Bostad hos Bostaden i Umeå

Bostaden i Umeå är ett kommunalägt fastighetsbolag i Umeå som förvaltar cirka 15 700 lägenheter. AB Bostaden är även den största uthyraren av studentlägenheter och seniorlägenheter i Umeå. Just nu är det korta köer till enkelrum i studentkorridorer.

Hos fastighetsbolaget finns ett brett utbud av moderna lägenheter i stadskärnan såväl som i stadens utkanter. Som hyresvärd kan man erbjuda prisvärda hyreslägenheter med god standard. Oavsett om du är pensioner, student eller småbarnsfamilj finns lägenheter som passar era behov.

Som registrerad bostadssökande du välja mellan 5 lediga lägenheter hos Bostaden i Umeå. Har du en befintlig hyreslägenhet i Umeå men vill flytta - kanske till en större eller mer central lägenhet - finns även möjligheten att genomföra lägenhetsbyte med hyresgäster från Bostaden i Umeå.

För att inte missa ett erbjudande om lediga lägenheter kan du beställa automatisk e-post bevakning av nyinkomna lägenheter. Lägenheterna publiceras även på hemsidan varje vardag kl 08:15.

Kontakta Bostaden i Umeå
Adress: Östra Kyrkogatan 2, 901 06 Umeå
Telefon: 090-17 75 00
E-post: ab.bostaden@bostaden.umea.se
Hemsida: www.bostaden.umea.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Umeå