1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands-Bro

Sök lediga lägenheter i Upplands-Bro

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Upplands-Bro. Du kan fritt söka bland de 1 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Upplands-Bro.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Upplands-Brohus
I Kungsängen och Bro erbjuder Upplands-Brohus hyreslägenheter till privatpersoner. Den kommunala hyresvärden Förvaltar närmare 2 000 lägenheter i olika utföranden, storlekar och lägen på orten. Vakanser söks via Upplands-Brohus hemsida efter registrering.Privata hyresvärdar i Upplands-Bro


Hembla
I området Finnsta förvaltar privata hyresvärden Hembla hyreslägenheter i trevåningshus. Området ligger på gångavstånd från Bro Centrum och naturområden. Det finns lekplatser, boulebana och tennisbana i nära anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Riksbyggen
Den rikstäckande fastighetsägaren Riksbyggen har ett bestånd av hyreslägenheter i Kungsängen i Upplands-Bro. Beståndet omfattar 133 lägenheter i storlek om 2-3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong och för dig med bil finns parkering i anslutning till fastigheten.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/stockholmsomradet/tibbleangen


Collegio
Erbjuder uthyrning av nybyggda hyreslägenheter vid Jursta Gård i Upplands-Bro. Lägenheterna är tvåor till fyror och ligger i tvåvåningshus, alla med egen uteplats eller balkong. Det är totalt 48 bostäder som uthyres.

Telefon: 010-139 19 20
E-post: jurstahem@collegio.se
Hemsida: www.collegio.se/tidigare-projekt/


Balder
Privata hyresvärden bygger 651 nya hyresrätter i naturnära Upplands-Bro, som samtidigt ligger nära Stockholm. Lägenheterna som är i storlek 1-4 rum och kök beräknas vara klara för första inflytt 2020. Intresseanmälan görs via Slättö Förvaltning (www.slatto.se/projekt/brogardstaden).

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: https://nyproduktion.balder.se/omrade/brogardstaden