Lediga lägenheter UddevallahemDen allmännyttiga bostadsstiftelsen Uddevallahem hem ägs av kommunen och har ett bestånd som omfattar cirka 4 600 hyreslägenheter. Ungefär var sjätte invånare i kommunen bor i någon av Uddevallahems lägenheter vilket gör dem till en betydande aktör på bostadsmarknaden i staden.

I Uddevalla har man bostäder i fem distrikt: Väster, Centrum, Norr, Öster och Söder om staden. Man förvaltar även bostäder i havsnära staden Ljungskile. Storleksmässigt erbjuder hyresvärden bostäder upp till femrummare. Majoriteten av lägenheterna ligger i flerbostadshus men man har även bostäder med radhuskaraktär, en populär boendeform för barnfamiljer.

Du som önskar bli hyresgäst hos Uddevallahem kan se lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida. Efter att du har registrerat dig är du välkommen att skicka in intresseanmälningar på vakanser. Nu söks nya hyresgäster till 23 lediga lägenheter på Uddevallahems webbplats.

Kontakta Uddevallahem
Adress: Norra Drottninggatan 15, Uddevalla
Telefon: 0522-65 35 00
E-post: info@uddevallahem.se
Hemsida: www.uddevallahem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Uddevallahem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.uddevallahem.se

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla