1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands-Bro

Alla lediga lägenheter i Bro och Kungsängen

Söker du en lägenhet att hyra i Upplands-Bro kommun? Det kommunala bostadsbolaget har lägenheter för uthyrning i tätorterna Bro och Kungsängen. Hos privata hyresvärden Graflunds hittar du lägenheter i Bro. För högst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet rekommenderar vi att du ansöker om bostad hos båda hyresvärdarna i Upplands-Bro kommun.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Budbilsförare söker 2-3 rummare
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar


Upplands-Brohus
Kommunala hyresvärden Upplands-Brohus har lägenheter för uthyrning i Bro och Kungsängen. Bolaget har totalt 3 000 hyresrätter i Upplands-Bro kommun. Om du vill söka bostad hos Upplands-Brohus lämnar du en kundanmälan på deras hemsida. Du kan därefter anmäla ditt intresse för bolagets alla lediga lägenheter.



Privata hyresvärdar i Upplands-Bro


D Carnegie
I Upplands Bro kommunen har hyresvärden D. Carnegie lägenheter i tätorten Bro. Lägenheterna ligger i bostadsområdet Finnsta med promenadavstånd till Bro centrum. Totalt har man 540 hyreslägenheter i Bro fördelat mellan 256 treor, 204 tvåor, 64 fyror samt därutöver enstaka ettor.

Telefon: 08-522 966 00
Hemsida: www.dcarnegie.se


Collegio
Privatägt fastighetsbolag som i samarbete med Boklok (Ikea och Skanska) bygger hyresrätter vid Jursta Gård i Bro kommun. Du kan anmäla ditt intresse för lägenheter om 2 - 4 rum och kök. Samtliga lägenheter på andra våningen har balkong och på markplan har lägenheterna altan.

Telefon: 08-766 28 28
E-post: info@collegio.se
Hemsida: www.collegio.se/