1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Uddevalla


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Uddevalla. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Uddevalla som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Uddevallahem
Kommunala hyresvärden Uddevallahem är den fastighetsägare som erbjuder störst utbud av lägenheter i Uddevalla. Bostäderna är fördelade mellan sex områden i kommunen, förutom i Uddevalla har man även ett bestånd i vackra Ljungskile.

Västerstaden
Bistår mindre fastighetsägare i Göteborgsområdet med fastighetsförvaltning. Lediga lägenheter i Uddevalla publiceras och söks direkt på Västerstadens hemsida.

Hammarnordic
Hammarnordic är ett privat bolag som förvaltar fastigheter åt andra fastighetsägare. Utöver bostäder förvaltas lokaler. Lediga lägenheter läggs ut på Hammarnordics hemsida där du kan söka dem.

Severinssons Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med ett av de större lägenhetsutbuden i kommunen med nära 500 stycken. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor men bostäder finns från 1-6 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig och sedan söka lediga lägenheter.

Adress: Bangatan 12, Uddevalla
Telefon: 0522-946 90
E-post: uddevalla@severinssons.se
Hemsida: www.severinssons.se


Skanskullens Förvaltning
Äger och förvaltar hyresrätter på flera adresser i Uddevalla. Skanskullens Förvaltning erbjuder lägenheter upp till 5 rum och kök, vilket passar den större familjen. Flera av lägenheterna är väldigt centralt belägna med butiker i samma fastighet.

Adress: Skolgatan 18, Uddevalla
Telefon: 0522-999 00
E-post: info@skanskullen.se
Hemsida: www.skanskullen.se


Stenab Fastigheter
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter i Uddevalla. Äger bland annat den gamla brandstationen på Kilbäcksgatan som numer inrymmer 14 lägenheter. I beståndet hittas så stora boenden som sexrummare. Samtliga fastigheter i Uddevalla ligger centralt i staden.

Adress: Junogatan 7, Uddevalla
Telefon: 0522- 394 80
E-post: annika.lindsta@stenab.com
Hemsida: www.stenab.com


Bofasta
Hos Bofasta kan du hyra lägenheter i fem olika fastigheter i Uddevalla. Du kan välja storlek från 2-4 rum och kök. Merparten av fastigheterna har tvättmaskin och torktumlare i varje lägenheten. Lediga lägenheter kan sökas på Bofastas hemsida.

Adress: Lingatan 8, Uddevalla
Telefon: 0522-360 65
E-post: magnus@bofasta.se
Hemsida: www.bofasta.se


Bagges Fastigheter
I Uddevalla erbjuder man lägenheter för privatpersoner på attraktiva lägen. I staden uppgår beståndet till 237 hyreslägenheter som har mellan 1-6 rum och kök. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan väljer själva ut den mest lämpade hyresvärden.

Adress: Kilbäcksgatan 21, Uddevalla
Telefon: 0522-160 32
E-post: alex@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Apelman & Son Byggnads
En av flera privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Uddevalla. På sju adresser i staden förvaltar man fastigheter med hyreslägenheter i varierande storlekar. När en lägenhet sägs upp läggs den ut på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sörkällegatan 3, Uddevalla
Telefon: 0522-193 27
E-post: info@apelman.se
Hemsida: www.apelman.se


Ullros Fastigheter
Privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter och studentbostäder i Uddevalla. Bostäderna är centralt belägna eller återfinns strax utanför stadens centrum. De vanliga hyreslägenheterna har 1-4 rum och kök medan studentbostäderna består av 1 rum med pentry.

Adress: Rödbergshallsvägen 15, Uddevalla
Telefon: 0522-641677
E-post: info@ullros.se
Hemsida: www.ullros.se


Fastighetsfabriken
Privat hyresvärd som har ett bestånd av hyreslägenheter. Du kan skicka in en allmän eller specifik intresseanmälan via hyresvärdens hemsida. Man använder inget kösystem utan gör en bedömning av de sökande vem som kallas till visning.

Adress: Norra Hamngatan 11, Uddevalla
Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


EKO CITY
Eko City har ett bestånd där man fokuserat på miljövänliga fastigheter med låg energiförbrukning. I Uddevalla har man lokaler och ett mindre antal lägenheter. För att ansöka om en av hyresvärdens bostäder fyller du i en intresseanmälan på deras egen hemsida.

Adress: Gustav Mattssons väg 2, Uddevalla
Telefon: 0522-980 40
E-post: info@ecfastighet.se
Hemsida: www.ecfastighet.se


Steiner Fastigheter
På pendlingsavstånd från Göteborg ligger Uddevalla där Steiner Fastigheter har ett omfattande lägenhetsbestånd. I staden har man 181 hyresrätter som är belägna centralt eller strax norr om staden. Steiner förvaltar lägenheter upp till femrummare.

Adress: Lagerbergsgatan 27, Uddevalla
Telefon: 0522 – 205 50
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Bengt Gyland
I fyra stycken flerfamiljshus i trä har Bengt Gyland 21 lägenheter och två studentlägenheter. Parkeringsmöjligheter och garage finns vid tre av fastigheterna. Vakanser publiceras på hemsidan och förfrågningar skickas via epost till hyresvärden.

Telefon: 0510-67777
E-post: info@bgabfastigheter.se
Hemsida: www.bgabfastigheter.se


Balder
Fastighetsägaren Balder har ett utbud av hyreslägenheter i staden. Beståndet omfattar lägenheter i flera storlekar och håller en hög standard. Hyresgäster ska vara myndiga och ha en fast inkomst. Ansökan av lägenehter kan göras på Balders hemsida.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Joakim Bandhede Fastigheter
Äger fastigheter med lägenheter på Fredriksbergsgatan, Lagerbergsgatan, Sigelhultsvägen och Södra Vägen. Merparten av bostäderna har 2 eller 3 rum och kök men i beståndet finns lägenheter på 1-5 RoK. Ansökan om bostad kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Lagerbergsgatan 20, Uddevalla
Telefon: 0522-384 90
E-post: j@bandhede.com
Hemsida: www.bandhede.com


HSB Norra Bohuslän
HSB förvaltar i Uddevalla 74 lägenheter på Norrtullsgatan, Norra Drottninggatan och Strömstadsvägen. Beståndet omfattar lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. Medlemmar och bosparare i HSB har förtur till lägenheterna.

Adress: Norra Drottninggatan 23-25, Uddevalla
Telefon: 0522-986 00
E-post: info.nbohuslan@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/om-boende/vara-hyreslagenheter/e


Tapajos
Tapajos är en privat hyresvärd i Uddevalla som förvaltar flerbostadshus på orten. Tre fastigheter i beståndet är typiska landshövdingehus med tre våningar. I beståndet hittas både äldre fastigheter liksom nyproducerade fastigheter.

Telefon: 031-7889100
E-post: info@tapajos.se
Hemsida: www.tapajos.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Uddevalla utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Uddevalla att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Uddevalla. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Uddevalla?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Uddevalla. Hos oss kan du se listor med alla Uddevallas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.