Lediga lägenheter Bostaden i Umeå

Via oss hittar du nästa alla lediga lägenheter i Umeå. Just nu listar vi 266 lediga lägenheter. Alla lediga lägenheter i Umeå
Med vår bevakningstjänst maxar du chanserna att hitta nya lägenheter som kommer ut. Bevaka lediga lägenheter i Umeå

Den kommunala hyresvärden Bostaden i Umeå är ett allmännyttigt bostadsbolag. Det egna beståndet av bostäder uppgår till cirka 14 400, fördelade mellan vanliga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter.

Bostaden i Umeås erbjuder något för alla. Förutom att de har olika typer av boenden finns de vanliga hyresrätterna i de flesta storlekar. Från mindre ettor upp till sexor för hela familjen.

För att kunna bli hyresgäst hos Bostaden i Umeå behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande på deras hemsida. Du har där möjlighet att även se lediga lägenheter. Det är sökandes tid i bostadskön som avgör vem som erbjuds visning och kontrakt av en bostad. Just nu kan du hitta 69 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Bostaden i Umeå
Adress: Östra Kyrkogatan 2, Umeå
Telefon: 090-17 75 00
E-post: kundcenter@bostaden.umea.se
Hemsida: www.bostaden.umea.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bostaden i Umeå. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.bostaden.umea.se