1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Umeå

Alla lediga lägenheter i Umeå

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Umeå. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Umeå och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Lugn tjej på 19 år söker långtidsboende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Konsulent söker minst en 3:a
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Jobbar och Studerar
Sökes: Förstahand | 120 m2 | Maxhyra 8000 kr

Läser på SFI
Sökes: Förstahand | 5 rum | Maxhyra 8000 kr

Doktorandfamilj söker hem i Umeå!
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Visar 12 av 18 | Visa alla

Bostaden i Umeå
Hos Bostaden i Umeå hittar du som söker lägenhet i Umeå ett brett utbud av hyresrätter, studentrum samt seniorlägenheter. Just nu är det extra kort kötid för studentrum. Registrera dig som bostadssökande idag och välj bland någon av de 12 lediga lägenheter som ligger ute för uthyrning.

Rikshem
Rikshem är Umeås största privata hyresvärd med ett bestånd om 700 lägenheter. Idag söker Rikshem nya hyresgäster till 13 vakanta lägenheter. Standarden på Rikshems hyreslägenheter är mycket hög och är jämförbar med bostadsrätters.Fler privata hyresvärdar i Umeå


MOFAB
Privata hyresvärden MOFAB förvaltar lägenheter på 18 adresser i centrala Umeå. Lägenheterna håller hög standard och är välutrustade. En inlämnad bostadsansökan är giltig under 12 månader och ger MOFAB möjlighet att ta kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Adress: Skolgatan 33, Umeå
Telefon: 090 - 70 24 90
Hemsida: www.mofab.se


Lerstenen
Lerstenen är en av Umeås största privata hyresvärdar med ett bostadsbestånd om 1 100 lägenheter. Hyresrätter finns i storlek från små ettor till stora etagevåningar i centrum. Just nu planerar Lerstenen för nyproduktion av 133 moderna hyresrätter i västra Umeå.

Adress: Storgatan 28J, Umeå
Telefon: 090-70 41 80
E-post: marielle@lerstenen.se
Hemsida: www.lerstenen.se


HSB
Hos bostadsföreningen HSB har sökande mellan 18 - 29 år förtur till lediga ettor och tvåor. Hyresgäster hos HSB har unika medlemsförmåner: Som hyresgäst får du fritt inträde till hemmamatcher för Umeå FC och stora rabatter på ett flertal heminredningsbutiker och bygghandlar i Umeå.

Adress: Skolgatan 58, Umeå
Telefon: 090-15 38 00
E-post: kundcenter@umea.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/umea


Franklin Fastigheter
Privata hyresvärden Franklin Fastigheter förvaltar ett par hundra hyresrätter i Umeå. Har du en befintlig lägenhet, men vill byta till en större eller mindre, kan du genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från Franklin via den digitala anslagstavlan.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Tegs Mark & Bygg
I stadsdelen Ersboda i Umeå förvaltar hyresvärden 14 lägenheter i storlek 1 till 2,5 rum och kök. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på markplan har egen uteplats och lägenheter på andra våningsplanet stor balkong.

Adress: Norra Obbolavägen 98, Umeå
Telefon: 090-77 60 30
E-post: info@tegsmarkbygg.se
Hemsida: www.tegsmarkbygg.se/bostader/


BAB Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av bostadsfastigheter i Umeå. Söker du bostad fyller du i en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en vakant lägenhet kommer in.

Telefon: 090-77 26 10
E-post: info@babfastigheter.se
Hemsida: www.babfastigheter.se


Umehem
Privatägda hyresvärden Umehem förvaltar 250 lägenheter i centrala Umeå. Vill du hyra lämnar du en bostadsasökan. Din hyresansökan är giltig i 3 månader och behöver förnyas om du under den tidsperioden ej erbjudits förstahandkontrakt.

Adress: Nygatan 13, Umeå
Telefon: 090-133950
E-post: info@umehem.se
Hemsida: www.umehem.se


Balticgruppen
Balticgruppen är Umeås största privata hyresvärd för studenter. Inom gångavstånd till Umeå Universitet hyr man ut 432 studentbostäder. Lägenheter finns i storlek från 16 - 25 kvm och kan om så önskas fås möblerade. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "först till kvarn".

Adress: Östra Strandgatan 26B, Umeå
Telefon: 090-71 72 00
E-post: info@balticgruppen.se
Hemsida: www.balticgruppen.se


Seniorhusen
Är du en aktiv senior? I Seniorhusen finns sammanlagt 274 moderna hyreslägenheter med välutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Fastigheterna har bemannad reception och gemensam restaurang med lunchservering.

Telefon: 090-349 33 44
E-post: intresse@seniorhusen.se
Hemsida: www.seniorhusen.se


Hörnefors Hem
I Hörnefors, 25 km söder om Umeå, har det privatägda fastighetsbolaget Hörnefors Hem 68 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från ettor till fyror. Skicka en bostadsansökan per e-mail om du är intresserad av att hyra till boende@horneforshem.se

Adress: Långedsvägen 8, Hörnefors
Telefon: 070-38 38 001
E-post: boende@horneforshem.se
Hemsida: www.horneforshem.se