1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Umeå

Bevaka lediga lägenheter i Umeå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Umeå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Umeå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

I Umeå
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 9000 kr

Chefer inom utbildning söker 2:a eller mindre 3:a i Umeå
Sökes: Förstahand | 25 m2 | Maxhyra 18000 kr

Svensk bussförare söker hyres trea-fyra rummare centrala stadsdelarna Umeå
Sökes: Förstahand | 95 m2 | Maxhyra 11000 kr

Ett par + 9 årige son letar efter bostad
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 8000 kr

Couple seeking 2 room apartment with the rent of maximum 8,000 SEK.
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Umeås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 21 av 23 | Visa alla

Bostaden i Umeå
Bostaden är kommunens bostadsbolag som har ett bestånd på över 14 000 lägenheter. Här kan du hyra vanliga hyresrätter, seniorlägenheter och studentlägenheter. Beståndet är utspritt över de flesta områden i Umeå. Vakanser kan ansökas på Bostadens hemsida.

Rikshem
Rikshem är Umeås största privata hyresvärd med ett bestånd om 700 lägenheter. Du hittar 6 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Umeå


MOFAB
Familjeägt fastighetsbolag som i Umeå erbjuder hyreslägenheter för privatpersoner. Förvaltar 18 bostadsfastigheter i centrala staden. Intresseanmälan på lägenheter lämnas på hyresvärdens hemsida, din anmälan sparas i 6 månader.

Adress: Skolgatan 33, Umeå
Telefon: 090 - 70 24 90
E-post: therese.murto@mofab.se
Hemsida: www.mofab.se


Lerstenen
Med ett bestånd på 1 300 lägenheter i staden är familjebolaget Lerstenen en av de största privata hyresvärdarna i Umeå. Fastigheterna är belägna i flera av stadens områden. Lägenheter som blir lediga publiceras löpande på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 28J, Umeå
Telefon: 090-70 41 80
E-post: marielle@lerstenen.se
Hemsida: www.lerstenen.se


HSB
HSB förvaltar 223 hyreslägenheter i Umeå. De är belägna på Berghem, Tomtebo, Östra Ersboda och i centrala staden. Lägenheterna är i storlek från 1-6 rum och kök. Förtur på hyreslägenheterna ges till medlemmar och bosparande medlemmar i HSB.

Adress: Skolgatan 58, Umeå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/umea


Franklin Fastigheter
Privata hyresvärden Franklin Fastigheter förvaltar ett par hundra hyresrätter i Umeå. Har du en befintlig lägenhet, men vill byta till en större eller mindre, kan du genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från Franklin via den digitala anslagstavlan.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Tegs Mark & Bygg
I stadsdelen Ersboda i Umeå förvaltar hyresvärden 14 lägenheter i storlek 1 till 2,5 rum och kök. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på markplan har egen uteplats och lägenheter på andra våningsplanet stor balkong.

Adress: Norra Obbolavägen 98, Umeå
Telefon: 090-77 60 30
E-post: info@tegsmarkbygg.se
Hemsida: www.tegsmarkbygg.se/bostader/


Campus Living
Erbjuder nybyggda fräscha och moderna studentlägenheter på 25 kvm i Umeå. Lägenheterna har fullt utrustade kök och tvättmaskin samt torkrumlare i badrummet. Majoriteten av bostäderna har balkong eller uteplats och samtliga lägenheter hyrs ut möblerade.

Telefon: 090 13 67 40
E-post: info@campusliving.se
Hemsida: www.campusliving.se/umea


Nordiska Centrumhus
Förvaltar sex fastigheter i Umeå med hyresbostäder. De flesta fastigheter är centralt belägna i staden med närhet till service, barnomsorg och butiker. Om du är intresserad av att hyra lägenhet hos Nordiska Centrumhus är du välkommen att kontakta dem.

Telefon: 090 - 77 62 10
E-post: info@nordiskacentrumhus.se
Hemsida: www.nordiskacentrumhus.se


Umehem
Privatägda hyresvärden Umehem förvaltar 250 lägenheter i centrala Umeå. Vill du hyra lämnar du en bostadsansökan. Din hyresansökan är giltig i 3 månader och behöver förnyas om du under den tidsperioden ej erbjudits förstahandskontrakt.

