1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uppsala

Bevaka lediga lägenheter i Uppsala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Uppsala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Uppsala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Student söker 1a-2a till studietiden.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Friendly and responsible researcher from Canada seeks an apartment for a family of three in central Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 12000 kr

Doktorand söker 2a i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 7000 kr

STUDENT SOM GÄRNA BOR I NÄRHET TILL NATUREN
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Två kollegor söker boende i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Uppsalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 15 av 21 | Visa alla

Uppsalahem
Uppsalas största hyresvärd med 16 000 lägenheter samt ytterligare 600 hyresrätter i pågående nyproduktion. Per dagens datum har Uppsalahem 17 lediga lägenheter. Hyresvärdens lägenheter förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling (www.bostad.uppsala.se)

Rikshem
Hyresvärden förvaltar studentlägenheter, hyresrätter och seniorbostäder i Uppsala. Rikshem förmedlar samtliga sina lägenheter via Uppsala Bostadsförmedling (www.bostad.uppsala.se).

Studentstaden
Med 4 000 lägenheter är Studentstaden Uppsalas största hyresvärd för studenter. Hyresvärden har idag 45 lediga studentbostäder. Studentstadens bostäder förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling.

Stena Fastigheter
Under slutet av 2018 färdigställde Stena Fastigheter nyproduktion av hundratalet hyresrätter i stadsdelen Kvarngärdet. Hyresvären förmedlar sina vakanser via Uppsala Bostadsförmedling.

Balder
Privat hyresvärd med ett stort lägenhetsbestånd i stadsdelarna Slavsta och Stenhagen. Balder förmedlar sina lediga lägenheter via marknadsplatsen HomeQ.se

Hembla
Förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter i stadsdelen Valsätra i södra Uppsala. På hyresvärdens hemsida Hembla.se kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.Fler privata hyresvärdar i Uppsala


HSB
Lediga ettor hos HSB är i förstahand reserverade för sökande mellan 18-29 år för att möjliggöra för ungdomar att få sin första bostad. I beståndet finns 600 lägenheter. Hyresgäster hos HSB har tillgång till flera lokala förmåner såsom gratis inträde på Sirius hemmamatcher i allsvenskan.

Adress: Kungsängsgatan 37A, Uppsala
Telefon: 018-18 00 00
E-post: kontakt@uppsala.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
Är du student vid Uppsala universitet eller SLU har du möjlighet att ställa dig i Uppsala Akademiförvaltnings bostadskö för studentlägenhet. I närheten av universitet förvaltar man 260 studentbostäder. I beståndet finns även ett brett utbud av hyresrätter som kan ansökas av alla.

Adress: Drottninggatan 4, Uppsala
Telefon: 018-471 75 00
E-post: info@uaf.uu.se
Hemsida: www.uaf.uu.se


Husman Fastigheter
Vid Fyrisån i centrala Uppsala förvaltar Husman Fastigheter en sekelskiftsfastighet med fantastiskt innergård. Här finns stora paradlägenheter men även ett par mindre ettor och tvåor. Eventuellt vakanta lägenheter publiceras varje vardag kl 11:00.

Adress: Östra Ågatan 37 A, Uppsala
Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


Uppsala Kommuns Fastigheter
I stadsdelen Gottsunda förvaltar Uppsala Kommuns Fastighet 238 bostadslägenheter. Beståndet omfattar ettor till femmor. Under de kommande åren planeras för nyproduktion av flera hyresrätter i Gottsunda. Vakanta lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.

Adress: Valthornsvägen 1C, Uppsala
Telefon: 018-40 00 20
E-post: ukfab@uppsalafastighets.se
Hemsida: www.uppsalafastighets.se


Heimstaden
Heimstaden är Uppsalas största privata hyresvärd för studenter. I stadsdelen Flogsta förvaltar man 2 000 studentlägenheter. Heimstaden avser omvandla delar av beståndet till hyresrätter och kommer att erbjuda studenter att bo kvar även efter det att studierna avslutats.

Adress: Sernanders väg 10, Uppsala
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: uppsala@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Masmästaren
I Uppsalas stadskärna, som domineras av bostadsrätter, är Masmästaren en av få fastighetsägare som förvaltar hyresrätter. På bästa läge i centrala Uppsala förvaltar hyresvärden 57 lägenheter. Du behöver ingen föregående kötid för att ansöka om bostad hos Masmästaren.

Telefon: 021-12 28 36
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Riksbyggen
På Kungsgatan i centrala Uppsala uppför Riksbyggen 454 hyreslägenheter med successiv inflyttning från juni 2018 till december 2019. Från området är det bara ett par minuters promenad till resecentrum. Du kan anmäla ditt intresse för lägenheter som inte tillsats.

Adress: Väderkvarnsgatan 18, Uppsala
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter/planerade-hyresprojekt


Svea Fastigheter
I bostadsområdet Norby i norra Uppsala bygger Svea Fastigheter 71 hyresrätter i storlek 1-4 rum och kök. Inflyttning sker under 2019. Om du registrerar dig i bostadskön hos Svea Fastigheter kommer du att kunna ansöka om hyresrätter i projektet.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


Uppsalas Studentbostadsstiftelser
Uppsalas 13 studentnationer äger tillsammans 3 500 bostäder i närheten av universitetet. I beståndet finns korridorsrum och fristående studentlägenheter. Hyresnivån för ett eget rum startar från 2.400 kr i månaden med två hyresfria månader under sommaren.

Hemsida: www.uppsalastudent.com/housing