1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Umeå

Sök lediga lägenheter i Umeå

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Umeå. Du kan fritt söka bland de 116 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Umeå.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Sjuksköterska med familj söker 3-4 rum
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Visar 21 av 23 | Visa alla

Bostaden i Umeå
Bostaden är kommunens bostadsbolag som har ett bestånd på över 14 000 lägenheter. Här kan du hyra vanliga hyresrätter, seniorlägenheter och studentlägenheter. Beståndet är utspritt över de flesta områden i Umeå. Vakanser kan ansökas på Bostadens hemsida.

Rikshem
I Umeå är Rikshem den största privata hyresvärd med ett omfattande bestånd av hyresrätter. Lediga lägenheter publiceras och ansöks direkt på Rikshems webbplats. Nu finns 11 vakanta bostäder att söka på deras hemsida.Fler privata hyresvärdar i Umeå


MOFAB
Familjeägt fastighetsbolag som i Umeå erbjuder hyreslägenheter för privatpersoner. Förvaltar 18 bostadsfastigheter i centrala staden. Intresseanmälan på lägenheter lämnas på hyresvärdens hemsida, din anmälan sparas i 6 månader.

Adress: Skolgatan 33, Umeå
Telefon: 090 - 70 24 90
E-post: therese.murto@mofab.se
Hemsida: www.mofab.se


Lerstenen
Med ett bestånd på 1 300 lägenheter i staden är familjebolaget Lerstenen en av de största privata hyresvärdarna i Umeå. Fastigheterna är belägna i flera av stadens områden. Lägenheter som blir lediga publiceras löpande på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 28J, Umeå
Telefon: 090-70 41 80
E-post: marielle@lerstenen.se
Hemsida: www.lerstenen.se


HSB
HSB förvaltar 223 hyreslägenheter i Umeå. De är belägna på Berghem, Tomtebo, Östra Ersboda och i centrala staden. Lägenheterna är i storlek från 1-6 rum och kök. Förtur på hyreslägenheterna ges till medlemmar och bosparande medlemmar i HSB.

Adress: Skolgatan 58, Umeå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/umea


Franklin Fastigheter
Franklin Fastigheter är en privat fastighetsägare som bland annat hyr ut lägenheter i Umeå. Beståndet omfattar lägenheter med radhuskaraktär och i hyreshus. Intresseanmälan kan skickas in direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Tegs Mark & Bygg
Privat fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Umeå. De 14 hyreslägenheterna man erbjuder är belägna på Byttgränd och har 1-2,5 rum och kök. Samtliga bostäder är utrustade med tvättmaskin och torkrumlare. Parkering finns i anslutning till bostäderna.

Adress: Norra Obbolavägen 98, Umeå
Telefon: 090-77 60 30
E-post: info@tegsmarkbygg.se
Hemsida: www.tegsmarkbygg.se/bostader/


Campus Living
Erbjuder nybyggda fräscha och moderna studentlägenheter på 25 kvm i Umeå. Lägenheterna har fullt utrustade kök och tvättmaskin samt torkrumlare i badrummet. Majoriteten av bostäderna har balkong eller uteplats och samtliga lägenheter hyrs ut möblerade.

Telefon: 090 13 67 40
E-post: info@campusliving.se
Hemsida: www.campusliving.se/umea


Nordiska Centrumhus
Förvaltar sex fastigheter i Umeå med hyresbostäder. De flesta fastigheter är centralt belägna i staden med närhet till service, barnomsorg och butiker. Om du är intresserad av att hyra lägenhet hos Nordiska Centrumhus är du välkommen att kontakta dem.

Telefon: 090 - 77 62 10
E-post: info@nordiskacentrumhus.se
Hemsida: www.nordiskacentrumhus.se


Umehem
Privat hyresvärd som äger och förvaltar runt 270 hyreslägenheter i Umeå. Man erbjuder en variation av boenden gällande läge, bostadstyp och storlek. Umehem har lägenheter både i mindre flerfamiljshus och större hyreshus, likaväl som att bostäder i markplan kan hyras.

Adress: Nygatan 13, Umeå
Telefon: 090-133950
E-post: info@umehem.se
Hemsida: www.umehem.se


Lansa Fastigheter
Lansa Fastigheter förvaltar 190 hyreslägenheter på Näckens väg och Sjöråvägen i Umeå. Du kan ansöka om lägenheter i storlek på 1-4 rum och kök. Ansökan om bostad görs på Lansas hemsida, där du kan välja vilken av de två fastigheterna i Umeå du är intresserad av.

