1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uppsala

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Uppsala

Vill du vara säker på att få hyra lägenhet i Uppsala? Via Hyrabostad.se når du 16 hyresvärdar i Uppsala med just nu 246 lediga lägenheter. Via oss kan du skicka intresseanmälningar till samtliga hyresvärdar i Uppsala och riskerar aldrig att missa en ledig lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 14 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Två studenter söker 2a eller 3a i Luthagen/Centrum
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 9000 kr

Konsult söker liten, helst omöblerad, lägenhet för minst ett par år framöver
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Apotekarstudent söker boende för 6 månader.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Student söker hyreslägenhet!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Sim lärare badvakt söker 1-2 i uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Visar 10 av 16 | Visa alla

Studentstaden
Uppsalas största hyresvärd för studenter med 3 900 studentrum och studentlägenheter för uthyrning. Registrerar du dig som bostadssökande hos Studentstaden kan du just nu välja mellan 48 lediga studentbostäder.

Rikshem
Hyresvärden Rikshem har lediga lägenheter med förstahandskontrakt för uthyrning i Uppsala. Rikshem förvaltar 2 000 lägenheter och kan även erbjuda studentlägenheter och seniorbostäder i Uppsala.

Uppsalahem
Största hyresvärd i Uppsala med 15 000 lägenheter och 30 000 hyresgäster. Via Uppsalahem når du idag 3 lediga lägenheter. Sökande under 27 år kan även ansöka om ungdomslägenheter med kort kötid.

Stena Fastigheter
Fastighetsägare med hyreslägenheter i stadsdelarna Kvarngärdet, Luthagen och centrala Uppsala. Under 2018 avser Stena Fastigheter bygga över 400 nya hyresrätter i Kvarngärdet och hela det befintliga hyresbeståndet har nyligen totalrenoverats till nyskick.

Balder
Sveriges största privat fastighetsägare Balder har hyreslägenheter i stadsdelarna Slavsta och Stenhagen. I anslutning till bostadsfastigheterna ligger busshållplatser med goda kommunikationer in till centrala Uppsala.

D Carnegie
I stadsdelen Valsätra i södra Uppsala förvaltar bostadsbolaget D. Carnegie 950 lägenheter. Runt fastigheterna finns stora grönområden och hela området lämpar sig särskilt väl för barnfamiljer. Lägenheterna renoveras till nyskick innan de hyrs ut till en ny hyresgäst.Fler privata hyresvärdar i Uppsala


HSB
Medlemmar mellan 18 - 29 år har förtur till lediga ettor och tvår hos HSB i Uppsala. HSB förvaltar över 600 lägenheter på orten. Som medlem hos hyresvärden får du lokala förmåner såsom gratis ståplats till Sirius hemmamatcher och fria inträdesbiljetter till Parksnäckan.

Adress: Kungsängsgatan 37A, 751 41 Uppsala
Telefon: 018-18 00 00
E-post: kontakt@uppsala.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
Uppsala Akademiförvaltning har en bostadskö för studentbostäder och en för vanliga lägenheter. Som sökande får du välja mellan att skriva in dig i bostadskön för studentbostäder eller kön för hyresrätter. Akademiförvaltningen förvaltar hyreslägenheter i centrala Uppsala.

Adress: Drottninggatan 4, 751 04 Uppsala
Telefon: 018-471 75 00
E-post: info@uaf.uu.se
Hemsida: www.uaf.uu.se


Uppsala Kommuns Fastigheter
I södra Uppsala, i stadsdelen Gottsunda, har Uppsala Kommuns Fastighet (UKFAB) 318 hyreslägenheter för uthyrning. Som bostadssökande kan du välja mellan lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid.

Adress: Valthornsvägen 1C, 756 50 Uppsala
Telefon: 018-40 00 20
E-post: ukfab@uppsalafastighets.se
Hemsida: www.uppsalafastighets.se


Heimstaden
I stadsdelen Flogsta förvaltar Heimstaden 2 000 studentrum- och lägenheter med kort kötid för att få hyreskontrakt. Heimstaden avser konvertera en del av studentlägenheterna till hyresrätter och hyresgästen kan då bo kvar även efter studierna med ett förstahandskontrakt.

Adress: Sernanders väg 10, 752 62 Uppsala
Telefon: 0770-111 040
E-post: uppsala@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com