Adress: Nygatan 13, Umeå
Telefon: 090-133950
E-post: info@umehem.se
Hemsida: www.umehem.se


Lansa Fastigheter
Lansa Fastigheter förvaltar 190 hyreslägenheter på Näckens väg och Sjöråvägen i Umeå. Du kan ansöka om lägenheter i storlek på 1-4 rum och kök. Ansökan om bostad görs på Lansas hemsida, där du kan välja vilken av de två fastigheterna i Umeå du är intresserad av.

Telefon: 0724-54 73 31
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


Lillberget Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 89 lägenheter i stadsdelen Teg i södra Umeå. Beståndet omfattar framförallt en- till trerumslägenheter. Är du intresserad av att hyra skickar du en bostadsansökan per vanlig post.

Adress: Tegsvägen 10, Umeå
Telefon: 090-42100
E-post: info@lillberget.se
Hemsida: www.lillberget.se


Standard Bostäder
10 minuters promenad från Umeå centrum, på nedre Haga, byggs nya hyreslägenheter. Bostäderna har 1-3 rum och kök med öppen planlösning. Samtliga lägenheter har egen balkong. Inflyttning planeras till december 2019 och februari 2020.

Telefon: 090 - 14 21 50
E-post: info@standardgruppen.se
Hemsida: www.haga.standardgruppen.se


Svenska Studenthus
Nära Umeå Universitet förvaltar hyresvärden 277 studentlägenheter på 1 rum och kök, enstaka tvåor finns även i beståndet. I lägenheterna finns en säng men är annars omöblerade. Du behöver registrera dig i hyresvärdens bostadskö för att kunna ansöka om en lägenhet.

Telefon: 010 - 510 55 00
E-post: info@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Edlund Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 52 hyresrätter i Umeå. Lägenheterna är K-märkta och har ett för Umeå betydande kulturarv. Om du skickar en bostadsansökan med en presentation av dig själv kontaktar Edlunds dig om man får in en vakant bostad.

E-post: efab@ume.se
Hemsida: www.efabume.se


Balticgruppen
Balticgruppen är Umeås största privata hyresvärd för studenter. Inom gångavstånd till Umeå Universitet hyr man ut 432 studentbostäder. Lägenheter finns i storlek från 16 - 25 kvm och kan om så önskas fås möblerade. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "först till kvarn".

Adress: Kungsgatan 55, Umeå
Telefon: 090-71 72 00
E-post: info@balticgruppen.se
Hemsida: www.balticgruppen.se


Heimstaden
Heimstaden är en privat fastighetsägare som förvaltar ett större bestånd av hyreslägenheter och studentbostäder i Umeå. De planerar även att bygga nya trygghetsboenden med inflytt 2022. På Heimstadens hemsida kan du ansöka om befintliga och kommande bostäder.

Adress: Skolgatan 47, Umeå
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Scherdins Fastigheter
Hyresvärd med ett stort utbud av centralt belägna lägenheter i Umeås stadskärna. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad lägenhetsstorlek så kontaktar Scherdins Fastigheter dig inom 60 dagar om man har en lägenhet att erbjuda.

Telefon: 090 – 12 45 00
E-post: kontoret@scherdins.se
Hemsida: www.scherdinsfastigheter.se


Buref Förvaltning
Privat hyresvärd i Umeå som förvaltar ett större antal fastigheter med lägenheter. Bostäderna är belägna i följande områden: Sofiehem, Öst på stan, Teg, Grubbe, Kronoparken, Klockarbäcken och Hemavan. Producerar även nya hyreslägenheter.

Adress: Kummelvägen 4, Umeå
Telefon: 073-325 47 85
E-post: sakarias@buref.se
Hemsida: www.buref.se


Seniorhusen
Är du en aktiv senior? I Seniorhusen finns sammanlagt 274 moderna hyreslägenheter med välutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Fastigheterna har bemannad reception och gemensam restaurang med lunchservering.

Telefon: 090-13 50 10
E-post: intresse@seniorhusen.se
Hemsida: www.seniorhusen.se


Storstaden i Norr
En av Umeås stora hyresvärdar med ett flertal lägenheter i stadskärnan. Du kan lämna en intresseanmälan för lägenheter i storlek 1-5 rum tillsammans med en kort personbeskrivning så återkommer hyresvärden till dig.

Adress: Rönnbärsstigen 19, Umeå
Telefon: 070-694 47 50
E-post: storstadeninorr@hotmail.com
Hemsida: www.storstadeninorr.se