Telefon: 0724-54 73 31
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


Lillberget Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lägenheter i Umeås stadsdel Teg. De fyra fastigheterna byggdes på 1960-talet och sedan dess har man byggt på med källarlägenheter. Antalet bostäder uppgår till 90 stycken och de är på 1-4 rum och kök. Bostadsansökan skickas via mail till hyresvärden.

Adress: Tegsvägen 10, Umeå
Telefon: 090-42100
E-post: info@lillberget.se
Hemsida: www.lillberget.se


Standard Bostäder
10 minuters promenad från Umeå centrum, på nedre Haga, byggs nya hyreslägenheter. Bostäderna har 1-3 rum och kök med öppen planlösning. Samtliga lägenheter har egen balkong. Inflyttning planeras till december 2019 och februari 2020.

Telefon: 090 - 14 21 50
E-post: info@standardgruppen.se
Hemsida: www.haga.standardgruppen.se


Svenska Studenthus
Nära Umeå Universitet förvaltar hyresvärden 277 studentlägenheter på 1 rum och kök, enstaka tvåor finns även i beståndet. I lägenheterna finns en säng men är annars omöblerade. Du behöver registrera dig i hyresvärdens bostadskö för att kunna ansöka om en lägenhet.

Telefon: 010 - 510 55 00
E-post: info@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Edlund Fastigheter
Familjeföretaget Edlund Fastigheter har ett bestånd på 95 hyreslägenheter i Umeå. Man förvaltar både centralt belägna fastigheter likaväl som man erbjuder bostäder i en mer lantlig miljö i utkanten av staden. Intresseanmälningar tas emot direkt på egna hemsidan.

E-post: efab@ume.se
Hemsida: www.efabume.se


Balticgruppen
Hyresvärd som strävar efter att erbjuder bostäder som gör staden mer attraktiv. Beståndet omfattar vanliga hyresrätter, studentbostäder och trivselboenden. För att söka bostad behöver du registrera dig, inget kösystem tillämpas utan principen "först till kvarn" används.

Adress: Kungsgatan 55, Umeå
Telefon: 090-71 72 00
E-post: info@balticgruppen.se
Hemsida: www.balticgruppen.se


Heimstaden
Heimstaden är en privat fastighetsägare som förvaltar ett större bestånd av hyreslägenheter och studentbostäder i Umeå. De planerar även att bygga nya trygghetsboenden med inflytt 2022. På Heimstadens hemsida kan du ansöka om befintliga och kommande bostäder.

Adress: Skolgatan 47, Umeå
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Scherdins Fastigheter
Erbjuder hyresrätter i centrala Umeå på Fiskegränd, Jägarvägen, Korpalsvägen, Målargränd samt Åkervägen. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en bostadsansökan, du kontaktas då när matchande objekt kan erbjudas. Anmälan behöver förnyas varannan månad.

Telefon: 090 – 12 45 00
E-post: kontoret@scherdins.se
Hemsida: www.scherdinsfastigheter.se


Buref Förvaltning
Privat hyresvärd i Umeå som förvaltar ett större antal fastigheter med lägenheter. Bostäderna är belägna i följande områden: Sofiehem, Öst på stan, Teg, Grubbe, Kronoparken, Klockarbäcken och Hemavan. Producerar även nya hyreslägenheter.

Adress: Kummelvägen 4, Umeå
Telefon: 073-325 47 85
E-post: sakarias@buref.se
Hemsida: www.buref.se


Seniorhusen
För aktiva seniorer över 55 år erbjuder Seniorhusen moderna och ljusa lägenheter. Anläggningen omfattar reception, spa, gym och restaurang som är öppen för allmänheten. En jämn åldersfördelning eftersträvas hos de boende och man uppmuntrar sociala samt fysiska aktiviteter.

Telefon: 090-13 50 10
E-post: intresse@seniorhusen.se
Hemsida: www.seniorhusen.se


Storstaden i Norr
Merparten av hyresvärdens bestånd är koncentrerat till Umeås stadskärna, men enstaka fastigheter hittas även i utkanten av staden. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du skicka in en intresseanmälan elektroniskt på hyresvärdens hemsida.

Adress: Rönnbärsstigen 19, Umeå
Telefon: 070-694 47 50
E-post: storstadeninorr@hotmail.com
Hemsida: www.storstadeninorr.se