1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uppsala

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Uppsala

Hyrabostad.se bevakar utbudet av lägenheter från 21 hyresvärdar i Uppsala. Som registrerad medlem kan du just nu ansöka om 336 lediga lägenheter i Uppsala. Du får också e-post direkt när en ledig lägenhet kommer ut så att du kan vara först med att ansöka hos hyresvärden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Akut
Sökes: Första- & andrahand

Syskonpar söder boende i centrala uppsala
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Söker 1:a nära tågstation
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Personlig assistent
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 10000 kr

Önskar mindre lägenhet då ungdomarna flyttat ut
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Visar 15 av 21 | Visa alla

Uppsalahem
Uppsalas största hyresvärd med 16 000 lägenheter samt ytterligare 600 hyresrätter i pågående nyproduktion. Per dagens datum har Uppsalahem 13 lediga lägenheter. Är du under 27 år har du även möjlighet att ansöka om ungdomslägenheter med kort kötid.

Rikshem
Hyresvärd som kan erbjuda såväl studentlägenheter, hyresrätter och seniorbostäder i Uppsala. Rikshem söker just nu nya hyresgäster till 12 lediga lägenheter. Alla bostäder uthyres med förstahandskontrakt.

Studentstaden
Med 4 000 lägenheter är Studentstaden Uppsalas största hyresvärd för studenter. Hyresvärden har idag 11 lediga studentbostäder. För att ansöka om bostad krävs att du är antagen till universitetet.

Stena Fastigheter
Under slutet av 2018 kommer Stena Fastigheter färdigställa nyproduktion av hundratalet hyresrätter i stadsdelen Kvarngärdet. Hyresvärden söker aktivt efter nya hyresgäster för att nå full uthyrning.

Balder
Privat hyresvärd med ett stort lägenhetsbestånd i stadsdelarna Slavsta och Stenhagen. Balder söker nya hyresgäster. Lägenheterna är fullt utrustade med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin.

Hembla
Förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter i stadsdelen Valsätra i södra Uppsala. Barnfamiljer uppskattar de stora grönområden i kvarteret. När en hyresgäst flyttar ut totalrenoverar Hembla lägenheten till nyskick innan den uthyres igen.Fler privata hyresvärdar i Uppsala


HSB
Lediga ettor hos HSB är i förstahand reserverade för sökande mellan 18-29 år för att möjliggöra för ungdomar att få sin första bostad. I beståndet finns 600 lägenheter. Hyresgäster hos HSB har tillgång till flera lokala förmåner såsom gratis inträde på Sirius hemmamatcher i allsvenskan.

Adress: Kungsängsgatan 37A, Uppsala
Telefon: 018-18 00 00
E-post: kontakt@uppsala.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
Är du student vid Uppsala universitet eller SLU har du möjlighet att ställa dig i Uppsala Akademiförvaltnings bostadskö för studentlägenhet. I närheten av universitet förvaltar man 260 studentbostäder. I beståndet finns även ett brett utbud av hyresrätter som kan ansökas av alla.

Adress: Drottninggatan 4, Uppsala
Telefon: 018-471 75 00
E-post: info@uaf.uu.se
Hemsida: www.uaf.uu.se


Husman Fastigheter
Vid Fyrisån i centrala Uppsala förvaltar Husman Fastigheter en sekelskiftsfastighet med fantastiskt innergård. Här finns stora paradlägenheter men även ett par mindre ettor och tvåor. Eventuellt vakanta lägenheter publiceras varje vardag kl 11:00.

Adress: Östra Ågatan 37 A, Uppsala
Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


Uppsala Kommuns Fastigheter
I stadsdelen Gottsunda förvaltar Uppsala Kommuns Fastighet 238 bostadslägenheter. Beståndet omfattar ettor till femmor. Under de kommande åren planeras för nyproduktion av flera hyresrätter i Gottsunda. Vakanta lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.

Adress: Valthornsvägen 1C, Uppsala
Telefon: 018-40 00 20
E-post: ukfab@uppsalafastighets.se
Hemsida: www.uppsalafastighets.se


Heimstaden
Heimstaden är Uppsalas största privata hyresvärd för studenter. I stadsdelen Flogsta förvaltar man 2 000 studentlägenheter. Heimstaden avser omvandla delar av beståndet till hyresrätter och kommer att erbjuda studenter att bo kvar även efter det att studierna avslutats.

Adress: Sernanders väg 10, Uppsala
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: uppsala@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Masmästaren
I Uppsalas stadskärna, som domineras av bostadsrätter, är Masmästaren en av få fastighetsägare som kan erbjuda hyresrätter. På bästa läge förvaltar hyresvärden 57 lägenheter. Du behöver ingen föregående kötid för att ansöka om bostad hos Masmästaren.

Telefon: 021-12 28 36
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Riksbyggen
På Kungsgatan i centrala Uppsala uppför Riksbyggen 454 hyreslägenheter med successiv inflyttning från juni 2018 till december 2019. Från området är det bara ett par minuters promenad till resecentrum. Du kan anmäla ditt intresse för lägenheter som inte tillsats.

Adress: Väderkvarnsgatan 18, Uppsala
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter/planerade-hyresprojekt


Svea Fastigheter
I bostadsområdet Norby i norra Uppsala bygger Svea Fastigheter 71 hyresrätter i storlek 1-4 rum och kök. Inflyttning sker under 2019. Om du registrerar dig i bostadskön hos Svea Fastigheter kommer du att kunna ansöka om hyresrätter i projektet.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


Uppsalas Studentbostadsstiftelser
Uppsalas 13 studentnationer äger tillsammans 3 500 bostäder i närheten av universitetet. I beståndet finns korridorsrum och fristående studentlägenheter. Hyresnivån för ett eget rum startar från 2.400 kr i månaden med två hyresfria månader under sommaren.

Hemsida: www.uppsalastudent.com/housing