1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands-Bro

Alla lediga lägenheter i Bro och Kungsängen

Söker du en lägenhet att hyra i Upplands-Bro kommun? Det kommunala bostadsbolaget har lägenheter för uthyrning i tätorterna Bro och Kungsängen. Hos privata hyresvärden Graflunds hittar du lägenheter i Bro. För högst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet rekommenderar vi att du ansöker om bostad hos båda hyresvärdarna i Upplands-Bro kommun.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Upplands-Brohus
Kommunala hyresvärden Upplands-Brohus har lägenheter för uthyrning i Bro och Kungsängen. Bolaget har totalt 3 000 hyresrätter i Upplands-Bro kommun. Om du vill söka bostad hos Upplands-Brohus lämnar du en kundanmälan på deras hemsida. Du kan därefter anmäla ditt intresse för bolagets alla lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Upplands-Bro


Hembla
I Upplands Bro kommunen har hyresvärden Hembla lägenheter i tätorten Bro. Lägenheterna ligger i bostadsområdet Finnsta med promenadavstånd till Bro centrum. Totalt har man 540 hyreslägenheter i Bro fördelat mellan 256 treor, 204 tvåor, 64 fyror samt därutöver enstaka ettor.

Telefon: 08-522 966 00
Hemsida: www.hembla.se


Collegio
Privatägt fastighetsbolag som i samarbete med Boklok (Ikea och Skanska) byggt 48 hyresrätter vid Jursta Gård i Upplands-Bro. Du kan anmäla ditt intresse för lägenheter om 2 - 4 rum och kök. Samtliga lägenheter på andra våningen har balkong och på markplan har lägenheterna altan.

Telefon: 08-766 28 28
E-post: jurstahem@collegio.se
Hemsida: www.collegio.se/tidigare-projekt/