1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Umeå

Alla lediga lägenheter i Umeå

Hos oss får du tillgång till ett unikt hyresvärdsregister och dagliga uppdateringar över alla lediga lägenheter i Umeå. Just nu kan du välja mellan 56 lediga lägenheter hos 20 hyresvärdar i Umeå. Vi bevakar alla första- och andrahandskontrakt.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Nyförlovat par med liten dotter
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 10000 kr

Gifta par som är behov av lägenhet i Umeå
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Lärare komvux
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Tjej som är i behov av lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Söker lägenhet.
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Visar 15 av 20 | Visa alla

Bostaden i Umeå
Hos Bostaden i Umeå hittar du som söker lägenhet i Umeå ett brett utbud av hyresrätter, studentrum samt seniorlägenheter. Just nu är det extra kort kötid för studentrum. Registrera dig som bostadssökande idag och välj bland någon av de 5 lediga lägenheter som ligger ute för uthyrning.

Rikshem
Rikshem är Umeås största privata hyresvärd med ett bestånd om 700 lägenheter. Idag söker Rikshem nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Standarden på Rikshems hyreslägenheter är mycket hög och är jämförbar med bostadsrätters.Fler privata hyresvärdar i Umeå


MOFAB
Privata hyresvärden MOFAB förvaltar lägenheter på 18 adresser i centrala Umeå. Lägenheterna håller hög standard och är välutrustade. En inlämnad bostadsansökan är giltig under 12 månader och ger MOFAB möjlighet att ta kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Adress: Skolgatan 33, Umeå
Telefon: 090 - 70 24 90
Hemsida: www.mofab.se


Lerstenen
Lerstenen är en av Umeås största privata hyresvärdar med ett bostadsbestånd om 1 100 lägenheter. Hyresrätter finns i storlek från små ettor till stora etagevåningar i centrum. Just nu planerar Lerstenen för nyproduktion av 133 moderna hyresrätter i västra Umeå.

Adress: Storgatan 28J, Umeå
Telefon: 090-70 41 80
E-post: marielle@lerstenen.se
Hemsida: www.lerstenen.se


HSB
Hos bostadsföreningen HSB har sökande mellan 18 - 29 år förtur till lediga ettor och tvåor. Hyresgäster hos HSB har unika medlemsförmåner: Som hyresgäst får du fritt inträde till hemmamatcher för Umeå FC och stora rabatter på ett flertal heminredningsbutiker och bygghandlar i Umeå.

Adress: Skolgatan 58, Umeå
Telefon: 0770-33 00 50
E-post: kundcenter@umea.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/umea


Franklin Fastigheter
Privata hyresvärden Franklin Fastigheter förvaltar ett par hundra hyresrätter i Umeå. Har du en befintlig lägenhet, men vill byta till en större eller mindre, kan du genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från Franklin via den digitala anslagstavlan.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Tegs Mark & Bygg
I stadsdelen Ersboda i Umeå förvaltar hyresvärden 14 lägenheter i storlek 1 till 2,5 rum och kök. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på markplan har egen uteplats och lägenheter på andra våningsplanet stor balkong.

Adress: Norra Obbolavägen 98, Umeå
Telefon: 090-77 60 30
E-post: info@tegsmarkbygg.se
Hemsida: www.tegsmarkbygg.se/bostader/


Umehem
Privatägda hyresvärden Umehem förvaltar 250 lägenheter i centrala Umeå. Vill du hyra lämnar du en bostadsasökan. Din hyresansökan är giltig i 3 månader och behöver förnyas om du under den tidsperioden ej erbjudits förstahandkontrakt.

Adress: Nygatan 13, Umeå
Telefon: 090-133950
E-post: info@umehem.se
Hemsida: www.umehem.se


Slättö Förvaltning
Bygger 91 moderna hyreslägenheter i Tomtebo i södra Umeå, nära såväl universitetet som universitetssjukhuset. Lägenheterna står klara för inflyttning från juli till november 2018. Det finns fortfarande lediga hyresrätter som du kan anmäla intresse för.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se/umea


Lillberget Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 89 lägenheter i stadsdelen Teg i södra Umeå. Beståndet omfattar framförallt en- till trerumslägenheter. Är du intresserad av att hyra skickar du en bostadsansökan per vanlig post.

Adress: Tegsvägen 10, Umeå
Telefon: 090-42100
E-post: info@lillberget.se
Hemsida: www.lillberget.se


Edlund Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 52 hyresrätter i Umeå. Lägenheterna är K-märkta och har ett för Umeå betydande kulturarv. Om du skickar en bostadsansökan med en presentation av dig själv kontaktar Edlunds dig om man får in en vakant bostad.

Adress: Kontaktvägen 1 , Umeå
Hemsida: www.efabume.se


Balticgruppen
Balticgruppen är Umeås största privata hyresvärd för studenter. Inom gångavstånd till Umeå Universitet hyr man ut 432 studentbostäder. Lägenheter finns i storlek från 16 - 25 kvm och kan om så önskas fås möblerade. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "först till kvarn".

Adress: Kungsgatan 55, Umeå
Telefon: 090-71 72 00
E-post: bostad@balticgruppen.se
Hemsida: www.balticgruppen.se


Scherdins Fastigheter
Hyresvärd med ett stort utbud av centralt belägna lägenheter i Umeås stadskärna. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad lägenhetsstorlek så kontaktar Scherdins Fastigheter dig inom 60 dagar om man har en lägenhet att erbjuda.

Telefon: 090 – 12 45 00
E-post: kontoret@scherdins.se
Hemsida: www.scherdinsfastigheter.se


Seniorhusen
Är du en aktiv senior? I Seniorhusen finns sammanlagt 274 moderna hyreslägenheter med välutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Fastigheterna har bemannad reception och gemensam restaurang med lunchservering.

Telefon: 090-349 33 44
E-post: intresse@seniorhusen.se
Hemsida: www.seniorhusen.se


Storstaden i Norr
En av Umeås stora hyresvärdar med ett flertal lägenheter i stadskärnan. Du kan lämna en intresseanmälan för lägenheter i storlek 1-5 rum tillsammans med en kort personbeskrivning så återkommer hyresvärden till dig.

Adress: Rönnbärsstigen 19, Umeå
Telefon: 070-694 47 50
E-post: storstadeninorr@hotmail.com
Hemsida: www.storstadeninorr.se