Granitvägen

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Granitvägen, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-05-13
HyraHyra:

5855 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

39 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Kompiskontrakt

Denna bostad hyrs ut på kompiskontrakt vilket innebär att du som söker denna lägenhet måste flytta in med en kompis som också kommer att stå med på kontraktet. Ni båda har gemensamt ansvar för lägenheten samt hyresinbetalningarna. Både du som söker och din kompis måste godkännas av Bostadsförmedlingen och Uppsalahem.

Lägenheten hyrs ut som ungdomsbostad på korttidskontrakt och boendetiden är max 4 år. Du som söker samt din kompis får inte ha fyllt 26 år vid söktillfället. Du kan läsa mer om kompiskontrakt på Uppsalahems samt Bostadsförmedlingens hemsidor.

Renovering och byggnation kommer att pågå i Eriksbergsområdet under en lång tid framöver. Under hösten har vi påbörjat renoveringen på Granitvägen. Det kan innebära lite störningar för boende ibland. Det kan vara bra att du som hyresgäst är medveten om det innan du väljer att flytta dit. Ingen visning kommer att erbjudas.

Denna lägenhet består av 2 rum och kokvrå, liten hall samt badrum med dusch. Lägenheten saknar balkong.

Badrummet är från år 2000 och har grå/blå klinker på golv och vitt kakel med ljusgrå bård på väggar.

Kokvrån har vita köksluckor fr 2020, köksbänk i grå laminat och nytt kakel fr 2020 på vägg samt nya vitvaror fr 2020.

Alla rum har nya parkettgolv fr 2020 och nya ytskikt på väggar fr 2020. Under 2022 kommer det att sättas in ett nytt låssystem och porttelefon. (Kan vara utfört innan inflytt)
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel