1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Upplands-Bro


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Upplands-Bro. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Upplands-Bro som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Upplands-Brohus
I Kungsängen och Bro erbjuder Upplands-Brohus hyreslägenheter till privatpersoner. Den kommunala hyresvärden Förvaltar närmare 2 000 lägenheter i olika utföranden, storlekar och lägen på orten. Vakanser söks via Upplands-Brohus hemsida efter registrering.

Victoriahem
I området Finnsta förvaltar privata hyresvärden Victoriahem hyreslägenheter i trevåningshus. Området ligger på gångavstånd från Bro Centrum och naturområden. Det finns lekplatser, boulebana och tennisbana i nära anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Riksbyggen
Den rikstäckande fastighetsägaren Riksbyggen har ett bestånd av hyreslägenheter i Kungsängen i Upplands-Bro. Beståndet omfattar 133 lägenheter i storlek om 2-3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong och för dig med bil finns parkering i anslutning till fastigheten.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/stockholmsomradet/tibbleangen


Collegio
Erbjuder uthyrning av nybyggda hyreslägenheter vid Jursta Gård i Upplands-Bro. Lägenheterna är tvåor till fyror och ligger i tvåvåningshus, alla med egen uteplats eller balkong. Det är totalt 48 bostäder som uthyres.

Telefon: 010-139 19 20
E-post: jurstahem@collegio.se
Hemsida: www.collegio.se/tidigare-projekt/


Balder
Privata hyresvärden bygger 651 nya hyresrätter i naturnära Upplands-Bro, som samtidigt ligger nära Stockholm. Lägenheterna som är i storlek 1-4 rum och kök beräknas vara klara för första inflytt 2020. Intresseanmälan görs via Slättö Förvaltning (www.slatto.se/projekt/brogardstaden).

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: https://nyproduktion.balder.se/omrade/brogardstadenHur hittar jag privata hyresvärdar i Upplands-Bro utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Upplands-Bro att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Upplands-Bro. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Upplands-Bro?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Upplands-Bro. Hos oss kan du se listor med alla Upplands-Bros hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.