1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uddevalla

Bevaka lediga lägenheter i Uddevalla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Uddevalla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Uddevalla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Verksamhetsledare söker 3-4:a
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 10000 kr

Ansvarsfull 20-årig tjej i akut behov av lägenhet i Uddevalla
Sökes: Förstahand | 35 m2 | Maxhyra 5000 kr

Tvåbarnsmor söker sin nya bostad
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 17000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Uddevallas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Uddevallahem
Uddevallahem en kommunal hyresvärd och tillika den största uthyraren av bostäder i Uddevalla. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig som bostadssökande hos Uddevallahem. På Uddevallahems hemsida hittar du 14 lediga lägenheter.

Västerstaden
Bostadsbolaget Västerstaden har sitt fokus på lägenhetsförvaltning i Västra Götaland och har ett stort bestånd av hyreslägenheter i Uddevalla. Lägenhetsvakanser publiceras på Vasterstaden.se/bostader

Hammarnordic
Hammarnordic är en privatägd hyresvärd som förvaltar såväl lägenheter som kommersiella lokaler (kontor och butiker) i Uddevalla. På Hammarnordics hemsida hittar du lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Uddevalla


Severinssons Fastighetsförvaltning
Severinssons Fastighetsförvaltning är en av de större hyresvärdarna i Uddevalla med över 500 lägenheter för uthyrning. Varje månad tar man in 5-10 hyresgäster till sina lägenheter. På deras hemsida kan du fylla i en detaljerad intresseanmälan där du kan beskriva vilken typ av lägenhet du söker.

Adress: Bangatan 12, Uddevalla
Telefon: 0522-946 90
E-post: uddevalla@severinssons.se
Hemsida: www.severinssons.se


Skanskullens Förvaltning
Privata hyresvärden Skanskullens Förvaltning äger och förvaltar lägenheter och butikslokaler i Uddevalla. Skanskullen har 9 bostadsfastigheter med upp till ett dussin lägenheter per fastighet. Om du vill söka bostad kan du lämna en intresseanmälan.

Adress: Skolgatan 18, Uddevalla
Telefon: 0522-999 00
E-post: info@skanskullen.se
Hemsida: www.skanskullen.se


Bofasta
Hyreslägenheter i centrala Uddevalla i storlek från 2 till 4 rum och kök. Lägenheterna är utrustade med tvätt- och torkmaskin eller så har de tillgång till välutrustad tvättstuga. Hyresvärden bjuder på parkeringsplats i anslutning till bostaden. I hyran ingår ett basutbud från Com Hem TV.

Adress: Lingatan 8, Uddevalla
Telefon: 0522-360 65
E-post: magnus@bofasta.se
Hemsida: www.bofasta.se


Stenab Fastigheter
Stenab förvaltar ett par bostadsfastigheter i Uddevalla. Du som vill hyra lägenhet kan lämna en intresseanmälan för bostad på Stenabs hemsida. När du lämnar en bostadsansökan blir du ställd i Stenabs bostadskö och kan få erbjudande om att hyra lägenhet när sådana kommer in.

Adress: Junogatan 7, Uddevalla
Telefon: 0522- 394 80
E-post: annika.lindsta@stenab.com
Hemsida: www.stenab.com


GLG-fastigheter
Privata hyresvärden GLG-fastigheter har 6 bostadsfastigheter med upp till 10 hyreslägenheter per fastighet i Uddevalla. Om du söker lägenhet att hyra kan du ringa till GLG-fastigheter den 5:e i varje månad och efterfråga om man fått in några nya lägenheter för uthyrning.

Telefon: 031-276440
E-post: info@glg-fastigheter.se
Hemsida: wwww.glg-fastigheter.se


Bagges Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter med god standard i centrala Uddevalla. Merparten av lägenheterna är totalrenoverade under de senaste åren. Du kan ringa till hyresvärden för att anmäla ditt intresse för bostad. Krav för att bli godkänd som hyresgäst är fast inkomst samt goda referenser.

Adress: Kilbäcksgatan 21, Uddevalla
Telefon: 070-649 80 16
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Apelman & Son Byggnads
Familjeägt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter i Uddevalla. Hyresvärden har lägenheter längsmed följande adresser i Uddevalla: Agnebergsgatan, Edingsvägen, Fjällvägen, Jarlsgatan, Kapellevägen, Mariebergsvägen, Murgrönevägen, Södra Drottninggatan och Sörkällegatan.

Adress: Sörkällegatan 3, Uddevalla
Telefon: 0522-193 27
E-post: info@apelman.se
Hemsida: www.apelman.se


Fastighetsfabriken
Fastighetsfabriken förvaltar hundratals lägenheter i Uddevalla och närliggande småorter. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan väljer nya hyresgäster utifrån bäst ansökan. Ett krav för att få teckna hyreskontrakt är att din inkomst överstiger månadshyran 4 gånger.

Adress: Norra Hamngatan 11, Uddevalla
Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Ullros Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med hyreslägenheter och studentbostäder i centrala lägen i Uddevalla. Man kan erbjuda lägenheter upp till 4 rum och kök samt enrummare med pentry för studenter. Lägenheterna ligger på Bartilsgatan, Drottninggatan, Ljungvägen och Sörkällegatan i Uddevalla.

Adress: Rödbergshallsvägen 15, Uddevalla
Telefon: 0522-641677
E-post: info@ullros.se
Hemsida: www.ullros.se


Saxviken Fastigheter
Förvaltar strax över 100 hyresrätter i ett naturskönt bostadsområde i nordvästra Uddevalla. Samtliga lägenheter har egen balkong. Du kan välja mellan en- till fyrarumslägenheter. I fastigheten finns en gemensamhetslokal som kan bokas av alla hyresgäster.

Adress: Nordanvindsvägen 7A, Uddevalla
Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


EKO CITY
Hyresvärden Eko City sätter stort fokus på miljövänliga fastigheter med låg energiförbrukning. Man förvaltar lägenheter för uthyrning på 4 centrala adresser i Trollhättan. Om du söker bostad att hyra kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Gustav Mattssons väg 2, Uddevalla
Telefon: 0522-980 40
E-post: info@ekocity.se
Hemsida: www.ekocity.se


Steiner Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 176 hyresrätter i Uddevalla. Flera av fastigheterna ligger i centrum. Steiner Fastigheter har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. I snitt tar man in en till två nya hyresgäster varje månad.

Telefon: 0303–920 00
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se