.com
Telefon 0522- 394 80
Hemsida www.stenab.com


GLG-fastigheter
Privata hyresvärden GLG-fastigheter har 6 bostadsfastigheter med upp till 10 hyreslägenheter per fastighet i Uddevalla. Om du söker lägenhet att hyra kan du ringa till GLG-fastigheter den 5:e i varje månad och efterfråga om man fått in några nya lägenheter för uthyrning.

E-post info@glg-fastigheter.se
Telefon 031-276440
Hemsida wwww.glg-fastigheter.se


Apelman & Son Byggnads
Familjeägt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter i Uddevalla. Man kan erbjuda hyresrätter på följande adresser i Uddevalla: Agnebergsgatan, Edingsvägen, Fjällvägen, Jarlsgatan, Kapellevägen, Mariebergsvägen, Murgrönevägen, Södra Drottninggatan och Sörkällegatan.

Besöksadress Sörkällegatan 3, Uddevalla
E-post info@apelman.se
Telefon 0522-193 27
Hemsida www.apelman.se


Ullros Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med hyreslägenheter och studentbostäder i centrala lägen i Uddevalla. Man kan erbjuda lägenheter upp till 4 rum och kök samt enrummare med pentry för studenter. Lägenheterna ligger på Bartilsgatan, Drottninggatan, Ljungvägen och Sörkällegatan i Uddevalla.

E-post info@ullros.se
Telefon 0522-641677
Hemsida www.ullros.se


EKO CITY
Hyresvärden Eko City sätter stort fokus på miljövänliga fastigheter med låg energiförbrukning. Man förvaltar lägenheter för uthyrning på 4 centrala adresser i Trollhättan. Om du söker bostad att hyra kan du fylla i en intresseanmälan.

Besöksadress Gustav Mattssons väg 2, Uddevalla
E-post info@ekocity.se
Telefon 0522-980 40
Hemsida www.ekocity.se