Ekhamravägen

Uddevalla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekhamravägen, Uddevalla
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

8792 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

67 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

Ljungskile är den charmiga orten med nära till både hav och fjäll. Från Ekhamravägens centrala läge har du också nära till alla kommunikationer för dig som snabbt vill ta dig vidare till Uddevalla eller Göteborg.
Lägenheterna är smakfullt inredda med ekparkett, klinker och kakel i badrummet, balkong, samt egen diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Flera av lägenheterna erbjuder vacker utsikt över Ljungskileviken

Kostnad för vattenförbrukning tillkommer.
För att minska smittspridning av Corona-viruset och inte utsätta dig som lägenhetssökande för onödiga risker, kommer vi inte att erbjuda visning av denna lägenhet på plats.


För att du ändå ska få tillräckligt med information och kunna bilda dig en uppfattning om lägenheten kommer du istället få ta del av planlösning och lägenhetsbilder Detta är en tillfällig ändring av våra visningsrutiner och vi hoppas på din förståelse.


Viktigt att du tittar på Mina sidor där du får erbjudande och vidare instruktioner för att få lägenhetsbilder och att dina uppgifter är uppdaterade på Mina sidor.
Information

  • Balkong
  • Hiss
  • Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer
  • Värme Ingår


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla

Rapportera fel