1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Uppsala

Alla lediga lägenheter i Uppsala

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Uppsala. Du kan fritt söka bland de 233 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss kan du söka bostad hos alla privata hyresvärdar i Uppsala.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

2:a med bra pendlarläge uthyres möblerad maj-aug
Stationsgatan 60
2 rum | 63 m2 | 10938 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 12 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Student söker lägenhet centralt
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Lokförare söker 2-3:a i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 10000 kr

Söker lägenhet 1a eller 2a
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 7000 kr

Söker lägenhet i uppsala
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Par söker lägenhet i Uppsala
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Visar 10 av 16 | Visa alla

Rikshem
I Uppsala letar bostadsbolaget Rikshem efter nya hyresgäster till lediga lägenheter. Samtliga lägenheter hyrs ut med förstahandskontrakt. Rikshem förvaltar över 2000 lägenheter i Uppsala och kan erbjuda allt från vanliga hyresrätter till studentbostäder och seniorbostäder.

Uppsalahem
Största hyresvärden i Uppsala med 14 800 lägenheter för uthyrning. Uppsalahem ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Just nu finns lediga bostäder. För att börja samla köpoäng behöver du registrera dig som bostadssökande. Lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötider.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Uppsala. Just nu söker man aktivt efter nya hyresgäster till lediga lägenheter på orten. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelen Kvarngärdet, nordöst om Uppsalas citykärna. Totalt har Stena Fastigheter 960 lägenheter för uthyrning.

Balder
Fastighetsägare med lägenheter för uthyrning i de flesta större svenska städer. I Uppsala kan Balder erbjuda hyreslägenheter i stadsdelarna Slavsta och Stenhagen. Direkt utanför bostadsfastigheterna ligger hållplatser för stadsbussarna med goda kommunikationer in till centrala Uppsala.

Graflunds
I stadsdelen Valsätra i södra Uppsala förvaltar bostadsbolaget Graflunds 950 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 rum och kök till stora fyrarummare. Runt fastigheterna finns stora grönområden och hela området lämpar sig särskilt väl för barnfamiljer.Fler privata hyresvärdar i Uppsala


HSB
Bostadsorganisationen HSB förvaltar 670 hyreslägenheter i Uppsala. Du som är medlem och bosparare i HSB har förtur till lediga lägenheter. Är du mellan 18 till 29 år har du som ungdom även viss förtur till HSBs ettor och tvåor. För att bli godkänd som hyresgäst krävs en inkomst motsvarande 3 gånger hyran.

Besöksadress Kungsängsgatan 37A, 751 41 Uppsala
E-post kontakt@uppsala.hsb.se
Telefon 018-18 00 00
Hemsida www.hsb.se/uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
I centrala och attraktiva lägen i Uppsala förvaltar Akademiförvaltning både studentbostäder och vanliga lägenheter för uthyrning. Du kan registrera dig som bostadssökande från det år du fyller 16. Om du vill hyra studentbostad krävs att du är antagen till Uppsala universitet eller SLU.

Besöksadress Drottninggatan 4, 751 04 Uppsala
E-post info@uaf.uu.se
Telefon 018-471 75 00
Hemsida www.uaf.uu.se


Uppsala Kommuns Fastigheter
Allmännyttigt bostadsbolag med 300 hyreslägenheter i Uppsala fördelade mellan Gottsunda Centrum, stadsdelen Kvarnen och Storvreta Centrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. För att ställa dig i bostadskö behöver du skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Besöksadress Valthornsvägen 1C, 756 50 Uppsala
E-post ukfab@uppsalafastighets.se
Telefon 018-40 00 20
Hemsida www.uppsalafastighets.se


Heimstaden
Du som är student hittar sannolikt din nästa bostad via Heimstaden. I stadsdelen Flogsta i västra Uppsala ansvarar Heimstaden för uthyrning av 2 000 studentlägenheter. Heimstaden kan även erbjuda 300 vanliga hyresrätter i bostadsområdet Nyby i norra Uppsala.

Besöksadress Sernanders väg 10, 752 62 Uppsala
E-post uppsala@heimstaden.com
Telefon 0770-111 040
Hemsida www.heimstaden.com


Diligentia
I stadsdelarna Eriksberg och Sävja i Uppsala förvaltar den privata hyresvärden Diligentia 230 lägenheter för uthyrning. Diligentia är främst inriktat på uthyrning av kontors- och butikslokaler åt företag men har i sitt fastighetsbestånd även ett mindre utbud av hyreslägenheter för privatpersoner.

E-post uthyrning@diligentia.se
Telefon 08-573 655 00
Hemsida www.diligentia.se