1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uppsala

Bevaka lediga lägenheter i Uppsala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Uppsala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Uppsala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Fast anställd söker 2.a eller 3:a i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2

Kökschef söker 2a i uppsala helst skapligt centralt (Djurfri-tobaksfri)
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Arbetsterapeut som fått arbete i Uppsala söker 1a eller 2a i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Friendly and responsible researcher from Canada seeks an apartment for a family of three in central Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 14000 kr

Hockeyspelare plus en förälder
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Uppsalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 20 av 25 | Visa alla

Uppsalahem
Uppsalas största hyresvärd med 16 000 lägenheter samt ytterligare 600 hyresrätter i pågående nyproduktion. Per dagens datum har Uppsalahem 19 lediga lägenheter. Hyresvärdens lägenheter förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling (www.bostad.uppsala.se)

Rikshem
I Uppsala erbjuder Rikshem ett stort utbud av bostäder. Beståndet innefattar vanliga hyresrätter, studentbostäder samt seniorboenden. Vakanta lägenheter förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling dit du vänder dig om du söker boende hos Rikshem.

Studentstaden
Med 4 000 lägenheter är Studentstaden Uppsalas största hyresvärd för studenter. Hyresvärden har idag 14 lediga studentbostäder. Studentstadens bostäder förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling.

Stena Fastigheter
Under slutet av 2018 färdigställde Stena Fastigheter nyproduktion av hundratalet hyresrätter i stadsdelen Kvarngärdet. Hyresvären förmedlar sina vakanser via Uppsala Bostadsförmedling.

Balder
Privat hyresvärd med ett stort lägenhetsbestånd i stadsdelarna Slavsta och Stenhagen. Balder förmedlar sina lediga lägenheter via marknadsplatsen HomeQ.se

Hembla
Förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter i stadsdelen Valsätra i södra Uppsala. På hyresvärdens hemsida Hembla.se kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.Fler privata hyresvärdar i Uppsala


HSB
Lediga ettor hos HSB är i förstahand reserverade för sökande mellan 18-29 år för att möjliggöra för ungdomar att få sin första bostad. I beståndet finns 600 lägenheter. Hyresgäster hos HSB har tillgång till flera lokala förmåner såsom gratis inträde på Sirius hemmamatcher i allsvenskan.

Adress: Kungsängsgatan 37A, Uppsala
Telefon: 018-18 00 00
E-post: kontakt.uppsala@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
Som student vid Uppsala Universitet eller SLU kan du hyra en bostad genom Uppsala Akademiförvaltning. Utöver studentbostäder har man även vanliga hyresrätter som kan sökas av alla. Det är separata köer till de olika bostadsformerna.

Adress: Drottninggatan 4, Uppsala
Telefon: 018-471 75 00
E-post: info@uaf.uu.se
Hemsida: www.uaf.se


Husman Fastigheter
I Uppsala har denna privata hyresvärd två fastigheter med hyreslägenheter. Den ena är en sekelskiftesfastighet belägen centralt vid Fyrisån och innehåller lägenheter från 1-6 rum och kök. Den andra fastigheten består av 11 bostäder och ligger i området Svartbäcken.

Adress: Östra Ågatan 37 A, Uppsala
Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


Uppsala Kommuns Fastigheter
I stadsdelen Gottsunda förvaltar Uppsala Kommuns Fastighet 238 bostadslägenheter. Beståndet omfattar ettor till femmor. Under de kommande åren planeras för nyproduktion av flera hyresrätter i Gottsunda. Vakanta lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.

Adress: Valthornsvägen 1C, Uppsala
Telefon: 018-40 00 20
E-post: ukfab@uppsalafastighets.se
Hemsida: www.uppsalafastighets.se


Heimstaden
Heimstaden är Uppsalas största privata hyresvärd för studenter. I stadsdelen Flogsta förvaltar man 2 000 studentlägenheter. Heimstaden avser omvandla delar av beståndet till hyresrätter och kommer att erbjuda studenter att bo kvar även efter det att studierna avslutats.

Adress: Sernanders väg 10, Uppsala
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Masmästaren
Privat fastighetsägare som har 99 lägenheter fördelade mellan sex fastigheter i Uppsala. Vakanser publiceras löpande på Masmästarens hemsida där de är sökbara under en veckan. Hyresvärden använder inget kösystem utan väljer den mest lämpade hyresgästen.

Telefon: 023-70 46 40
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Riksbyggen
Under 2019 färdigställdes nyproducerade lägenheter på Kungsgatan i stadskärnaan. Lägenheterna har 1-3 RoK samt helkaklade badrum. Uthyrning sker via Uppsala Bostadsförmedling. Förvaltar även lägenheter åt mindre hyresvärd, vilka söks via Riksbyggens hemsida.

Adress: Väderkvarnsgatan 18, Uppsala
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter/planerade-hyresprojekt


Svea Fastigheter
2019 stod 71 nya hyreslägenheter klara i stadsdelen Norby. Hyreslägenheterna är i storlek från 1 till 4 rum och kök. De kommande åren planerar hyresvärden att uppföra ytterligare bostadsfastigheter. Vakanser publiceras och ansöks på Sveas hemsida.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


Uppsalas Studentbostadsstiftelser
Studentnationerna i staden äger runt 3 500 bostäder i Uppsala. Alla är belägna i närheten av universitetet och stadens övriga utbud. En rad varianter av boenden erbjuds, allt från privata rum till lägenheter. Du behöver vara medlem i nationen som har bostaden du önskar hyra.

Hemsida: www.uppsalastudent.com/bostader


Vasakronan
Vasakronans huvudsakliga bestånd utgörs av lokaler men har i Uppsala ett mindre utbud av hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i centrum med stadens utbud av restauranger och service utanför dörren. På Uppsala Bostadsförmedling kan du söka Vasakronans vakanser.

Adress: Dragarbrunnsgatan 38, Uppsala
Telefon: 018-489 20 00
E-post: kundservice@vasakronan.se
Hemsida: www.vasakronan.se


MIAB Förvaltning
I Uppsala förvaltar MIAB äldre tidstypiska och charmiga fastigheter. De inrymmer lokaler och hyreslägenheter. Både in- och utvändigt har stilen bevarats från när fastigheterna byggdes på 1800-talet. Lediga lägenheter publiceras och kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Kålsängsgränd 10B, Uppsala
Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se


Wallenstam
Förvaltar nära 550 hyreslägenheter i Uppsala, fördelade mellan fyra adresser i staden. Fastigheterna är byggda de senaste tre åren och Wallenstam planerar nu ännu ett nybygge. Befintliga lägenheter förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Atrium Ljungberg
Privat fastighetsägare som är delaktig i att utveckla ett nytt område i Gränbystaden. Beståndet består idag av 200 moderna hyreslägenheter och fler byggs. 2021 beräknas 44 nya lägenheter stå redo för nya hyresgäster. Uppsala Bostadsförmedling hanterar uthyrning av vakanser.

Telefon: 08-615 89 00
E-post: info@al.se
Hemsida: www.al.se


Slättö Förvaltning
Bygger fastigheter med hyresrätter på två områden i Uppsala. Totalt handlar det om 455 lägenheter som beräknas vara redo för inflytt i slutet av 2020. Du är redan nu välkommen att göra en intresseanmälan på Slättös hemsida.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slatto.se
Hemsida: www.slatto.se