1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands-Bro

Bevaka lediga lägenheter i Upplands-Bro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Upplands-Bro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Upplands-Bro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Upplands-Bros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Upplands-Brohus
I Kungsängen och Bro erbjuder Upplands-Brohus hyreslägenheter till privatpersoner. Den kommunala hyresvärden Förvaltar närmare 2 000 lägenheter i olika utföranden, storlekar och lägen på orten. Vakanser söks via Upplands-Brohus hemsida efter registrering.Privata hyresvärdar i Upplands-Bro


Hembla
I området Finnsta förvaltar privata hyresvärden Hembla hyreslägenheter i trevåningshus. Området ligger på gångavstånd från Bro Centrum och naturområden. Det finns lekplatser, boulebana och tennisbana i nära anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Riksbyggen
Den rikstäckande fastighetsägaren Riksbyggen har ett bestånd av hyreslägenheter i Kungsängen i Upplands-Bro. Beståndet omfattar 133 lägenheter i storlek om 2-3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong och för dig med bil finns parkering i anslutning till fastigheten.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/stockholmsomradet/tibbleangen


Collegio
Erbjuder uthyrning av nybyggda hyreslägenheter vid Jursta Gård i Upplands-Bro. Lägenheterna är tvåor till fyror och ligger i tvåvåningshus, alla med egen uteplats eller balkong. Det är totalt 48 bostäder som uthyres.

Telefon: 010-139 19 20
E-post: jurstahem@collegio.se
Hemsida: www.collegio.se/tidigare-projekt/


Balder
Privata hyresvärden bygger 651 nya hyresrätter i naturnära Upplands-Bro, som samtidigt ligger nära Stockholm. Lägenheterna som är i storlek 1-4 rum och kök beräknas vara klara för första inflytt 2020. Intresseanmälan görs via Slättö Förvaltning (www.slatto.se/projekt/brogardstaden).

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: https://nyproduktion.balder.se/omrade/brogardstaden