1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uddevalla

Bevaka lediga lägenheter i Uddevalla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Uddevalla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Uddevalla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

20 årig kille söker lägenhet i förstahand
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

47 åriga man söker lediga boende nära centrum i Uddevalla, Värnamo och Hillerstorp
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

47 årig tjej söker 2a i Uddevalla
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Uddevallas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Uddevallahem
Uddevallahem en kommunal hyresvärd och tillika den största uthyraren av bostäder i Uddevalla. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig som bostadssökande hos Uddevallahem. På Uddevallahems hemsida hittar du 10 lediga lägenheter.

Västerstaden
Bistår mindre fastighetsägare i Göteborgsområdet med fastighetsförvaltning. Lediga lägenheter i Uddevalla publiceras och söks direkt på Västerstadens hemsida.

Hammarnordic
Hammarnordic är ett privat bolag som förvaltar fastigheter åt andra fastighetsägare. Utöver bostäder förvaltas lokaler. Lediga lägenheter läggs ut på Hammarnordics hemsida där du kan söka dem.Fler privata hyresvärdar i Uddevalla


Severinssons Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med ett av de större lägenhetsutbuden i kommunen med nära 500 stycken. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor men bostäder finns från 1-6 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig och sedan söka lediga lägenheter.

Adress: Bangatan 12, Uddevalla
Telefon: 0522-946 90
E-post: uddevalla@severinssons.se
Hemsida: www.severinssons.se


Skanskullens Förvaltning
Äger och förvaltar hyresrätter på flera adresser i Uddevalla. Skanskullens Förvaltning erbjuder lägenheter upp till 5 rum och kök, vilket passar den större familjen. Flera av lägenheterna är väldigt centralt belägna med butiker i samma fastighet.

Adress: Skolgatan 18, Uddevalla
Telefon: 0522-999 00
E-post: info@skanskullen.se
Hemsida: www.skanskullen.se


Bofasta
Hos Bofasta kan du hyra lägenheter i fem olika fastigheter i Uddevalla. Du kan välja storlek från 2-4 rum och kök. Merparten av fastigheterna har tvättmaskin och torktumlare i varje lägenheten. Lediga lägenheter kan sökas på Bofastas hemsida.

Adress: Lingatan 8, Uddevalla
Telefon: 0522-360 65
E-post: magnus@bofasta.se
Hemsida: www.bofasta.se


Stenab Fastigheter
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter i Uddevalla. Äger bland annat den gamla brandstationen på Kilbäcksgatan som numer inrymmer 14 lägenheter. I beståndet hittas så stora boenden som sexrummare. Samtliga fastigheter i Uddevalla ligger centralt i staden.

Adress: Junogatan 7, Uddevalla
Telefon: 0522- 394 80
E-post: annika.lindsta@stenab.com
Hemsida: www.stenab.com


Bagges Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter med god standard i centrala Uddevalla. Merparten av lägenheterna är totalrenoverade under de senaste åren. Du kan ringa till hyresvärden för att anmäla ditt intresse för bostad. Krav för att bli godkänd som hyresgäst är fast inkomst samt goda referenser.

Adress: Kilbäcksgatan 21, Uddevalla
Telefon: 0522-160 32
E-post: alex@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Apelman & Son Byggnads
En av flera privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Uddevalla. På sju adresser i staden förvaltar man fastigheter med hyreslägenheter i varierande storlekar. När en lägenhet sägs upp läggs den ut på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sörkällegatan 3, Uddevalla
Telefon: 0522-193 27
E-post: info@apelman.se
Hemsida: www.apelman.se


Fastighetsfabriken
Fastighetsfabriken förvaltar hundratals lägenheter i Uddevalla och närliggande småorter. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan väljer nya hyresgäster utifrån bäst ansökan. Ett krav för att få teckna hyreskontrakt är att din inkomst överstiger månadshyran 4 gånger.

Adress: Norra Hamngatan 11, Uddevalla
Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Ullros Fastigheter
Privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter och studentbostäder i Uddevalla. Bostäderna är centralt belägna eller återfinns strax utanför stadens centrum. De vanliga hyreslägenheterna har 1-4 rum och kök medan studentbostäderna består av 1 rum med pentry.

Adress: Rödbergshallsvägen 15, Uddevalla
Telefon: 0522-641677
E-post: info@ullros.se
Hemsida: www.ullros.se


EKO CITY
Eko City har ett bestånd där man fokuserat på miljövänliga fastigheter med låg energiförbrukning. I Uddevalla har man lokaler och ett mindre antal lägenheter. För att ansöka om en av hyresvärdens bostäder fyller du i en intresseanmälan på deras egen hemsida.

Adress: Gustav Mattssons väg 2, Uddevalla
Telefon: 0522-980 40
E-post: info@ecfastighet.se
Hemsida: www.ecfastighet.se


Steiner Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 176 hyresrätter i Uddevalla. Flera av fastigheterna ligger i centrum. Steiner Fastigheter har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. I snitt tar man in en till två nya hyresgäster varje månad.

Adress: Lagerbergsgatan 27, Uddevalla
Telefon: 0522 – 205 50
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Bengt Gyland
I fyra stycken flerfamiljshus i trä har Bengt Gyland 21 lägenheter och två studentlägenheter. Parkeringsmöjligheter och garage finns vid tre av fastigheterna. Vakanser publiceras på hemsidan och förfrågningar skickas via epost till hyresvärden.

Telefon: 0510-67777
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se


Balder
Fastighetsägaren Balder har ett utbud av hyreslägenheter i staden. Beståndet omfattar lägenheter i flera storlekar och håller en hög standard. Hyresgäster ska vara myndiga och ha en fast inkomst. Ansökan av lägenehter kan göras på Balders hemsida.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Joakim Bandhede Fastigheter
Äger fastigheter med lägenheter på Fredriksbergsgatan, Lagerbergsgatan, Sigelhultsvägen och Södra Vägen. Merparten av bostäderna har 2 eller 3 rum och kök men i beståndet finns lägenheter på 1-5 RoK. Ansökan om bostad kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Lagerbergsgatan 20, Uddevalla
Telefon: 0522-384 90
E-post: j@bandhede.com
Hemsida: www.bandhede.com


HSB Norra Bohuslän
HSB förvaltar i Uddevalla 74 lägenheter på Norrtullsgatan, Norra Drottninggatan och Strömstadsvägen. Beståndet omfattar lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. Medlemmar och bosparare i HSB har förtur till lägenheterna.

Adress: Norra Drottninggatan 23-25, Uddevalla
Telefon: 0522-986 00
E-post: info.nbohuslan@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/om-boende/vara-hyreslagenheter/e


Tapajos
Tapajos är en privat hyresvärd i Uddevalla som förvaltar flerbostadshus på orten. Tre fastigheter i beståndet är typiska landshövdingehus med tre våningar. I beståndet hittas både äldre fastigheter liksom nyproducerade fastigheter.

Telefon: 031-7889100
E-post: info@tapajos.se
Hemsida: www.tapajos.se