1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Umeå

Alla lediga lägenheter i Umeå

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Umeå. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Umeå och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 11 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Idrottsstudent söker lägenhet i Umeå
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Universitetsstuderande söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Blivande Student söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Regionansvarig söker lägenhet för veckopendling
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Business student looks for an apartment/blivande student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Visar 13 av 19 | Visa alla

Bostaden i Umeå
En bra startpunkt för dig som söker bostad att att kontrollera lägenhetsutbudet hos det kommunala bostadsbolaget Bostaden i Umeå. Med 15 300 lägenheter är man det största bostadsbolaget i Umeå. Via oss kan du se alla lediga lägenheter hos Bostaden i Umeå.

Akelius
Privata hyresvärden Akelius Fastigheter har som mål att under de kommande åren modernisera och renovera hela sitt fastighetsbestånd. Lediga lägenheter har därför ofta en standard som är likvärdig en högklassig bostadsrätt. Hos oss kan du läsa mer om Akelius ansökningsbara lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Umeå


MOFAB
På 18 centrala adresser i Örebro erbjuder det privata fastighetsbolaget MOFAB ett stort utbud av hyresrätter. MOFAB har nyligen byggt 56 lägenheter med hög standard för hyreslägenheter. Under de kommande månaderna kommer MOFAB att behöva ta in ett par nya hyresgäster.

Adress: Skolgatan 33, Umeå
Telefon: 090 - 70 24 90
Hemsida: www.mofab.se


Lerstenen
Fastighetsbolaget Lerstenen är en av de största hyresvärdarna i Umeå med ett totalt bostadsbestånd som omfattar 1 800 hyresrätter. Lerstenen satsar även stor på nyproduktion och bygger just nu 119 nya lägenheter.

Adress: Storgatan 28J, Umeå
Telefon: 090-70 41 80
E-post: marielle@lerstenen.se
Hemsida: www.lerstenen.se


HSB
Bostadsföreningen HSB har 8 större bostadsfastigheter med ett par hundra lägenheter för uthyrning i Umeå. Du som är under 29 år och blir medlem i HSB får förtur till lediga ettor och tvåor. Förtur till lediga lägenheter ges även till bosparare i HSB.

Adress: Skolgatan 58, Umeå
Telefon: 090-15 38 00
E-post: kundcenter@umea.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/umea


Franklin Fastigheter
Fokus för hyresvärden Franklin ligger på Lycksele men Umeå har genom åren blivit en allt viktigare marknad för Franklin. Just nu har man ett dussintal fastigheter med ett par hundra lägenheter i Umeå. Ställ dig i kö hos Franklin Fastigheter genom att lämna en bostadsansökan.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Tegs Mark & Bygg
I stadsdelen Östra Ersboda i Umeå har bostadsföretaget Tegs Mark & Bygg lägenheter i storlek från 1 till 2.5 rum. Lägenheterna på markplan har egen uteplats och lägenheter på andra våningsplanet har en egen och stor balkong.

Adress: Norra Obbolavägen 98, Umeå
Telefon: 090-77 60 30
E-post: info@tegsmarkbygg.se
Hemsida: www.tegsmarkbygg.se


BAB Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med ett blandat utbud av fastigheter uppförda från 50-talet till sent 2000-tal. BAB Fastigheter kan erbjuda boende i Umeå och i den närliggande orten Hörnefors. Söker du bostad kan du lämna en intresseanmälan.

Telefon: 090-77 26 10
E-post: info@babfastigheter.se
Hemsida: www.babfastigheter.se


Norrporten
Fastighetsbolaget Norrporten har sitt fokus i huvudsak på kommersiella lokaler (kontor och butiker) men kan i Umeå även erbjuda ett litet bestånd om ett 40-tal hyresrätter. Skicka ett e-mail och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet.

Adress: Storgatan 38 B, Umeå
Telefon: 090 17 54 40
E-post: info@norrporten.se
Hemsida: www.norrporten.se


Umehem
I centrala Umeå förvaltar det lilla fastighetsbolaget Umehem 260 hyresrätter samt även butiks- och kontorslokaler. Om du söker lägenhet är du välkommen att skicka in en bostadsansökan. Uppge gärna en referens i din ansökan.

Adress: Nygatan 13, Umeå
Telefon: 090-133950
E-post: info@umehem.se
Hemsida: www.umehem.se


Balticgruppen
För bostadsbolaget Balticgruppen är det du som student som står i fokus. På Tvistevägen, nära Universitetet, har man 432 studentlägenheter för uthyrning. Lägenheterna har hög standard med egen dusch och kök samt naturligtvis möjlighet att teckna bredband med hög hastighet.

Adress: Östra Strandgatan 26B, Umeå
Telefon: 090-71 72 00
E-post: info@balticgruppen.se
Hemsida: www.balticgruppen.se


Bäckbacka
Privatägda bostadsbolaget Bäckbacka är inriktat på uthyrning av seniorboenden i Umeå. Bäckbacka har byggt 3 stora bostadsfastigheter med 215 lägenheter som endast hyrs ut till personer över 55 år. Hyresgästerna hos Bäckbacka är kända för att se om varandra och i fastigheterna råder god grannsämja.

Adress: Vasagatan 1, Umeå
Telefon: 090-13 50 10
E-post: info@backbacka.se
Hemsida: www.backbacka.se


Hörnefors Hem
I Hörnefors, 25 km söder om Umeå, har det privatägda fastighetsbolaget Hörnefors Hem 82 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Ett bra alternativ för dig med egen bil men som inte hittar någon lägenhet inne i Umeå.

Adress: Långedsvägen 8, Hörnefors
Telefon: 070-38 38 001
E-post: info@horneforshem.se
Hemsida: www.horneforshem.se